А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 808
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 435
Нали не си представяте седянка - сядат и си коментират "Я тоя да го резнем, щото нещо не ми харесва, ама двамата заедно, да не излязат разлики между нас...!"

Е! Как да не си представяме! Те ни имат по списък и режат ли режат... от темата е видно даже  Mr. Green

Чиби, честит ти рожденик!!! Да е жив и здрав!! Да има много късмет и да попадне в мечтаното училище! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy

Чиби, честит ти рожденик! Да е жив и здрав и да има много късмет!

# 436
...Е! Как да не си представяме! Те ни имат по списък и режат ли режат... от темата е видно даже  Mr. Green
Ох, успокоих се! Детето е с друга фамилия, пък и не съм коментирала точно какви грешки има, не могат да го разконспирират smile3534
Пък и почерка му неразпознаваем - грозен левичарски... като на 95% от момчетата, другите 5% са с малко по-грозен или по красив, но има и момичета с точно същия та... успокоявам се! Пък и личната карта беше пропуснал да я пъхне вътре  Thinking не мож ми позна убавеца!

# 437
  • В морето
Нали не си представяте седянка - сядат и си коментират "Я тоя да го резнем, щото нещо не ми харесва, ама двамата заедно, да не излязат разлики между нас...!"

Е! Как да не си представяме! Те ни имат по списък и режат ли режат... от темата е видно даже  Mr. Green

Ето това е много добро! Joy
Добре, че се включих по-късно  Laughing Sunglasses

# 438
Не става дума за разминаване  между двама арбитри. А промяна на критерии за оценяване след допълнителни указания.  В хода на проверката се инструктират проверяващите н-р да отнемат точки   за  за посочване на произведение  без кавички   в свободен отговор  / на едни да не са отнети точки , а на други да са /и  други подобни.

# 439
  • зад парка
Чакаме статистиката за София.  Mr. Green

Имам различно мнение за оценките тази година от болшинството споделени тук.

В школата, където ходеше на уроци по български моята дъщеря, главната им учителка определи предварително резултата й на оценка х.75. Според показаните от нея резултати там и според нивото на подготовката й.
Тя постигна х.70

Относно математиката не бях оптимист, защото липсата на концентрация, разсеяността и мотането на никого не прощават. Естествено, за последната геометрична задача, не е имала време да поправи решението с нов чертеж и т.н. за точката отвън; веднага -9 точки.
И още: "Ама, аз това май не съм го написала" и "Не си спомням, не го прочетох май". Колко, колко да е по-нисък резултатът й на първия модул?!

Абсолютно точно си е изкарала точките и са я оценили!

# 440
  • София
http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2017_docs/GNEZDA.pdf

Училища-гнезда за София.

Чиби, честит празник! Точките по ЧЕ от профила на детето ако ги сметнеш по формулата на Дидева няма ли да дадат някаква представа?

# 441
  • Бг-мама
Аз съм си водила записки чинно за всяко едно от децата от цяла България . Хорейшио пасти да яде. Имам им всичко. Номера на обувки , височина , кг , размер на длани , пък от там и разкрача на писането. не си мислете , че случайно ви разпитвах цяла година. Преди изпитите всичко съм предала . И това с единствената цел да изкарам моето дете единствено и неповторимо .\това последното заради Ън/.
 Joy Joy

# 442
  • Варна
Не става дума за разминаване  между двама арбитри. А промяна на критерии за оценяване след допълнителни указания.  В хода на проверката се инструктират проверяващите н-р да отнемат точки   за  за посочване на произведение  без кавички   в свободен отговор  / на едни да не са отнети точки , а на други да са /и  други подобни.

В такъв случай двамата проверяващи ще проверяват първата половината по занижените критерии, а втората половина по завишените.. След това ще си ги разменят... и коригират.. Thinking

И това за промяната на критериите не е ли с източник ЕЖК?

# 443
  • Русе
Честит рожден ден на Сашето! Да е много здрав и щастлив!  Hug

# 444
Разбира се, че е ЕЖК. Нали после отиваш да си видиш работата на детето. И аз ти казвам на моето не са му взели за това, а на  твоето са му взели. И се започват скандали, оплаквания, РУО, МОН и т.н. Според вас възможно ли е? Нали и тези хора имат деца, мислите ли, че изобщо не им пука

# 445
Говорих с проверяваща, не е имало никаква промяна в критериите тази година. Всичко си е минало по план. Няколко пъти я попитах и й поразказах какви конспирации се въртят във форума, та тя ми каза, че не е имало такива неща.

# 446

В такъв случай двамата проверяващи ще проверяват първата половината по занижените критерии, а втората половина по завишените.. След това ще си ги разменят... и коригират.. Thinking

И това за промяната на критериите не е ли с източник ЕЖК?

Ми,  не е .

# 447
  • в здрача
...Е! Как да не си представяме! Те ни имат по списък и режат ли режат... от темата е видно даже  Mr. Green
Ох, успокоих се! Детето е с друга фамилия, пък и не съм коментирала точно какви грешки има, не могат да го разконспирират smile3534
Пък и почерка му неразпознаваем - грозен левичарски... като на 95% от момчетата, другите 5% са с малко по-грозен или по красив, но има и момичета с точно същия та... успокоявам се! Пък и личната карта беше пропуснал да я пъхне вътре  Thinking не мож ми позна убавеца!
Е, ти давай, ли давай толкова много допълнителна информация и гледай как веднага ще го познаят по извивката на малкия пръст на левия крак.

Чиби честит ти рожденик.  ura Спокойствие за теб и класиране по първо желание в първо класиране!
Вече ще е с лична карта  bouquet

Аз както не мислех да се разхождам да гледам работата, детето само пожела да погледне по БЕЛ специално, то математиката я дъвкахме и предъвкахме. При нас е само в един ден, директно в РУО-то, така че след училище ще отидем.

Вчера обикаляхме магазините за официална рокля за даването на дипломите на 15-ти на тържеството, ама не прекалено официална, ама да е вталена, да не е на цветя, да няма пайети и сие украси, да е къса, ама да не е прекалено къса, то още стоят балните рокли, които големите не са си харесали ... хареса 3, пробва ги, намери им кусури. Добре че тръгнахме по-рано да търсим, а не на 14-ти. Даже едната беше розова /пепел от рози, де, но в този вече заклеймен цвят.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 10 нови отговора.
Да, бързи сте.

# 448
Момичета, имате ли някаква яснота кога ще излезе статистиката за София днес?
А дали ще е с обобщени резултати БЕЛ+МАТ, защото това за Пловдив си е жива гавра и ако и за София е така, ориентацията ще ми е доста трудна, да не кажа невъзможна.

# 449
Говорих с проверяваща, не е имало никаква промяна в критериите тази година. Всичко си е минало по план. Няколко пъти я попитах и й поразказах какви конспирации се въртят във форума, та тя ми каза, че не е имало такива неща.
Дано да е така...
А мислиш ли, че тя ще ти каже истината след като знае какви ще са последствията?!
Ако каже, че е имало допълнителни критерии, трябва да ги покаже, а като ги покаже...става  жестоко.

Общи условия

Активация на акаунт