Спирала за мигли – тема 15

• 95 289
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Аз вчера сложих спирала на долния клепач и какво постигнах - 1. уморено, тъжно око като на пандичка. 2. Сложих си няколко годинки отгоре. и 3. Кръгло око.

Забелязала съм, че на долния клепач спирала отива повече на бадемовидни очи.

Дебелите и невзрачно изглеждащи спирали не ми пречат. Стига да постигат това, което очаквам от тях. Новата ми любов е направо с грознички одежди, но резултатът е повече от добър - удължени, плътни и оцветени в красив нюанс мигли. Нюансът на лилавото е също много красив за зеленикави очи. 

# 571
  • При децата ми
Скрит текст:
След като вчера казах,че не ми харесва Lash Paradise и ми се размаза ,се почудих как да я използвам и все пак не ми се хвърля.
Реших,че ще слагам първо малко от нея и след това от Lash Sensentional да бетонира. Ето резултата

П.С. Наистина е доста трудно да си снимаш очите и да не изглеждаш кривоглед 😄😄😄
Чудесно ти стои спиралата! Simple Smile
Тайга, ще се повторя, но страхотни мигли! Party

# 572
Слагам три снимки за сравнение, едната съм я показвала. Опитах се да снимам по един и същ начин, ама трудна работа... кривогледството го изяснихме защо се получава Sweat Smile  Имам още 3-4 спирали, ще пробвам и с тях да направя същото.

Loreal Miss Baby Roll - около 20 лв. е май, аз я взех за 13 лв. на някаква промоция. Ще се разделим вероятно... Ужасно трудно сваляне, никакво разресване и бонус "паешки крачета" в края на дена.
Скрит текст:

Max Factor Masterpiece Transform - също е около 20 лв., но може да се намери за по-малко, ако е на промоция. На тази снимка не е в най-блестящия си вид, тъй като е позасъхнала и е време за нова. Не съм намирала по-добра спирала според моите изисквания. Задържа извивката, не се размазва и рони, разресва добре, не спълстява миглите, сваля се лесно.
Скрит текст:

И най-голямата изненада за мен, откакто я купих - Golden Rose нещо си, по известна като "зелената спирала" ...  3лв. Лошото е, че доста бързо свършва или просто изсъхва, не мога да определя Smile
Скрит текст:

# 573
  • Street of Dreams
Един глас за Трансформърс

# 574
  • В къЩи.
И на мен най-много ми харесват миглите ти с Макс Фактор. Peace

# 575
  • Варна
На мен също.

# 576
  • Габрово
+1 Max Factor Masterpiece Transform

# 577
Значи е решена следващата покупка Grinning Благодаря за мненията! Flowers Tulip

# 578
  • SF
Аз харесвам миглите на първата снимка с Baby Roll.
С Макс Фактор миглите стоят като леко счупени по извивката.

# 579
Аз харесвам миглите на първата снимка с Baby Roll.
С Макс Фактор миглите стоят като леко счупени по извивката.

И аз.

Някакви отзиви за примера на Шанел за мигли?

Скрит текст:

# 580
С бейби рол миглите са слепени и седят като паешки крачета.
В интерес на истината, втората седи най-добре, но не мисля, че е най-доброто което може да си купи.

# 581
Вероятно само изглеждат пречупени на снимката, реално не е така, но сигурно зависи от ъгъла. Макс Фактор е за смяна вече и е доста изсъхнала, тук не е в пълния си потенциал Smile

Лореал определено прави ефекта с крачетата. Тук е току-що нанесена и дори не си личи толкова, обаче в края на деня е чуууудо...

# 582
При мен поне 2-3 спирали на Лореал правят този ефект. Неприятно е, освен визуалния ефект, седят твърди и нямат никаква гъвкавост.

# 583
Опитвала ли си Мейбелин лаш сенсейшънъл?

# 584
killpop, същата история. Не се разбирам с нищо тяхно, явно не е за мен този бранд Smiley

kikamora, към мен ли беше питането?  Ако да, имам я. Но и с нея не се получи ефектът, който виждам при другите хора, уви. Като се замисля Лореал и Мейбълин определено за мен не работят. Не, че съм пробвала абсолютно всичките им продукти, но каквото и да съм купувала, все не ми е допадало Neutral Face А пък масово се харесват... Сигурно в мен е проблемът Smile

Общи условия

Активация на акаунт