Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 662
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 135
Бърди, добре че ме поправи!
Тонка, дано социалните да не четат, че аз се изплаших. Таткото защо не си я прибере? Или ще им пречи(както се случва в такива ситуации).
Да кажа за тивкичките- станаха много вкусни. Утре ще си направя само за мен и няма да деля с ММ.
И да се оплача- утре щерката е първа смяна.
Белинда, позната ми е кулинарната ситуация у вас. Брат ми още ми се смее как една сутрин, когато беше дошъл да ни види с бебето аз се изнизах на бързо до баничарницата, за да купя банички за обяд(че можеше и да свършат).  Mr. Green Давай смело с бебето  на плажа! Аз изгледах едно бебе на близки приятели до басейна на хотела, докато четях книжка. Беше на 20-30 дни.

# 136
  • Ямбол
Белинда, какво се притесняваш. Слънцето сега е добре. До към 10-11 часа ще сте си екстра на плажа. И да те успокоя, вчера на плажа дойдоха едни рускини. Едната с бебе, някъде около 10-12 месеца, не ходеше само още. Съблякоха се и бам във водата, с бебето  Shocked Само да уточня, предния ден валя, а до обяд до към 14 часа беше облачно и студено, значи водата да не е била повече от 17-18 градуса. Моите успяха да влязат само до коленете и едни вълни ги намокриха, та избягаха набързо. Предния ден водата беше по-поносима, но вчера, брррр. После Машенка го остави седнало на пясъка, изсипа му една торба играчки и отиде на брега да си говори с друга жена.
Много обичам да ходя около средата и края на юни на море, защото е тихо, спокойно и слънцето не е още толкова гадно. Но, мога да си открадна само един дълъг уикенд, както се падна сега.

Разбрахме резултатите от матурите. Много съм доволна и от двете оценки. Пожелавам си същия успех и на другите изпити.

# 137
Минавам да видя за какво си говорите тази седмица.
ДжеНа, как гащи само и часовник. Разсеял се е, дай му списък с картинки.
Минавай по-често,пък ти,не се стискай  Hug.
Гащи и часовник,ами...кола ще купува  Mr. Green вързал е гащите за следващите поводи,ехееееей  Whistling.

Щом с цяла кола ще се отсрами може Simple Smile)

Белинда, и пясъка и водата са здраве в разумни количества. Нека хапне пясък детето, да се зарови, да се кали с морска вода. Сутрин е хубаво на плажа, а след обед в някоя градинка под сянка.

# 138
  • София
Белинда, на колко стана Мистър Козуначко?
На месец Simple Smile

Лили, да ти кажа честно, специално в нашето море ентеровирусите ме притесняват. Не бих го къпала толкова малък тук. Не че за другите деца не ми пука, ама като са по-големи, с по-силна имунна система, друго е. Виж, ако ни огрее септември някъде по гръцко, ще се гмуркме с жабчо, то е ясно Simple Smile

# 139
Белинда, на колко стана Мистър Козуначко?
На месец Simple Smile

Лили, да ти кажа честно, специално в нашето море ентеровирусите ме притесняват. Не бих го къпала толкова малък тук. Не че за другите деца не ми пука, ама като са по-големи, с по-силна имунна система, друго е. Виж, ако ни огрее септември някъде по гръцко, ще се гмуркме с жабчо, то е ясно Simple Smile
Ох, много малък. Обърках се че е по-големичък. За вас само разходки и здрав сън  Hug

# 140
Писах и всичко затрих. В общи линии искам да кажа на Тони, че щом сте зад нея, ще е добре детето.
Коте, Бърди  Hug Дано не пропускам някой.

# 141
Тонка, не става ли с непълно осиновяване, ще имате родителски права.
Не бих гледала бебе на плажа, заради радиацията.

# 142
  • Euskal Herria
Не знам дали е по правилата, ако съм ги нарушила, модераторите сигурно ще премахнат поста ми.
Ако някой има желание, може да подкрепи едно дете с ДЦП - иска се само гласуване. То и неговата майка се борят да съберат колкото се може повече гласове, за да получи една седмица рехабилитация в Словакия.
Повече информация има тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=977928;topicrefid=20

Момченцето е единственото българче сред участниците.

# 143
Не знам дали е по правилата, ако съм ги нарушила, модераторите сигурно ще премахнат поста ми.
Ако някой има желание, може да подкрепи едно дете с ДЦП - иска се само гласуване. То и неговата майка се борят да съберат колкото се може повече гласове, за да получи една седмица рехабилитация в Словакия.

Гласувах Peace Дано събере достатъчно гласове момчето. Praynig

# 144
И аз случайно гласувах, благодарение на Янчето.

# 145
Белинда, не пропускай плажа, но не го къпи козуначко, щом ти е притеснено, но ти можеш да се поплацикаш.

Джена, какъв цвят сега избра Simple Smile?

# 146
  • Бургас
Белинда, малката ми дъщеря е родена на 14. 04. На 14 юни направихме първият плаж
Намерихте ли апартамент? Къде сте?

# 147
Добро утро!

Черно коте, благодаря! Имах някакъв изостанал Анзибел из дома, смуках вчера, днес ще ида до аптеката пак. Биопарокс не мога, знам, че много помага, обаче ми се повръща от него. Трудна съм с нещата за инхалиране и пръскане, мазане, иначе до сега да съм се намазала със сода и какво беше там.
Жизнено важно ми е да не се скапвам точно сега. В събота е моминското, другата седмица сватбата и шофьорския изпит. Отделно имам много работа...

# 148
Али, да оздравяваш бързо, че трябва да си в кондиция за кумското хоро Hug
Пак спах само шест часа, защо не знам, покрай Миа много си наруших съня. Събуждам се не отпочинала.
А тя милата утре е рожденичка, така искам сутринта да ми каже, че е спала и дишала, какъв по- хубав подарък. Както всеки път нищо не поиска, нито парти, нито конкретен подарък, само да я заведем в Пловдив на някакъв концерт на Кока кола, та ето я и драмата. Тези от концерта обявиха на страницата си игра, там да харесаш, споделиш и пишеш нещо и десет човек ще спечелят вип пропуски, за влязат зад кулисите и да т.н., а Миа е голям фен на Мишето, дето спечели Капките. Десет писахме, че да имаме по- голям шанс да спечелим. И онзи ден радост! Бабата на приятелката и, с която ще ходят да вземе да спечели, голяма еуфория:) Писаха децата така и така, баба спечели, ония от Кола обаче йок, не може вие, бабата да дойде, тя нали умира за Крско и сутрин се буди с Има ли пожари.... Писахме писмо, обяснихме ситуацията, не ги интересува. Само не се сещам какъв точно им е проблема, спечелени са две покани, внучката отива вместо бабата, а Миа като придружител. Поне телефон да имаха да звъня да помоля.
В крайна сметка ще идем утре, внучката е с ЛК на бабата, моята е писана като придружител. Дано успея да ги убедя да ги пуснат. Едно нещо ще иска детето и може да не го огрее! Едва се сдържах вчера да не се засмея, че е драматично за нея- тя плаче, че са и отказали, на писмото  и Жаки седи до нея и тя плаче, викам и ти пък защо- ами тези хора не пускат кака зад кулисТите да танцува с Мишето, а ние и знаем всички песни (те май са три:)))) Та такива ми ти тийн истории у нас:) Аз ще дам всичко от себе си утре, дано чарът ми помогне:) Значи ако видите на концерта жена на средна възраст да "показва на тия хора как се мята" аз съм Joy

П.с. Гласувах и споделих за детенцето!

Последна редакция: вт, 06 юни 2017, 07:42 от JACKLIN*

# 149
  • София

Яна, благодаря ти, че сподели! Аз гласувам от началото на кампанията. Искам да кажа, че всеки ден може да гласувате по веднъж. Останаха само 5 дни до края. Нека да помогнем с каквото можем bouquet

Бебе на море съм завела за първи път на 6 месеца. Само се разхождах с количката. Веднъж го заведох на пясъка рано сутринта като няма хора. През другото време дишахме йодни пари от терасата на хотела или крайбрежната алея.

Общи условия

Активация на акаунт