А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 843
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
"Арните орица" във Варна и Бургас са улеснени, няма нужда да правят разбивка по пол, там няма квоти.
Ама в София и Пловдив има.
До миналата година си даваха всичко много точно, БЕЛ+МАТ, момичета, момчета, общо. Тази година пак решиха да пробват дали родителите могат да им стопят телефоните от звънене. Не само "арни", ами и умни.

# 466
Аз нямах предвид децата, а ВАС родилите ги. Те могли да изкарат по 100 точки, пък вие не можете да съберете 2+2 От тях трябва да се учите на математика Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ние нащо 2+2 го събрахме , ама не е ясно конкуренцията как е  Crazy
Пак ще чакаме , то се е видяло  Crossing Arms

# 467
  • Варненска клюкарка
А аз за Варна не виждам нито статистиката по математика нито по БЕЛ, може ли някой да постне специално тях bouquet

# 468
"Арните орица" във Варна и Бургас са улеснени, няма нужда да правят разбивка по пол, там няма квоти.
Ама в София и Пловдив има.
До миналата година си даваха всичко много точно, БЕЛ+МАТ, момичета, момчета, общо. Тази година пак решиха да пробват дали родителите могат да им стопят телефоните от звънене. Не само "арни", ами и умни.

Чакайте да се научат хората да работят с програмата, не им давайте зор, това да не е толкова лесно.

# 469
  • Варна
А аз за Варна не виждам нито статистиката по математика нито по БЕЛ, може ли някой да постне специално тях bouquet
http://ruo-varna.bg/images/files/2017/stat-vii-klas.xlsx

# 470
 Embarassed Embarassed Embarassed

Засрамих се, но е факт, че математиката е сложна наука и не ми е по силите...

# 471
Някой вече ходи ли да гледа работата на детето си? Има ли опашки? Всички в една ли зала гледат работи и т.н.?

Интересува ме колко време се дава за да си разгледаш детайлно работата, някой стои ли ти на главата?
Може ли да си вкараш твой лист с ключа за оценяване с верните отговори на детето, които то ти е дало, че има, за да сравняваш?

# 472
Вие пък сега... децата ви по 100 точки на математиката изкарали, не можете да съберете БЕЛ и МАТ...  Joy Joy Joy

Хаха...това беше добро! Hug Само тези, дето имат по 100точки на математиката не знаят тези, които имат и много точки по БЕЛ, дали са едни и същи хора в така оповестените "статистики" Laughing
Наистина се подиграват с нас, тез "арни орица" #2gunfire

Аз нямах предвид децата, а ВАС родилите ги. Те могли да изкарат по 100 точки, пък вие не можете да съберете 2+2 От тях трябва да се учите на математика Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Май не схвана...
Това, че има N брой деца с Х брой точки пред моето дете по единия предмет, не означава, че децата, които са пред моето са едни и същи и по другия предмет.
Пример: Ако моето, да кажем е с 90т. по математика, но има пред него 150 деца, каква е гаранцията, че същите тези деца имат такива високи резултати и по БЕЛ?
Може по БЕЛ по "статистика" децата с по-висок бал пред моето да са 180, без да е гаранрирано, че са същите 150 деца от математиката, които са с по-висок бал.
Така че тази статистика могат да си я изполват вместо тоалетна хартия! За това поне ще им е полезна.

Последна редакция: вт, 06 юни 2017, 11:02 от vinovna li sam

# 473
  • Пловдив
http://ruo-varna.bg/images/files/2017/stat-vii-klas.xlsx

Само, че има грешка: записали са, че за Математика са се явили 3662 ученика, а сумата на броя ученици в табличката по-долу е 3653.....

# 474
  • София
Нищо чудно в София тази година да дадат подобни статистики като тези в Пловдив и Варна. Втория и третия по размери градове в страната.

# 475
  • Бг-мама
От това което видях Варна е с по високи резултати от Пловдив. Поне във високите резултати.

# 476
  • Варна
Само, че има грешка: записали са, че за Математика са се явили 3662 ученика, а сумата на броя ученици в табличката по-долу е 3653.....
Стъкмистика му се вика на това, не статистика...

# 477
  • Варна
Здравейте, в крайна сметка може ли да се правят изчисления по тези таблици за Варна?
Миналите години съм изчислявала,но сега....? newsm78

# 478
Вие пък сега... децата ви по 100 точки на математиката изкарали, не можете да съберете БЕЛ и МАТ...  Joy Joy Joy

Хаха...това беше добро! Hug Само тези, дето имат по 100точки на математиката не знаят тези, които имат и много точки по БЕЛ, дали са едни и същи хора в така оповестените "статистики" Laughing
Наистина се подиграват с нас, тез "арни орица" #2gunfire

Аз нямах предвид децата, а ВАС родилите ги. Те могли да изкарат по 100 точки, пък вие не можете да съберете 2+2 От тях трябва да се учите на математика Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Май не схвана...
Това, че има N брой деца с Х брой точки пред моето дете по единия предмет, не означава, че децата, които са пред моето са едни и същи и по другия предмет.
Пример: Ако моето, да кажем е с 90т. по математика, но има пред него 150 деца, каква е гаранцията, че същите тези деца имат такива високи резултати и по БЕЛ?
Може по БЕЛ по "статистика" децата с по-висок бал пред моето да са 180, без да е гаранрирано, че са същите 150 деца от математиката, които са с по-висок бал?
Така че тази статистика могат да си я изполват вместо тоалетна хартия! За това поне ще им е полезна.
Тука много се пише, а малко се мисли - не смятам, че дори някой може и да допусне, това което си описала по-горе. Тези статистики дават представа за общото представяне, естествено, че някой може да е много силен по математика и да е слаб по БЕЛ, това от тези цифри няма как да го разбереш, но можеш да получиш информация, за това как стои резултата на твоето дете, спрямо резултатите на останалтие деца!

# 479
  • Пловдив
От това което видях Варна е с по високи резултати от Пловдив. Поне във високите резултати.

Но пък в Пловдив със сигурност си имаме дете с максимален бал 500.
/преди две години имаше пак момче от Пловдив с макс. бал 36, отиде в СМГ/

Xy6aBTaTKo, можеш само по отделно по БЕЛ, отделно по МАТ. Но балът се образува с някаква комбинация от двете оценки и само БЕЛ или само МАТ не те ориентират по никакъв начин. За да получиш някаква по-точна представа, ти трябват резултати БЕЛ+МАТ.

Общи условия

Активация на акаунт