А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 764
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 600
Тъй, тъй - по БЕЛ на въпроса за сказуемите Отговор Три се брои за грешен, трябвало да е с малка буква. Щерката е ходила със съученици, но не е влязла.
Вече твърдо реших да отидем утре.
#Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 601
  • Пловдив
MALISA, към никоя. толкова много на брой високи резултати не е имало предните години. .
 Peace

# 602
Алегрина т.е има 71 , и нещо точки от 100 точки.

Мерси Simple Smile Това звучи по-смислено. Да си бяха направили теста да е 100т, а не 35, да не объркват хората.

# 603
  • София
По математика с равни и по-виско бал 451 деца, по бел 444... И к'во??? Изчислих общ бал от мат и бел (най-тежкия случай, когато баловете се допълват до общ по-виско от нейния - 1199 позиция)... И к'во???

# 604
  • Бг-мама
Предлагам да звъним в МОН и да се молим за още паралелки в елитните гимназии.При толкова можещи деца. ooooh!

# 605
  • Пловдив
По математика с равни и по-виско бал 451 деца, по бел 444... И к'во??? Изчислих общ бал от мат и бел (най-тежкия случай, когато баловете се допълват до общ по-виско от нейния - 1199 позиция)... И к'во???

Щом си решила, че така е правилно, отиваш в статистиката от 2016, виждаш детето под позиция 1199 с какъв сборен резултата е от БЕЛ и МАТ, смяташ си един бал и виждаш докъде е стигнал този бал миналата година. Та да знаеш ориентировъчно колко желания да пишеш - докъдето смяташ, че ще стигне балът + доволно количество за резерва.

Зечова, предполагам ще ти отговорят, че и в професионалните гимназии приемат можещи деца.  Peace

# 606
  • София
Добре де, ама половината от тези 1199 деца не трябва ли да са от противоположния пол?

# 607
  • София
 Crazy Mr. Green hahaha
Предлагам да звъним в МОН и да се молим за още паралелки в елитните гимназии.При толкова можещи деца. ooooh!

# 608
  • София
МОН само си въобразяват, че това е статистика.

# 609
  • София
Тъй, тъй - по БЕЛ на въпроса за сказуемите Отговор Три се брои за грешен, трябвало да е с малка буква. Щерката е ходила със съученици, но не е влязла.
Това истина ли е, или да не вярвам на "ушите си"???

Ами детето няма да ме лъже. На неин съученик не е зачетен този отговор и обяснението е било, че не е правилно да се пише с главна буква. Ако е с главна буква трябвало да е цяло изречение.

# 610
  • столицата
Аз съм си водила записки чинно за всяко едно от децата от цяла България . Хорейшио пасти да яде. Имам им всичко. Номера на обувки , височина , кг , размер на длани , пък от там и разкрача на писането. не си мислете , че случайно ви разпитвах цяла година. Преди изпитите всичко съм предала . И това с единствената цел да изкарам моето дете единствено и неповторимо .\това последното заради Ън/.
 Joy Joy
Зечова, фен съм ти, да знаеш  Joy Joy hahaha

Чиби, честит празник! Желая на Сашето да е здрав и много, много щастлив, да е заобиколен от приятели, усмихнати хора и да го срещат само отворени врати! Да влезе в желаното училище и да попадне в добра и мотивираща го среда! Весело празнуване!

# 611
  • Пловдив
Добре де, ама половината от тези 1199 деца не трябва ли да са от противоположния пол?

Една част вероятно да, но не можеш да отсечеш, че половината са момичета, половината момчета. Плюс това момичетата са с по-високи балове, принципно.

# 612
Това истина ли е, или да не вярвам на "ушите си"???

Ами детето няма да ме лъже. На неин съученик не е зачетен този отговор и обяснението е било, че не е правилно да се пише с главна буква.
Ако това е истина, оценяването си е за жалба. къде е уточнен видът на буквата, който поставя началото на отворения отговор. Тук има компетентни учители по БЕЛ, чакам техния отговор. По същия начин питах и за преразказа на пряката реч - къде изрично е посочен начин (в какъв ред да вървят изреченията) за предаване на чужди думи.

# 613
Сега се връщаме от 22-ро. На теста почти няма грешки, поне не и такива, за които да не знаеше . Орязването идва от преразказа, но така като прегледах , нямаше ощетяване, просто бяха отчетени всички грешки . Има няколко абсолютно глупави грешки, за които много се ядоса. Просто разменени места на букви в няколко думи, предполагам от бързане  newsm78  В общи линии  впечатлението ми е , че няма завишаване на критерии или неправилно отчетена грешка. Поне в нашата работа. Каквото е направила , такова. Аз съм доволна от детето и се моля да й стигне разултата за така желаното училище.
Нямаше опашки и навалица, минахме за около 15-Тина минути. Даже ни снимаха и от някоя телевизия, май България ОН еър, ама не съм сигурна  Wink

# 614
Може някой да е написал вече, но да кажа..За Бургас обобщена статистика няма да излезе, тъй като софтуера не генерирал такава справка. Това е.

Общи условия

Активация на акаунт