Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 39

• 47 986
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
То аз за това нищо не мажа...а в тая жега да плескам олио или масло е пълен абсурд Sick

# 646
И на мен ми е гадно имах икаров и на веледа, и жоржеа си купих, не ми паснаха, последното беше ужасно зелено, а с другите имах проблем с попиването или с миризма. За сега кокосовото студенопресовано ми е най-приятно и на попиване и на миризма. Simple Smile

# 647
От коя седмица трябва да започна да мажа...

# 648
Аз съм в 29 г.с. и точно два пъти около 12-13 г.с. мазах с кокосово масло и абсолютно се убедих, че не е за мен тази работа с мазането.
Различно и индивидуално е, абсолютно е до еластичност на кожата. Може да започнеш да мажеш от деня на + тест и да се нацепиш, може хич да не мажеш и една стрия да нямаш.

# 649
  • София
Аз се мажа доста рядко с какаово масло(то е на калъпи и се разтопява по кожата). Имам и някакви мостри балсам за стрии, не олио. Имах една мостра Олио на Топфер, ужасно беше...омазах всичко.

# 650
Благодаря ви за отговорите, реших. Няма да се мажа за сега с нищо.

# 651
Ако видиш моя корем ще разбереш как ги мажа...никак Wink за това съм нацепени жестоко!

# 652
Ако видиш моя корем ще разбереш как ги мажа...никак Wink за това съм нацепени жестоко!
В коя седмица си? Ако имаш вече стрии, може би трябва да мажеш поне корема с нещо.

# 653
  • Пловдив
Е, аз като мазах през цялата бременност, кво?! Нацепих се здраво.Rage Всичко е толкова индивидуално.

# 654
Аз пък към момента, да чукна на дърво, една стрия нямам.
Та още веднъж се потвърждава, че всичко е до кожа.

# 655
  • София
Аз се мажа с чисто кокосово масло и една комбинация от масла против стрии на Ривана. По корема нямам нито едно поражение, ама не мажех гърдите и там се нацепих малко.

# 656
  • Пловдив
Аз също нямах докато не влезнах в 9тия месец. После за един ден се нацепих.

# 657
Аз също нямах докато не влезнах в 9тия месец. После за един ден се нацепих.
Аз предполагам, че най-вероятно и при мен ще е нещо подобно.
Ама поне ще знам, че не съм се мазала и не съм направила нищо по въпроса за предотвратяването Mr. Green
Въпреки че е все тая, убеждавам се за пореден път, четейки това
Е, аз като мазах през цялата бременност, кво?! Нацепих се здраво.Rage Всичко е толкова индивидуално.

# 658
  • Дания
Аз се мажа от 2ри месец. Сега съм в 6ти и имам доста голям корем, но няма никакви стрии до този момент. Пробвах Икаров и честно- мирише ми много гадно. 🤢 Иначе от самото начало се мажа вечер с Мустела. Много е приятна според мен, нежна миризма и попива бързо. Сутрин мажа с кокосово масло или био ойл. Основното при мен е, че живея в скандинавието и при нас липсват жегите. Предполагам, че ако бях на ваше място и аз нямаше да искам да чуя за мазане и допълнително лепнене на тая горещина.

# 659
Аз се мажа с Мустела и още нямам стрии от бременността, а и ми харесва как попива и мирише, в сравнение с други масла. Струва ми се обаче, че тия мазила са бошлаф работа. Имам стрии по гърдите и краката от пубертета още, а сега коремът и гърдите ми са тройни и няма нищо, а не е като да се мажа всеки ден по 2 пъти. Даже честичко си ме примързява, особено в жегите, за половин година не съм си преполовила мустелата...
Мисля, че стриите се появяват после, след като родиш...
От рязкото разпъване и прибиране на кожата, за това е в а жно в момента да е добре омаслена, за да се разтяга безпроблемно и да запази еластичността си за прибирането, като естествено мазането продължава... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт