А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 256
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 725
Нека да не бъдем груби.  Peace

Peace

# 1 726
Майки, мисля, че е време вече да приключваме с обсъждане на бал. Каквото било, било. На децата ни им остават още 3 учебни (бих казала присъствени) дни и идва ред на лятото. След този АД, наречен 7 клас е време децата да отпочинат. При нас единственият проблем е, че синът ми си отива от училището, в което прекара 7 години от живота си. Разделя се с любимия си клас и всички са много тъжни. Интересно ми е дали и при вас е така, съмнявам се да не е. Важното е да сме живи и здрави. И нека силата бъде с нас Grin

# 1 727
Дано да попадне отново на хубав клас.
Моят младеж може и да остане в същото училище, може и да не се класира да остане.

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 18:46 от Чиби

# 1 728
  • Варна
Дано да попадне отново на хубав клас.
Моят младеж може и да остане в същото училище, може и да не се класира да остане.

Искрено ви пожелавам да се класирате.
И... не забравяйте , че понякога нещата се случват , точно така както трябва. Времето в което живеем е толкова динамично, че никой не може да каже , какво ще е нужно за добра реализация след 10 или 20 години.  Heart Eyes

# 1 729
По БЕЛ имам 78т.
По Математика - 73т.
По БЕЛ и Математика имам 6 за годината
Балът ми към колко отива и имам ли шанс за 164 ГПИЕ?

# 1 730
Някой има ли идея как ще става кандидатстването след 7-ми клас онлайн и  да даде примерен формуляр за попълване. В нета нищо не можах да намеря ? Confused

# 1 731
  • София
Лелееееееееее! От петък не бях влизала и няма изчитане темата  #Crazy
По БЕЛ имам 78т.
По Математика - 73т.
Балът за кандидатстване в езикови гимназии се получава 402. За това дали ще стигне нищо определено не мога да кажа. Шанс винаги има.

# 1 732
  • Пловдив
Някой има ли идея как ще става кандидатстването след 7-ми клас онлайн и  да даде примерен формуляр за попълване. В нета нищо не можах да намеря ? Confused

Ако се върнеш малко по-назад по страниците, може и да намериш малко информация за демо версията, която МОН пусна.
Иначе никой не може да каже подробности, понеже кандидатстването онлайн ще се осъществи за първи път тази година.

Яна Андреева_569628, ако някоя софийска майка иска да си поиграе, може и да ти даде някаква прогноза за ЕГ.
При всички положения си пише на първо място най-желаната от теб паралелка без значение дали имаш шанс за нея или не. После изброй достатъчен брой желания, за да се закачиш в касирането. Докъде ще ти стигнат тези точки, ще се види на 27/06
Иначе балът ти за ЕГ е 402 т.

# 1 733
Яна Андреева_569628, ако някоя софийска майка иска да си поиграе, може и да ти даде някаква прогноза за ЕГ.

Не съм софийска мама, но преди няколко дни си поиграх с данните, тъй  като имаше интерес към езиковите гимназии.
На база на информацията от последните три години - никакъв шанс за испанската даже на второ класиране.

# 1 734
@dundi73  благодаря , ще постна пак линковете ако на някой му потрябват.  

Инфо за пробната електронна версия за кандидатстване  - ще е достъпна на 14 юни 2017г.  за 24часа  и на него не могат да се подават документи.
https://news.bg/education/mon-pusna-probna-versiya-na-elektronna … -sled-7-klas.html

Директен линк към пробната версия  - вероятно се влиза с  входящ номер и парола дадена на ученика за проверка на матурите
https://demo.priem.mon.bg/login

Инфо че трябва да се избере само единия вариант - или електронно или в училище-Гнездо
http://www.smg.bg/news.php?id=617

# 1 735
Sassho, ненужното повторение само кара темата да се движи по-бързо от необходимото. Потребителите в тази тема са интелигентни хора, нямат нужда от непрекъснати напомняния на стара информация.
Скрит текст:
Това, че преди половин час не си знаел как става, а си открил тази информация току-що, не означава, че с всички е така.

# 1 736
  • София
По БЕЛ имам 78т.
По Математика - 73т.

Дори сега прогнозите да са неблагоприятни за теб, ти пак не забравяй да пишеш най-желаното от теб училище на първо място. Успех!

# 1 737
  • София
Някой знае ли какви книги трябва да четат лятото? Не са им давали никакви списъци?

# 1 738
  • София
Някой знае ли какви книги трябва да четат лятото? Не са им давали никакви списъци?

На нашите им дадоха. Нали класната ни е учител по БЕЛ и се погрижила жената да са снабдени със списъка от рано.
Ако ти е много важно, ще го напиша тук.
По принцип съм чувала, че в някои гимназии го дават при записването.

# 1 739
  • София

Не са ни давали. Ама какво ви вълнува сега това се чудя аз.  Rolling Eyes Има цяло лято да четат, или някои от сега ще почнат с Антигона  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт