А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 838
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Аз сега успях да се свържа с руо София на телефон 935 60 63. Дамата, с която успях на се свържа,каза  че не знае кога ще излязат  и някоя си госпожа Илиева , която отговаря я нямаше в момента. 

# 451
# 452
МОН дали измъдриха вече начина на електронно подаване на документите за 1-во  класиране ?

# 453
А дали ще е с обобщени резултати БЕЛ+МАТ, защото това за Пловдив си е жива гавра и ако и за София е така, ориентацията ще ми е доста трудна, да не кажа невъзможна.
И в Бургас е така, явно не могат да работят с програмата и чакат да видят РУО София какво ще направи.

# 454
  • гр. София
Мила Чиби, Добро утро и Честит Рожден ден на Сашо party023 party006
Да ти е здрав, усмихнат, упорит и да сбъдне мечтите си!
Добро утро и на другите мами Heart Eyes Heart Eyes
Днес сме в 22-ро СУ, за да видим по БЕЛ работите на моето момиче и нейната съученичка. Ще споделя после...

# 455

Същата подигравка както и в Пловдив !
Струва ми се , че РУО София също ще ни отсвирят.

# 456
  • Пловдив
Извинявам се за нахлуването в темата, но и мен ме интересува статистиката за София, заради близко дете.

Освен това искам да питам Ганис дали за нейното училище има шанс за момиче с 50 точки по МАТ и 80 точки по БЕЛ?

# 457
И Варна не дават обща БЕЛ+МАТ. Така е ориентацията е много трудна, да не кажа направо невъзможна, ако добавим и промяната в балообразуването в точки и намаляването на тежестта на оценките от дипломата.

# 458
Варна са сътворили възможно най-информативния формат в ексела  ooooh! младежи-девойки, с натрупване, пък обобщено мат+БЕЛ... ама за какво им е на родителите, толкова си могат!

# 459
Говорих с проверяваща, не е имало никаква промяна в критериите тази година. Всичко си е минало по план. Няколко пъти я попитах и й поразказах какви конспирации се въртят във форума, та тя ми каза, че не е имало такива неща.
Дано да е така...
А мислиш ли, че тя ще ти каже истината след като знае какви ще са последствията?!
Ако каже, че е имало допълнителни критерии, трябва да ги покаже, а като ги покаже...става  жестоко.
Права си, но жената ми изглеждаше искрена. Винаги е казвала всичко, с което може да помогне, така че мисля, че не ме е излъгала и този път.

# 460
  • София
Вие пък сега... децата ви по 100 точки на математиката изкарали, не можете да съберете БЕЛ и МАТ...  Joy Joy Joy

# 461
Здравейте, за Варна според статистиката по математика има 322 резултата над 85т., което мисля че се приравнява към 5.50. За съжаление нямам статисика за миналата година, за да мога да сравня успеваемостта спрямо двете години.

# 462
Вие пък сега... децата ви по 100 точки на математиката изкарали, не можете да съберете БЕЛ и МАТ...  Joy Joy Joy
Да де, ама моя убосник като не е с по 100т, ако го наместя в миналогодишни оценки по едното е на място около 200, а по другото на 1200, по двата предмета заедно е на 500, и аз какво - средно аритметично ли да смятам  newsm78 Искам да видя тази година къде е, че да знам докъде са пиша в списъка, дали до 10, 20, 50 или до 120 паралелки да пишем...

# 463
Вие пък сега... децата ви по 100 точки на математиката изкарали, не можете да съберете БЕЛ и МАТ...  Joy Joy Joy

Хаха...това беше добро! Hug Само тези, дето имат по 100точки на математиката не знаят тези, които имат и много точки по БЕЛ, дали са едни и същи хора в така оповестените "статистики" Laughing
Наистина се подиграват с нас, тез "арни орица" #2gunfire

# 464
  • София
Вие пък сега... децата ви по 100 точки на математиката изкарали, не можете да съберете БЕЛ и МАТ...  Joy Joy Joy

Хаха...това беше добро! Hug Само тези, дето имат по 100точки на математиката не знаят тези, които имат и много точки по БЕЛ, дали са едни и същи хора в така оповестените "статистики" Laughing
Наистина се подиграват с нас, тез "арни орица" #2gunfire

Аз нямах предвид децата, а ВАС родилите ги. Те могли да изкарат по 100 точки, пък вие не можете да съберете 2+2 От тях трябва да се учите на математика Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт