А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 244 034
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Търсих по старите теми линк, но нещо не намерих.
Дали има някъде онлайн линк или документ със списък на училищата разбити по паралелки за кандидатстване или това го има само в т.нар. справочник дето се купува на хартия?

Конкретно ме интересуваше да видя по колко паралелки/деца ще има в по-желаните училища като математически и езикови гимназии. Опитах да си извадя инфото от самите сайтове на училищата, но примерно на 91НЕГ не намерих такова нещо.

# 241
  • София
Чиновниците от РУО София явно няма да ни зарадват днес със статистика.
Жега е в София, а и стана 16:30, трябва да си тръгват .

Надеждата умира последна, натиснете ги. Случвало се е да качват в последния момент, за да си тръгнат
 бързо необезпокоявани от  звъненето на родители, искащи по-детайлна статистика. В една от годините, не помня кога точно, служителка  на РУО  София беше изразила искрено учудване при разговора си с майка за какво  можела да й послужи статистиката. Тя си била само за техни цели напарвена... Та така, те не бързат...
loveforever,  на сайта на НЕГ не очаквай да намериш актуална информация. В екселския файл на РУО можеш да намериш нужното за всяко училище.

# 242
Търсих по старите теми линк, но нещо не намерих.
Дали има някъде онлайн линк или документ със списък на училищата разбити по паралелки за кандидатстване или това го има само в т.нар. справочник дето се купува на хартия?

Конкретно ме интересуваше да видя по колко паралелки/деца ще има в по-желаните училища като математически и езикови гимназии. Опитах да си извадя инфото от самите сайтове на училищата, но примерно на 91НЕГ не намерих такова нещо.
[/quot
От началната страница влизаш в "прием на ученици" и в дясно горе се отваря екселски файл "прием след завършен 7 клас" - това е. Всички езикови гимназии са с ограничен прием момчета/момичета

# 243
  • София
Е, сега, ако баща й е министър, може и да я вземат. Но при нормални обстоятелства няма шанс.

Росита, това може да значи само едно нещо... Wink Wink Wink

Да, сега се обаждам на баща и до седмица две да става министър, иначе да не ми се прибира в къщи  Naughty

Никаква милост нямате към човека значи! Заради една СМГ, ще го оставите да го маскарят като министър! Naughty

# 244
  • столицата
Е, сега, ако баща й е министър, може и да я вземат. Но при нормални обстоятелства няма шанс.

Росита, това може да значи само едно нещо... Wink Wink Wink

Да, сега се обаждам на баща и до седмица две да става министър, иначе да не ми се прибира в къщи  Naughty
Joy Joy Joy При министър Дидева, смятам, сме с връзки. Ще удари едно рамо при необходимост.

# 245
В този случай предимство имат момчетата, защото като цяло са с по-ниски резултати

# 246
Ваче, Галимар, Росита, ще ме умерите.  Heart Eyes hahaha
За Русе от днес до 07,06 в Доходното здание  ще има Изложение на русенското средно образование. 

# 247
Къде мога да намеря 286 точки на какъв бал отговарят?

# 248
  • Русе
  Не може да се каже точно, заради разлината тежест на оценките от диполамата, но приблизително 27,28.
Ако се уточнят оенките от дипломата може да се каже по точно

# 249
  • Варна
  Не може да се каже точно, заради разлината тежест на оценките от диполамата, но приблизително 27,28.
Ще съм благодарна за ориентировъчно приравняване на точките към миналогодишния бал (знам, че няма как да е точно, но нещо не мога да се оправя, все различни неща получавам  Embarassed )
БЕЛ 86 т
МАТ 67,370
БЕЛ от училище 6
МАТ от училище 5

За гимназиите, които ни интересуват се вземат удвоените резултати по БЕЛ и МАТ.

# 250
За какво ви служи този бал - нали оценяването е в точки от тази година ?!

# 251
Дай информация за град, пол, очаквани оценки от дипломата и предпочитания на детето(ПГ, СУ с език, кой език и т.н.)

# 252
Ще съм благодарна за ориентировъчно приравняване на точките към миналогодишния бал (знам, че няма как да е точно, но нещо не мога да се оправя, все различни неща получавам  Embarassed )
БЕЛ 86 т
МАТ 67,370
БЕЛ от училище 6
МАТ от училище 5

За гимназиите, които ни интересуват се вземат удвоените резултати по БЕЛ и МАТ.
Миналата година това би било бал около 31,5, но тази година ще е малко по висок, заради различната тежаст на оценките от дипломата. Около 32,00, но не по -висока.

# 253
  • Варна
Благодаря!

# 254
  • София
Качиха преди малко резултатите от ДЗИ.  Дано разните  пресконференции, които се дават  по повод НВО и ДЗИ да не забавят изнасянето на статистиката.

Общи условия

Активация на акаунт