Имаш прекрасно дете, да ви е жив и здрав и много поздрави от чичо Жаки:) Пиши си, каквото ти е на душата, няма как все за хубави неща са си говорим, лицемерно би било. В живота ни има и трудни моменти и понякога е хубаво човек да сподели
Звънях аз в клиниката, казаха да изчакаме десет дни, ако не се подобри да отидем пак...
На Миа горката не и върви, нещо и се прецака телефона, както си работеше и изведнъж долната част на дисплея отказа, ни може да се обади, ни да пише. Занесе го баща и на сервиз, казали че може да е от дисплея, поръчахме нов. Тъкмо се хвалих онзи ден, че са много читави айфоните

Наш приятел ми позвъни, има страхотни проблеми с дъщеря си, с година по- голяма от нашата на 17 е.
Събрала се с лоша компания и прави простотии. Той я гледа сам, "майката" си е била камшика, когато момичето е било на три. В стремежа си да запълва празнини, баща и много я разглези, всичко и се позволяваше, сега си бие главата и се пита къде е сгрешил. Аз знам точно къде, но и да му кажа, няма да му стане по- добре. Иска да съм поговорела с дъщеря му, понеже ме обича и уважава. Ще го напарвя, но резултат не знам дали ще има. Положението е изтървано и трудно се възпитава 17- годишна, а камо ли да я променя с един- два разговора.
На никой на главата да не идват такива проблеми...Той е силно афектиран, щял да я изгони, казах му че това е най- глупавото, което може да напарви, ше я натика още по- дълбоко към дъното...
Уж каза, че ще пробва с добро и ще се обади, но минаха два часа и се тревожа какво ли е станало.
Не ходела на училище от седмица, баща и сега разбра, и то да е само това, но не е...
Замислих се, ако беше моята какво щях да правя как щях да я спася от кривя път, абе малки деца малки ядове, порастнат ли и грижите растат с тях...
.Давах инструкции на детето,че докато спя след нощна,не искам да си води гости.Много криво му стана,но дано да ме послуша,иначе ще си разменяме шапките

Не е ли прекалено голяма отговорност? Аз май не бих се наела