Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за получаване на болничен по време на бременност?
Как се проследява бременността и какви са ключовите етапи в развитието на плода?
Как мога да определя размерите на бебето по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за получаване на болничен по време на бременност?
-
Как се проследява бременността и какви са ключовите етапи в развитието на плода?
-
Как мога да определя размерите на бебето по време на бременност?
-
Какви са препоръките за вземане на решение при бременност, когато има съмнения или несигурност?
-
Какви са мненията относно абортите и вземането на решение за запазване на бременността?
не след дълго започнах да усещам бебето, а сега в 35 седмица като че ли се радвам за разположението на плацентата, защото не знам как щях да преживявам акробатиките на бебчето 

- системи, лекарства, кабели, монитори и безпомощен рев всеки път като видех тоновете на сърчицето как се забавят и падат. На нашата звездичка терминът беше в началото на февруари, но тя реши, че ще е Коледно бебе и се роди 6 седмици по-рано, секцио, и беше 1.4 кг. Ела да я видиш сега, на 6 месеца е настигнала връстниците си по размер и развитие и е щастливо малко момиченце. Много беше страшно, но под наблюдение в болницата всичко ще е наред. Между другото, аз бях медицинската мистерия на родилното, защото тази комбинация от проблеми почти винаги се появява при майки в определени рискови групи и фактори, а при мен нищо - напълно произволно и без никакви индикации.