Спирала за мигли – тема 15

• 95 250
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Аз продължавам да харесвам Miss Baby Roll,и на снимката ми харесва как стои.

# 586
  • варна
Някой може ли да ми каже каква е разликата между матовата и лъскавата Лаш сенсейшънъл н Мейбълин?

# 587
Арабеск, а на "голо" ли ги носиш или с праймър? Дай им шанс в някаква различна конфигурация...

Преди години, когато за праймър не бях и чувала, а и бюджета беше оскъден и 2000 кал беше черешката на тортата за мен често комбинирах спирали... 1-ви слой с една (обикновено по-суха, подреждаща, недраматична или удължаваща), 2-ри с друга (тежка драма, само на външния край на окото). Интересни резултати постигах! Бай Ганьо да не се мине Wink

# 588
Agent, без праймър съм на снимките. Обаче ми даваш идея да пробвам с такъв. Даже още днес Smiley

# 589
ЕЛ имат много хубав праймър, но не от оня белия!
Днес пробвах една спирала на Кико и съм приятно изненадана, но за жалост не е за прави мигли. Подрежда идеално, удължава и се мие много лесно само с вода.
http://www.kikocosmetics.com/en-gb/make-up/eyes/mascara/Curling- … p-KM0030104600044

Тук е само на един пласт.
https://s1.postimg.org/7wl64mta6n/89_E6_FB87-88_BF-48_A8-_A339-_B58321_FBFB24.jpg

Последна редакция: пт, 13 окт 2017, 17:31 от kikamora

# 590
  • Street of Dreams
Много е добре. За пръв път чувам за top coat спирала. Интересно, че я дават извиваща, а ти казваш, че не е за прави мигли. Купи ли я?

# 591
Няма спирала, която да може да ми извие миглите! В най- добрия случай да ги направи да стърчат нагоре Simple Smile.
Не съм я купила, моя приятелка я има и аз просто я пробвах. Държа да отбележа, че сложих леко без да напластявам, но съм сигурна, че може да се докара добър обем с нея. Четката е извита и това позволява равномерно нанасяне на всякъде. По принцип съм любителка на извитите силиконови четки, но тази ме изненада приятно макар да не е силиконова.

# 592
  • Пловдив

Golden Rose Lash Plumping Mascara и базата и
Не съм и свикнала нито на четката, която е голяма , нито на консистенцията. Не съм купувала марката от учиничка Sunglasses
Как да сложа снимката в скрит текст? Не успявам..

# 593
  • Плевен
Armira, много хубаво ти стои спиралата. То и аз ГР не съм купувала много отдавна. Все си мисля обаче, че мога да се върна на нея. За цените, на които я предлагат, си е направо идеална. Последно съм си купувала тази и бях доволна.

# 594
  • sofiq
Привет момичета  Hug

Имам нужда от нова спирала и искам да пробвам нещо ново,забраних си да купувам нови докато не изхабя всичките отворени които имам....и ето след няколко месеца съм само с две и те са почти свършили  bowuu.

Загледах ето тази....някой да има отзиви?

# 595
  • Street of Dreams
С две четки ли е?

# 596
  • Пловдив
Не. С една е, но може чрез завъртане да се настрои частта на самата четка да е по-къса(усукана) за да има по нея повече туш, или издължена(рехава) за по-малко. Лично аз не я харесах тази спирала. Не е за моите мигли- изправя ми извивката, изсъхва бавно, прекалено рядък туш...

# 597
Привет момичета  Hug

Имам нужда от нова спирала и искам да пробвам нещо ново,забраних си да купувам нови докато не изхабя всичките отворени които имам....и ето след няколко месеца съм само с две и те са почти свършили  bowuu.

В момента съм точно с тази спирала -за мен е отлична .Прави миглите ми доста черни, дълги и обемни.

# 598
Привет момичета  Hug

Имам нужда от нова спирала и искам да пробвам нещо ново,забраних си да купувам нови докато не изхабя всичките отворени които имам....и ето след няколко месеца съм само с две и те са почти свършили  bowuu.

Точно тази е разкошна (за мен) - придава обем и дължина, подрежда и разресва миглите, а и е от бюджетните. (peace)

# 599
  • Пловдив
Много се радвам, момичета, че ви е харесала спиралата. Аз с такова желание си я взех, че и отколешна симпатия към марката имам заради звученето, но се разочаровах. Явно моите мигли са доста своенравни.

Общи условия

Активация на акаунт