А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 244 087
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 150
Празни приказки - нека да покажат цифри, всичко друго е субективно.

# 151
.....
При нас отдавна се разбраха точките на останалите. Още същата вечер. Много високи резултати по математика, между 85 и 99,5 имат почти всички деца. Има и слаби, разбира се, но те са единици. По БЕЛ също са добри - между 80 и 92. Общо взето се заформят много големи борби за баловете тази година.
Кое е училището с тези резултати, ако не е тайна ?

И на мен ми стана интресно наистина, кое е това училище???

# 152
Хем браво, хем ужас е положението!

# 153
............
Хем браво, хем ужас е положението!
.
Това, как да го тълкуваме ?

# 154
Браво на набора за доброто представяне, но лошо, че бала за елитните а и въобще за всички гимназии ще се вдигне.

# 155
Браво на набора за доброто представяне, но лошо, че бала за елитните а и въобще за всички гимназии ще се вдигне.

Изобщо не смятам, че ще се вдигне драстично. Всяват смут орицата  на изкрейзилите родители само Joy

# 156

Изобщо не смятам, че ще се вдигне драстично. Всяват смут орицата само на изкрейзилите родители само Joy
Аз съм една от тези изкрейзили майки! Grin Misc Gun

# 157
  • София
Не знам дали са по-високи, но тази година като проверявах математиката на 7 клас, се нагледах на страшно слаби работи като цяло.

# 158
Скрит текст:
.....
При нас отдавна се разбраха точките на останалите. Още същата вечер. Много високи резултати по математика, между 85 и 99,5 имат почти всички деца. Има и слаби, разбира се, но те са единици. По БЕЛ също са добри - между 80 и 92. Общо взето се заформят много големи борби за баловете тази година.
Кое е училището с тези резултати, ако не е тайна ?

И на мен ми стана интресно наистина, кое е това училище???

Прогноза: СМГ или ЧОУ Света София

# 159
  • София
Оф, моето диваненце се е вторачила в 91 НЕГ и аз досега пазих спокойствие, но нещо истерията и на мен взе да ми идва в повече.

# 160
  • Пловдив
Какво значение има балът като цифра?
Ако миналата година последно приетото момиче в Гимназия А е било с относително място 350 в общото класиране, аз лично не виждам как момиче с място 550 тази година ще влезе в това училище. Без оглед на точките сами по себе си. Дори и да има някаква промяна в тенденцията при желанията. Тази година спрямо милата ще е незначителна.

# 161
  • София
Ако миналата година последно приетото момиче в Гимназия А е било с относително място 350 в общото класиране, аз лично не виждам как момиче с място 550 тази година ще влезе в това училище. Без оглед на точките сами по себе си. Дори и да има някаква промяна в тенденцията при желанията. Тази година спрямо милата ще е незначителна.
Така де, аз това искам да видя къде е детето в общия фон.

# 162
  • София
А къде има такава статистика за миналата година за София?

# 163
Е то това е ясно - едното е функция на другото, въпроса е доколко това твърдения е реално - а именно, че резултатите са по-добри от миналогодишните, защото според мен не е точно така!
За момента е публикувана статистика от Сливен, разгледах я и направих няколко елементарни изчисления - няма точна таблица за приравняване, но от няколко публикувани можем да вземем за ориентир, че 40 т. се приравняват на оценка 3 по шестобалната система.
По БЕЛ в Сливен са взели участие 1712 деца, от тях 1003 имат 40 или по-малко точки, а 709 имат повече от 40 точки, по математика цифрите са следните общо 1695 деца, до и 40 вкл. точки - 1425 и над 40 тточки - 270. Това е проценти означава следното по БЕЛ 59% от децата имат 2-ки и 3-ки и 41% 4,5,6, а по математика фрапиращо 84% имат 2 и 3-ки и едва само 16% - 4,5,6.
Тук идва въпроса относно въпросите и начина на формиране на въпрсоте в теста. Не може да има толкова драстично разминаване между оценките по БЕЛ и Математика и 84% от децата са с 2 и 3-ки, това е пълен абсурд.
Така, че докато не излязат резултатите за София си правим сметки без кръчмар.

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 14:47 от Xy6aBTaTKo

# 164

Изобщо не смятам, че ще се вдигне драстично. Всяват смут орицата само на изкрейзилите родители само Joy
Аз съм една от тези изкрейзили майки! Grin Misc Gun

Аз също,място не си намирам.

Общи условия

Активация на акаунт