А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 808
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 555
  • у дома
"Арните орица" във Варна и Бургас са улеснени, няма нужда да правят разбивка по пол, там няма квоти.
Ама в София и Пловдив има.
До миналата година си даваха всичко много точно, БЕЛ+МАТ, момичета, момчета, общо. Тази година пак решиха да пробват дали родителите могат да им стопят телефоните от звънене. Не само "арни", ами и умни.

В Монтана и миналата година нямаше обобщена статистика,а само отделни.

# 556
  • Варна
Гледам аз от тъпата статистика, колко деца има преди моето по БЕЛ, гледам миналогодишната статистика каква е оценката на детето на същото място по ред, като моето. Правя същото и с Математиката. След това проверявам дали с тези оценки миналата година влизам в минималните балове на желаното училище. Знам, че е много приблизително, но все е нещо.
П.П. По мои груби сметки балът се е вдигнал (за Варна) с цяла единица ( където е бил 33.00, тази година приравнен е около 34) ooooh!

# 557
  • Варна
Аз пък си спомням,че миналите години майките се накъсваха да звънят по телефона докато не публикуваха статистиките.Мисля,че и сега трябва да се действа така,защото подобни таблички като на Варна не вършат работа.

# 558
  • Варна
Аз пък си спомням,че миналите години майките се накъсваха да звънят по телефона докато не публикуваха статистиките.Мисля,че и сега трябва да се действа така,защото подобни таблички като на Варна не вършат работа.

Да, така е   Peace
Аз съм сигурна, че и в София ще бъде същата. Щом тази година е софтуер на МОН - той ще е един за цялата страна

# 559

Да, не вършат и точно затова се опитвах да го обясня на Хубав татко и Ваче ли беше...вече не се сещам, но все едно.
Аз звъня нон-стоп. Познайте -заето! #Cussing out

# 560
Няма ли кой да им спретне "Господари на ефира", да снимат работата със скрита камера, да я дадат на други оценители и после да им потърсят сметка.
Чудесен материал ще стане. Пък може и до промени в МОН да доведе.
Само трябва да се избере подходящо дете, дето е сигурно , че е ощетено.

Това е супер идея!

# 561
  • София
От 15 минути в София РУО дава свободно, но явно не им е свършила обедната почивка... И какъв пък ще е тоз неземен софтуер, с който да не може да се извади сборна статистика на две величини или пък да се разделят групи по признак... Явно някое собствено производство по проект за много пари.

# 562
  • Пловдив

Да, така е   Peace
Аз съм сигурна, че и в София ще бъде същата. Щом тази година е софтуер на МОН - той ще е един за цялата страна

Че миналата година чий е бил софтуерът?

# 563
Скрит текст:
Да, така е   Peace
И освен това табличките на различните РУО са различни.... (пример Бургас)

# 564

Да, не вършат и точно затова се опитвах да го обясня на Хубав татко и Ваче ли беше...вече не се сещам, но все едно.
Аз звъня нон-стоп. Познайте -заето! #Cussing out
За НПМГ не ми върши работа, защото там бала по математика от НВО се удвоява, а този по БЕЛ не, така, че този сумарен бал МАТ+БЕЛ не върши работа за там, но за почти всички други ще даде ясна представа!

# 565
# 566
Слизам от балкона първо да благодаря на всички, които споделят тук и мненията им са в помощ на родителите.
Искам да изразя ОГРОМНОТО си разочарование е публикуваната токущо статистика на РУО София - напълно безполезна е.

# 567
  • Варна

Да, така е   Peace

Не искам да се връщам назад във форума ( мисля,че беше за Бургас) , бяха писали,че от съответното РУО имат проблеми със "програмата" и от еднотипните екселски таблици, твърде различни от статистиката във Варна миналата година, на тази мисъл ме навежда newsm78

# 568
и защо в .pdf да не мога да си ги анилизирам в ексел - това е тъпо

# 569

Ха ,честито.  Mr. Green
А РУО Русе къде спят още?  ooooh!
Да им загреем и техните телефони.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт