А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 244 080
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 135
  • София
И да не са разбити по модули, на мен ще ми е достатъчно само да видя резултатите на другите от училището, за да знам къде се намира моят.  Peace
Дали ще ги разлепят , ще чакам да разбера от нашия младеж.  Wink
Чиби, в училището, в което работя никога не се изнасят списъци на децата с резултатите от НВО.

# 136
Знаете ли за София дали училищата-гнезда са същите като 2016

# 137
И да не са разбити по модули, на мен ще ми е достатъчно само да видя резултатите на другите от училището, за да знам къде се намира моят.  Peace
Дали ще ги разлепят , ще чакам да разбера от нашия младеж.  Wink
При нас отдавна се разбраха точките на останалите. Още същата вечер. Много високи резултати по математика, между 85 и 99,5 имат почти всички деца. Има и слаби, разбира се, но те са единици. По БЕЛ също са добри - между 80 и 92. Общо взето се заформят много големи борби за баловете тази година.

Уау! Та те директно са си за елита! Hug
Вече тотално се обърках...при едни класът е с ниски резултати, при други - точно обратното...да се чуди човек вече каква е реалната картинка.
Дано се смилят над нас тези от РИО - София, та да разберем най-накрая каква сме я накъдрили

# 138
Гани, благодаря.  bouquet
Остава ми да разпитам младежа какво са казали учителите като цяло за представянето им.   Peace

# 139
В РУО София никой не отговаря на телефоните, сигурно правят статостиката  Thinking
По-скоро 9356050 дава постоянно заето.

# 140
Оставили са го отворен  Grinning
Няма да ги притесняваме, де

# 141
.....
При нас отдавна се разбраха точките на останалите. Още същата вечер. Много високи резултати по математика, между 85 и 99,5 имат почти всички деца. Има и слаби, разбира се, но те са единици. По БЕЛ също са добри - между 80 и 92. Общо взето се заформят много големи борби за баловете тази година.
Кое е училището с тези резултати, ако не е тайна ?

# 142
  • София
Аз или нещо съм пропуснала или не съм разбрала...
Първо не знам от къде да изнамеря формуляра за кандидатстване, който трябва да попълним с желанията.
Второ - къде ще ги подаваме тия заявления? Не е ли в училището, в което учи? newsm78 newsm78
Благодаря, ако някой ми разясни. Heart Eyes

# 143
Не съм изчела последните страници, но ако не се запиша съвсем ще изтърва темата.

Нашите няма да ги оформят до 06.06... даже не знам докога, но в сряда ще правят контролно по история, а Волен се е пазарил и по биология да го изпитват...

# 144
  • София
Момичета, знаят ли се вече гнездата за София?

# 145
  • Бг-мама
Първо не знам от къде да изнамеря формуляра за кандидатстване, който трябва да попълним с желанията.
Второ - къде ще ги подаваме тия заявления? Не е ли в училището, в което учи? newsm78 newsm78
Заявленията ще ги качат в сайтовете на РУО. А подаването става в училищата гнезда , които са обявени за всеки град.

# 146
  • София
Момичета, знаят ли се вече гнездата за София?
Не.

# 147
  • Пловдив

Тази година има два варианта - на хартия в училище - гнездо или по електронен път.
т.е. ако училището на детето ти е училище - гнездо, ще подавате там, ако не е - отиваш в това, което ти е най-удобно
Заявление най-вероятно ще качат на сайта на РУО, на място в училищата - гнезда също има.

# 148
  • София
Отделно ни бяха казали, че ако е подадено на хартия и по електронен път, предимство има това на хартия, което е логично.

# 149

Общи условия

Активация на акаунт