Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 677
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 150
  • на Мелмак
Гласувах.
Нямам глас, вие ми се свят, дойде ми.
Искам да не ставам от леглото.  Confused

# 151
Жаки, яд ме хвана. Как могат да са такива тъпанари, без извинение тези организатори.  Дано да пуснат децата все пак. Аз не виждам какъв им е проблема. Не влиза допълнителен човек.

# 152
Добро утро!
Да оздравяват болните. Алечка, като те чета колко често те нападат разни вируси, жал ми става.
Аз бебе на море мога да заведа, ама нито ще го кисна във водата, нито на пясъка бих го сложила. Малките бебета имат нужда от малко по-стерилна среда докато не придобият някакъв имунитет. Белинда добре е решила да се разхождат.
Тъй като правят ремонт по Дондуков, трамваят ми се движи до паметника Левски и след това от Младежки театър. Аз обаче използвам да ходя пеша и от паметника по Московска, после покрай ЦУМ, по Пиротска и т.н. стигам до офиса. А сутрин е просто прекрасно - свежо, ухае на липа  Heart Eyes. Чувствам се страхотно, имам и енергия. Нищо, че до 9 ще се е изпарила  Mr. Green Няма нищо по-хубаво от това денят ти да започне по начин, който да те зареди положително.

# 153
  • София
И аз отдавна знам за това момченце. Само да ви светна, че понеже може само по един глас на ден-ако гласувате веднъж през домашния нет и веднъж през мобилния, ги приема Simple Smile

# 154
Добро утро!
Жаки, давам предложение. Взимате бабата и я карате да си вземе наградата. После демонстративно тя си преотстъпва пропуските на децата, защото "й е станало изведнъж лошо". Малката е страшен образ. Дано и да порасне с това си качество! Всъщност е добре Миа да не плаче, защото тогава набъбва лигавицата в носа!!! Положението й ще се обостри.
Съни, заради аромата на липа избягахме на гръцкото море. Щерката и мъжо са алергични и им влияе много зле.

# 155
Аз две бебета водих на плаж откакто бяха на по 5-6 месеца и то по цяло лято. Естествено че нищо не им стана на имунитета. Laughing

Дайте идея за лятно четиво, без любовни истории ако може. Изчетох Мафията на майките и искам да кажа, че ни най-малко не ми напомни на форума, Даун! Даже злостните кокошки бяха едни такива хлъзгаво-любезни, а не като мен и теб.  Mr. Green

Ох, как искам да ми замирише на липа. Heart Eyes
На никакво море няма да ходя, даже за плаж нещо нямам мерак, освен ако не прескоча до Кара или Паша Дере.

Последна редакция: вт, 06 юни 2017, 08:46 от Анонимен

# 156
  • София
Изчетох Мафията на майките и искам да кажа, че ни най-малко не ми напомни на форума, Даун! Даже злостните кокошки бяха едни такива хлъзгаво-любезни

Съгласна  Peace Laughing Ама те там си бяха съседки и се виждаха редовно и на живо, та няма как да стигнат анонимните ни злобарийки  Laughing

Иначе - чела ли си шведски криминалета? Напоследък чета една след друга една поредица на Камила Лекберг, утрепАли са се за лятно четиво, интересни и увлекателни, без да са някакъв връх на писаното слово Simple Smile

Жаки - според мен идеята на Мария е супер  Mr. Green Peace

# 157
Ето обещаната гледка от терасата на хотела ни.
Скрит текст:

# 158

Иначе - чела ли си шведски криминалета? Напоследък чета една след друга една поредица на Камила Лекберг, утрепАли са се за лятно четиво, интересни и увлекателни, без да са някакъв връх на писаното слово Simple Smile

Казвай подробности. Много си падам по скандинавски филми, значи и това ще ми хареса.  Grinning

# 159
Ха ха, Чек  Hug.
Ти си морско чедо и за това си ги мъкнала на плаж, но много хора се притесняват, а и наистина е доста мръсно, но не пречи да отиде Белинда поне няколко пъти до плажа, че иначе си представям, колко е гадно да го гледаш само морето.

Тук също всички мъкнат бебета на плажа, но предимно рано сутрин, че после слънцето става много силно.

# 160
Има разлика в имунитета между 5-6 и 1-2 месеца.
Мари, ти си споменавала за алергията, майка ми също имаше алергия от липа. Имахме прекрасна липа, но тя кашляше до задушаване и я отрязахме. Аз, слава Богу, такава алергия нямам и се радвам на всякакви аромати.

# 161
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Защо не мога да гласувам аз newsm78 Излиза ми някакво дете от Украйна на този линк. Помагайте, моля.

# 162
  • София
Ох бе, Жаки, умирам си с вашите истории. И аз бих се мятала, фен съм на всички млади изпълнители (без Гери Никол). Тия от Кока Кола са тъпанари. Нали младите хора са им таргет в това начинание. Да им имам политиката.

Тонка, не става ли с непълно осиновяване, ще имате родителски права.
Титина, никой от родителите й няма да се съгласи заради едната селска чест дето си имат.

Аз отново да си изразя щастието от новото място, където живеем. Разбирате ли, че един и същи квартал е коренно различен през няколко блока разстояние. В нашия блок живеят хора, свързани с авиацията. Снощи се събрахме 12 души компания, тъй като точно при задния вход има малка горичка с пейки. Пием бира, смеем се, редуваме се при почерпките. Един става и купува за всички, не е като всеки да ходи до магазина поединично. Магазинът пък е точно пред главния вход. Идилия! Кати се сприятели с момченцето на съседите, които живеят в отсрещния на нашия апартамент. Ходихме им на гости. Утре сме ги поканили вкъщи. Много ми липсваха такива междусъседски отношения и сега съм хепи.  Grinning

Мари, готина гледка, особено тази към морето.  Grinning Май само аз съм пропуснала къде сте. Я повтори заради мен.  Hug

Като заговорихте за липа... обожавам липов чай. Свързвам го с детството си.

# 163
  • София
О, не се притеснявайте за мен, ще намеря начин да се топна сигурно Simple Smile То това бебе си има и баща все пак Grinning

# 164
Тонка, а какво стана със съседката под вас, на която и пречеха децата?

Общи условия

Активация на акаунт