Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 647
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 90
Коте, много е страшен челния сблъсък със здравната ни система, искрено ти съчувства за това през, което минавате цялото семейство Hug Имаш прекрасно дете, да ви е жив и здрав и много поздрави от чичо Жаки:) Пиши си, каквото ти е на душата, няма как все за хубави неща са си говорим, лицемерно би било. В живота ни има и трудни моменти и понякога е хубаво човек да сподели  Hug

Звънях аз в клиниката, казаха да изчакаме десет дни, ако не се подобри да отидем пак...
На Миа горката не и върви, нещо и се прецака телефона, както си работеше и изведнъж долната част на дисплея отказа, ни може да се обади, ни да пише. Занесе го баща и на сервиз, казали че може да е от дисплея, поръчахме нов. Тъкмо се хвалих онзи ден, че са много читави айфоните Crossing Arms

Наш приятел ми позвъни, има страхотни проблеми с дъщеря си, с година по- голяма от нашата на 17 е.
Събрала се с лоша компания и прави простотии. Той я гледа сам, "майката" си е била камшика, когато момичето е било на три. В стремежа си да запълва празнини, баща и много я разглези, всичко и се позволяваше, сега си бие главата и се пита къде е сгрешил. Аз знам точно къде, но и да му кажа, няма да му стане по- добре. Иска да съм поговорела с дъщеря му, понеже ме обича и уважава. Ще го напарвя, но резултат не знам дали ще има. Положението е изтървано и трудно се възпитава 17- годишна, а камо ли да я променя с един- два разговора.
На никой на главата да не идват такива проблеми...Той е силно афектиран, щял да я изгони, казах му че това е най- глупавото, което може да напарви, ше я натика още по- дълбоко към дъното...
Уж каза, че ще пробва с добро и ще се обади, но минаха два часа и се тревожа какво ли е станало.
Не ходела на училище от седмица, баща и сега разбра, и то да е само това, но не е...
Замислих се, ако беше моята какво щях да правя как щях да я спася от кривя път, абе малки деца малки ядове, порастнат ли и грижите растат с тях...

# 91
Отивам да търся ортодонт. Казаха ми за една добра лекарка в Търново, писах на момичетата в темата, дано някой помогне.
Иначе било поправимо...

# 92
Много кураж и сили на всички,които се сблъскват с трудности  Hug .
На мен цял ден ми е едно отпаднало,и лека температура имам,а трябва да се стягам за работа  Tired .Давах инструкции на детето,че докато спя след нощна,не искам да си води гости.Много криво му стана,но дано да ме послуша,иначе ще си разменяме шапките  Mr. Green .

# 93
Алечка, и тук да ти благодаря  Hug

# 94
  • Ямбол
Привет.

Сесил, благодарности за темата. Прекрасна е.

Коте, не си ли помогнем сами, няма кой. Никой не го е грижа за чуждия човек.

Шанталче, чудя се какво правиш за себе си. Има ли нещо, което да не е в услуга на мъж?

Днес в наша чест пекна, щото си тръгнахме. Това трябваше да е откриването на сезона. Даже и почивката ми не беше както си я мислех. Да сме здрави, пак ще почиваме. Още в колата на връщане чертаехме следващите планове за море, хижи, палатки и всякакви други събирания, между които ще трябва да минат и изпитите на синчето.
На работа се очертават натоварени моменти, двама колеги от катедрата ми напускат, оставаме само две колежки, които трябва да поемем доста голяма тежест, независимо дали ще има нови.  А точно тези колеги поемаха доста работа, специфична, та сега ще стане весело.

# 95
Лиляна,  не така, хората ше вземат да ти повярват, пък и ти сама на себе си Laughing
Аз пък се чудя какво толкова правиш, че все не ти върви, глей сега и с времето на морето....  Wink
Днес мъжа ми се занимава с гостите, утре съм аз. Развеждаме  ги навсякъде, с дете са и те и утре ще включа и детски забавления в програмата. Всъщност аз съм си направила предварителен списък с местата,  на които ще ходим, надявам се да им хареса.

# 96
  • на Мелмак
Имах странен , шарен ден.
До утре ще го осмисля, голямата заминава на зелено, приготвила си е багажа сама, трябва да го проверя. Имат страхотна програма, но малко ми е мъчно , въпреки, че са само 5 дни.
Растат и ме е страх от това, точно от приятели, компании, наркотици. Сега още се месим успешно и ни слушат, дано и за в бъдеще да е така, понякога се караме с ММ, че е доста строг, но пък нещата се оправят.
Доста съм напрегната, хора разни ме изненадват неприятно. Аз ли съм още наивна?
Извинявам се за лиричното отклонение, но нещо много ми се събра напоследък.

# 97
Жаки, поговори с момичето, но най-вече с баща и. Имам няколко съученички, които бяха ....абе.... много зле в гимназията. Нищо не ги пропусна, от наркотици, до аборти. Сега са едни прекрасни жени, със семейства и деца.

Мисълта ми е, че минава драмата, стига да не се случи нещо сериозно.  Тъпия ай фон го върнете на фабрични настройки и не го ъпдейтвайте. Ще ти се оправи Мия, дайте малко време, все пак си е кюртаж.

# 98
Руми  Hug Дано бързо да се разреши проблемът!

Ети, има и такива дни  Hug

Направо ми се такова такованката днес, голям зор. И цял ден в някакво кътче на мозъка си представях как ще си ида на къщата, ще си пръскам райграсчето и ще си медитирам. Нъцки, в аптеката казаха, че мога да пръскам след първото косене. Поне дядо ми оправи бойлера... Сега чакам мъжа ми да се върне от футбол, да хапнем и да се трупясвам.

# 99
  • София
Аз също имам проблеми с моята кръщелница. Тя е на 16 и живее сама. Не ми се навлиза в подробности, че знае ли се дали няма да й навредя със споделянето, защото всякакви хора четат тук. Няма да излезе гений от нея. Училището не й върви, но и как да е при липса на всякакъв контрол. Мъжът ми й постави условие относно успеха в училище, за да си заслужи съжителството с нас след като завърши. То е ясно, че при какъвто и да е успех ще живее вкъщи. Ако имаше начин, и сега щеше да е с нас, съжалявам, че не мога да я осиновя при живи родители. Тя е страшен талант в гримирането и правенето на прически. Поне да си вземе професия в ръцете, че да не я мислим. При това е страшна красавица и дано си опича акъла и да си намери свястно и добро момче. Искаме поне да се опитаме да й дадем шанс за нормален живот, останалото тя трябва да си го извоюва.

# 100
Тонка, явно обичаш това дете, но дащо трябва да живее с вас? Да гостува ОК, но да живее  newsm78  Не е ли прекалено голяма отговорност? Аз май не бих се наела  Confused

# 101
Минавам да видя за какво си говорите тази седмица.

Коте  Hug дано се пооправят нещата около теб. Добро дете си имаш.

ДжеНа, как гащи само и часовник. Разсеял се е, дай му списък с картинки.

Лято, да се яви. Търся хотел в Прага. Може и апартамент за около седмица-10 дни.
С голямо легло и балдахин за Даун моля  Embarassed Laughing

Тонка, дано има късмет момичето. запомнила съм те от години с каква любов говориш за това дете.
Баба ми казваше- Късмет, късмет ама както си го накасметиш.

# 102
Минавам да видя за какво си говорите тази седмица.

Коте  Hug дано се пооправят нещата около теб. Добро дете си имаш.

ДжеНа, как гащи само и часовник. Разсеял се е, дай му списък с картинки.

Лято, да се яви. Търся хотел в Прага. Може и апартамент за около седмица-10 дни.
С голямо легло и балдахин за Даун моля  Embarassed Laughing

Тонка, дано има късмет момичето. запомнила съм те от години с каква любов говориш за това дете.
Баба ми казваше- Късмет, късмет ама както си го накасметиш.

Я да ходиш да бачкаш, че ей сега ще те докладвам  Mr. Green

# 103
Даун, сори! Мислех че си заспала Mr. Green

# 104
Даун, сори! Мислех че си заспала Mr. Green

Мислене не стига  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт