А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 244 017
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 270
Като гледате статистиката в Бургас, сравнена с предишни години, мислите ли, че тази година баловете ще бъдат по-високи? Видно резултатите са доста добри.

# 271
Да, наистина Бургас се е представил зашеметяващо! Браво!

Кое е зашеметяващото?
а) 35% двойки по математика
б) 42% изобщо не барнали втория модул по математика (предполагам 24 задача с отговор 42 е проблема)
б) 5% отлични оценки по математика

Важното е смут и паника да има  Joy
Сега сигурно и Пловдив ще е "зашеметяващ", а после и София  Laughing

# 272
  • Бг-мама
И в Пловдив не дават БЕЛ + Мат обобщена  newsm78
Като погледнах резултатите и мноооого почвам да се плаша!
У аз. Crazy
87 деца са пред Жоро по математика и 6 са с неговите точки. По бел обаче има 291 деца пред него и 23 с неговия резултат.
Тотално се побърках това какво ми казва.

# 273
Без обобщена статистика БЕЛ и Математика само можем да гадаем!

# 274
Зечова, в  общи линии  не казва много , защото не се знае тези , които са преди или дори наравно с него по точки къде ще кандидастват.

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 18:40 от Чиби

# 275
  • София

Важното е смут и паника да има  Joy
Сега сигурно и Пловдив ще е "зашеметяващ", а после и София  Laughing

В София винаги има достатъчно на брой отличници за челните гимназии.

# 276

В София винаги има достатъчно на брой отличници за челните гимназии.

Навсякъде сигурно е така.  Peace

# 277
Чиновниците от София ни отсвириха днес.
Да се надяваме утре в статистиката да има МАТ + БЕЛ, че в Пловдив вида на информацията е ужасен.

# 278
Здравейте, от нашата школа ни изпратиха този линк: https://izpitai.me/client/school_grades , за да проверим горе-долу къде сме и за къде биха ни стигнали оценките. Изчисленията се правят на база минимални балове от миналата година. Едно уточнение объркани са балове на момчетата и момичетата, така че ако сте момче отблелжете че сте момиче и обратното Simple Smile 

# 279
  • София
Здравейте, от нашата школа ни изпратиха този линк: https://izpitai.me/client/school_grades , за да проверим горе-долу къде сме и за къде биха ни стигнали оценките. Изчисленията се правят на база минимални балове от миналата година. Едно уточнение объркани са балове на момчетата и момичетата, така че ако сте момче отблелжете че сте момиче и обратното Simple Smile 
Полезен линк! Мерси!

# 280
  • зад парка
Да, наистина Бургас се е представил зашеметяващо! Браво!

Кое е зашеметяващото?
а) 35% двойки по математика
б) 42% изобщо не барнали втория модул по математика (предполагам 24 задача с отговор 42 е проблема)
б) 5% отлични оценки по математика

Над 200 деца имат по-висок от нашия резултат_ т. е. отлични Sunglasses

# 281
Скрит текст:

Полезен линк докато чакаме статистиката.
Особено за такива като нас дето имат 466 точки и се надяват да им стигнат за СМГ.
Нещо друго ми прави впечатление , класовете са по 26 души, а информацията ми е , че там всички класове са 30-32 души.
Явно има достатъчно място за 4-6 "парашутиста" на клас.

# 282

Тази програма поне при мен не смята правилно  , голямо разминаване спрямо елката

# 283
  • София

Тази програма поне при мен не смята правилно  , голямо разминаване спрямо елката
Не отчита след десетичната запетая

# 284
Скрит текст:
Нещо друго ми прави впечатление , класовете са по 26 души, а информацията ми е , че там всички класове са 30-32 души.
Явно има достатъчно място за 4-6 "парашутиста" на клас.

Има, има. Много е обсъждана темата. След 7 клас намалява бройката - в класа на баткото са 28 човека (което пак е 2 броя отгоре).

Общи условия

Активация на акаунт