Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 651
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 105
Май повечето сме в кофти период. На мен днес ми се гадеше по едно време. От почти 10 часа в офиса,  8 съм говорила по телефона. Даже продължавам.

# 106
Аз официално съм в ПМС, за първи път от време оно  Sad. Боли ме всичко и съм много крива, а утре имам срещи и ще тормозя хората, дано поне не ги бия Simple Smile.

# 107
  • София
Райче, това дете все едно е мое. Мъжът ми също я приема като дъщеря. Ние сме нейнота семейство, тя друго няма. Аз съм отговорна за нея, обичам я както си обичам другата дъщеря, така го чувствам, и ако се случи нещо лошо с кръщелницата ми, няма да го преживея. Ако всеки бяга от отговорност, не знам накъде ще отиде тоя свят.

# 108
Райче, това дете все едно е мое. Мъжът ми също я приема като дъщеря. Ние сме нейнота семейство, тя друго няма. Аз съм отговорна за нея, обичам я както си обичам другата дъщеря, така го чувствам, и ако се случи нещо лошо с кръщелницата ми, няма да го преживея. Ако всеки бяга от отговорност, не знам накъде ще отиде тоя свят.

Много си добра  Hug.

# 109
 Hug
 Тонка* , респект към такива хора като теб!
Едно от нещата,които живота ме научи:Всяка помощ е нужна,но не по-малко важен е момента.Колкото по-рано,толкова по-добре.
Аз рядко съм получавала помощ и често е идвала късно.Така нещата просто не се получават.

# 110
Не знам как ще ви прозвучи, но аз не изпитвам носталгия по отминалото време, когато децата ми бяха бебета.И ако синът ми е на лагер или екскурзия не ми е мъчно, защото знам, че се забавлява известно време и ще се върне.Малката расте и е много осъзната за възрастта си, дори преди няколко седмици ми каза: Аз като порасна няма да живея в този апартамент при вас! Ами стана ми много смешно, не ми е станало неприятно, защото това е естествения ход на живота, да расте, да учи и да отлети от семейното гнездо.Искам само да са здрави и щастливи децата ми, където и да живеят.

Тони, кръщелницата ти е много хубава девойка, дано има късмет и всичко и се нареди

# 111
  • София
Сесил bouquet

Даун, докато не си легнала Wink в София за колко време ти трябва апартамент и кога догодина? юли?

Жаклин, Мони  Praynig за децата.

Тонка*, респект и от мен...

при нас ваканциите целогодишно се организират на принципа "какво ми се прави? и колко време имам?"
като слънчасам доволно, никаква гаранция, че няма да ми се докарат ски Simple Smile и обратното.

# 112
Прибрахме се, изчетох ви, облизах къщата, пере се трета пералня, етажът е облизан, децата изкъпани, каката и с домашните с свършила, пекох бутчета, сега се пекат тиквичките по последната споделена рецепта със заквасена сметана, аз си оправих педикюра, маникюра, остана ми да сервирам гръцката салата и узото на ММ.

Коте,  Hug!
На Даун никакъв балдахин! Ще вземе да го ползва за завивка.  Mr. Green
Тонка, браво!
Хотелът, който спомена Бърди е Рохиос. Много добре изглежда. Видях го.
Още щях да пиша, но съм много гладна.
Сесил, благодаря за темата.
Алечка, в съзнанието ми съм ти колежка и си караме много, много готино!
Утре повече от мен!

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 22:45 от mariat

# 113
  • Mediterraneo
Да отговоря на въпроса на темата и се връщам да ви чета.

Винаги съм предпочитала да ходим на море през юли- нито големи жеги, нито рискуваме водата и времето да не са хубави. Сега обаче гледам морето от терасата си, на 5 мин с кола съм от плажа; тук сезонът е дълъг, та време за море и плаж да имаш!

# 114
Виж, да, за догодина ми трябва.
Мари,  Thinking, защо така с лошо Mr. Green. Отивам да спя сама и ще си се пък завивам с балдахиха  Naughty.

# 115
Благодаря ви за милите думи и добрите пожелания и помисли  Heart Eyes

За децата, а и по принцип, колкото по-навреме, толкова по-добре. Да подаде човек ръка е такава добродетел... Респект към Тонка! bowuu

# 116
  • София
Рихиос е хотела, Марийче Simple Smile
Кате, точно,ама точно по същия начин съм и аз.  Hug
Тони, а няма ли възможност да дойде тук да учи последните две години детето?

# 117
Вече съм вкъщи и ви казвам Наздраве! Wine Glass

# 118
  • Mediterraneo
Коте, кураж! Знам колко е тежко  Hug

Аз водих децата на басейн, пекох се, намазана с какаово масло, че слагам вече къси панталони, а краците бели  ooooh! После метнах едни ребра и едни надупени картофи във фурната и се разплух на дивана. Ухае чудесно, умирам от глад, а на децата им било рано  Crossing Arms

# 119
Тони, добра душа си ти  Hug

Мери, при нас е весело, готин колектив сме. Когато шефката я няма изпадам в депресия и искам да си се връща на работа Wink Ама аз съм малко опака колежка, много съм педантична (към себе си основно) и като съм под пара ставам зла. Слава богу са ми свикнали и не ми се сърдят, знаят ме по погледа. Понякога, като яхна метлата, изръмжавам, че съм крива, да не ме закачат, защото ще ги сдъвча без вина  Mr. Green Като ми мине се извинявам и си караме веселбата.

Боли ме гърлото  Confused Айде бактън вече, тъкмо спрях да кашлям. Ще си направя чай и утре ще търся извара.

Общи условия

Активация на акаунт