Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 658
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Боже, момичета, идея нямам, че отстрани изглежда като да правя нещо кой знае какво. Може би защото отдавна имам това дете като свое, та не го приемам за някакво геройство, а за нещо съвсем в реда на нещата.
Бърди, не взимам аз решенията за девойката. Затова чакаме да навърши 18 г.  Wink

# 121
А къде са родителите и, Тонка? Извинявай, може и да си споменавала преди, но нали съм сравнително нова Embarassed Ако е много лично не ми отговаряй  Heart Eyes

# 122
  • Sofia
Минавам да видя за какво си говорите тази седмица.
ДжеНа, как гащи само и часовник. Разсеял се е, дай му списък с картинки.
Минавай по-често,пък ти,не се стискай  Hug.
Гащи и часовник,ами...кола ще купува  Mr. Green вързал е гащите за следващите поводи,ехееееей  Whistling.
Тонка,  Hug,Божке каква добра душа си...и ТМ,също,явно  Peace.Браво на вас! Рядко се приемат чужди деца за свои  с всичките им необходимости, странности, разходи и хубавини  Hug.Късметлийка е кръщелницата ти,дано го знае и оценява!
Смених концепцията за цвят аз  Whistling. В петък се надявам да ви се фаля  bowuu.

# 123
Пак изпрах една пералня след работа, само не съм готвила, че имаше ядене от снощи и от днес на обед което е правил мъжа ми.

Много се радвам, че спрях да се боядисвам. Отпадна ми едно чудене на всеки 3-4седмици в кой точно нюанс да се боядисам, да не сменя ли цвета и т.н. Simple Smile
Е, сега ми липсва това, че мога да плясна примерно едно червено...но нямам нерви да чакам близо година, за да падне всичката боя. Simple Smile

# 124
Сесил, блазе ти, и на мен не ми се маца, но имам бяла коса,  кофти, състарява ме  Wink Джена, подскажи де, не ни дръж на тръни Heart Eyes

# 125
  • София
Ох и аз към белокосите Sad  Боядисвам се задължително, защото иначе няма как.

# 126
  • София
Аз ако не се боядисвам, ще изплаша народа.  ooooh!
Райче, много е сложно положението с родителите на детето. Таткото е на друго място с ново семейство, а майката не е добре психически.

# 127
  • София
Ох, заспа, време да поцъкам малко при вас  Grinning

Откак съм сама пак, нямам време да дишам. И всичко се върти около яденето, много се яде в тая къща, ей! Само дето сега съм насочила вниманието си към подсигуряването на манджата на дреб, останалите ядем кой каквото свари, когато свари. В къщата ми влязоха полуфабрикати - замразени банички и пици, филии с нещо си за вечеря Mr. Green Ама к'во да пра'им ся, това е положението.

Скоро заминаваме за морето, няма търпение вече. Аз до плаж няма да стигна тази година, но ей тъй - да си го гледкам и да си го мириша Heart Eyes Пък може и да го заведа някоя сутрин козуначето - какво, сега още няма туристи, чисто е, не е още горещо, докъм 10:30 може да се попличкам и после беж вкъщи на сянка. Ще видим, здрави да сме само, да стигнем дотам, ще го решаваме в движение Grinning

# 128
  • Euskal Herria
Белинда, тукашните бременни са до последно на плажа. И като родят - пак. Наредят под чадъра столчето с бебето, чанти с необходимите принадлежности и откарват с часове. Та, Козуначко може да попече кълки и той.  Laughing

# 129
Ооо, това е съвсем друго нещо  Peace Мислех, че е просто дете на твои приятели. Кой се грижи за нея? Споменаваш, че има страхотни таланти, това е много добре, страшно търсени са в момента. С няколко курса и неголеми инвестиции може лесно да започне. Дано и провърви, много ми е жал за деца, към които живота е толкова суров  Cry Тя поне си има теб  Heart Eyes

# 130
Белинда, на колко стана Мистър Козуначко?

# 131
  • София
Рая, тя сама се грижи за себе си. Татко й помага финансово, но крайно недостатъчно.

# 132
Дано е разумно детето и тръгне по дочър път.
Сега за младежи има толкова възможности, и свят могат за обиколят без пари и много неща да научат.
Само малко желание да имат и да има кой да ги насочи.

# 133
  • на Мелмак
Искам да кажа , че съм запланувала тази седмица тиквичките на Рая.
Била съм с бебе на 3м в Гърция - екстра ми беше Wink
Тонка - опитвам се да се поставя на мястото на детето  Confused, добре , че има разумни и обичащи я възрастни до нея.

# 134
Аз също съм побеляла много. Даже преди се мажех на 4 седмици, сега ако искам да ходя с пусната коса трябва на 3. Намразих боядисването и вече го правя с яд, нали е по необходимост и много много съжалявам за времето, когато се мажех от келешлък.

Али, тантума не ти ли помага за гърлото. Имаше едни бонбони-пастили със салвия на д-р Тайс, много добри бяха, биопарокс ако намериш също е много добър. Вземай мерки навреме Peace
Намерих ги - http://www.aptekar.bg/index.php?route=product/product&path=7 … mp;product_id=810

Общи условия

Активация на акаунт