А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 244 029
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 255
Ще съм благодарна за ориентировъчно приравняване на точките към миналогодишния бал (знам, че няма как да е точно, но нещо не мога да се оправя, все различни неща получавам  Embarassed )
БЕЛ 86 т
МАТ 67,370
БЕЛ от училище 6
МАТ от училище 5

За гимназиите, които ни интересуват се вземат удвоените резултати по БЕЛ и МАТ.

Според една таблица, която изпратиха от школата на близко дете 86 т. са отличен 5.50, а 67 т. са мн. добър 4.821. Като прибавим и оценките от училище се получава 31.642. Не обещавам, че това е самата истина, но е ориентировъчно като се видят минималните балове за съответните паралелки през годините.

# 256
Изх. №РУО1–12863 /05.06.2017г.              

ДО
ДИРЕКТОРИТЕ
СТОЛИЧНИТЕ УЧИЛИЩА

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО/ УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДИРЕКТОР,

Съгласно изискванията на Наредба №11 от 01.09.2016 г. за оценяване на резултатите от обучението на учениците, точките от НВО – първи модул на учениците по български език и литература и математика следва да се превърнат в оценки и да бъдат вписани като текущи за учениците по съответния предмет.

Тези оценки училищата ще могат  да видят за всеки ученик в сайта: http://mon7.mon.bg , след 16 часа на 05 юни 2017 г.

Д-Р ВАНЯ КАСТРЕВА
НАЧАЛНИК НА РУО – СОФИЯ-ГРАД

# 257
Къде мога да намеря 286 точки на какъв бал отговарят?
  Не може да се каже точно, заради разлината тежест на оценките от диполамата, но приблизително 27,28.
Ако се уточнят оенките от дипломата може да се каже по точно
Ще съм благодарна за ориентировъчно приравняване на точките към миналогодишния бал (знам, че няма как да е точно, но нещо не мога да се оправя, все различни неща получавам  Embarassed )
БЕЛ 86 т
МАТ 67,370
БЕЛ от училище 6
МАТ от училище 5

За гимназиите, които ни интересуват се вземат удвоените резултати по БЕЛ и МАТ.
Е как получи бал 286??? При тези оценки тазгодишен бал при удвояване на двата изпита е 395.74!!!
По миналогодишната скала 86т са 5.50, а  67.37 са 4.83 и при миналогодишно смятане с удвояване на изпитите бала е 31.66
ПП: Оооо, извинявай, но сега виждам, че друг е питал за 286точки...

# 258

ДО
ДИРЕКТОРИТЕ
СТОЛИЧНИТЕ УЧИЛИЩА
Скрит текст:

Съгласно изискванията на Наредба №11 от 01.09.2016 г. за оценяване на резултатите от обучението на учениците, точките от НВО – първи модул на учениците по български език и литература и математика следва да се превърнат в оценки и да бъдат вписани като текущи за учениците по съответния предмет.

Тези оценки училищата ще могат  да видят за всеки ученик в сайта: http://mon7.mon.bg , след 16 часа на 05 юни 2017 г.

Д-Р ВАНЯ КАСТРЕВА
Е, какво сега, на нас не ни ли се полага да видим тези оценки  newsm78

# 259
Дами, здравейте!

Дали може и на мен да ми кажете, как се смятат тези точки - 5 от дипломата по БЕЛ и МАТ как се приравняват? Имаме
Български език и литература   66.500
Математика   41.250

Това общо колко т. прави и колко е приравнено към миналогодишния бал?

Благодаря предварително.

# 260
Дами, здравейте!

Дали може и на мен да ми кажете, как се смятат тези точки - 5 от дипломата по БЕЛ и МАТ как се приравняват? Имаме
Български език и литература   66.500
Математика   41.250

Това общо колко т. прави и колко е приравнено към миналогодишния бал?

Благодаря предварително.
Около 27,5

# 261
Да, наистина Бургас се е представил зашеметяващо! Браво!

Кое е зашеметяващото?
а) 35% двойки по математика
б) 42% изобщо не барнали втория модул по математика (предполагам 24 задача с отговор 42 е проблема)
б) 5% отлични оценки по математика

# 262
Качиха преди малко резултатите от ДЗИ.  Дано разните  пресконференции, които се дават  по повод НВО и ДЗИ да не забавят изнасянето на статистиката.
Дай линк за резултатите от ДЗИ, моля те.

# 263
Качиха преди малко резултатите от ДЗИ.  Дано разните  пресконференции, които се дават  по повод НВО и ДЗИ да не забавят изнасянето на статистиката.
http://www.mon.bg/?go=news&p=detail&newsId=2652 Обърни внимание ДЗИ, не НВО

# 264

http://zamaturite.bg/rezultati/ - Резултати от ДЗИ

# 265

ДО
ДИРЕКТОРИТЕ
СТОЛИЧНИТЕ УЧИЛИЩА
Скрит текст:

Д-Р ВАНЯ КАСТРЕВА
Е, какво сега, на нас не ни ли се полага да видим тези оценки  newsm78

Явно не.
Ще чакаме да ги кажат на децата.

# 266
  • Бг-мама
статистика има за Пловдив , действайте.

# 267
статистика има за Пловдив , действайте.

Нападай народе.  Mr. Green

# 268
И в Пловдив не дават БЕЛ + Мат обобщена  newsm78
Като погледнах резултатите и мноооого почвам да се плаша!

# 269
  • София
И в Пловдив не дават БЕЛ + Мат обобщена  newsm78
Като погледнах резултатите и мноооого почвам да се плаша!
У аз. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт