Моето без бутане, ръчкане и контрол, кой знае къде щеше да кацне.Доброто училище и благоприятна среда са от първостепенна важност, но тогава, когато се случват естествено. Ако човек трябва да се подготвя две години, да няма свободен уикенд от школи и уроци, да е на ръба на психическото изтощение, а накрая майка му да не спи три нощи, в пресмятане на оценки, ровене в статистики и надежди колкото се може повече други деца да са се провалили - значи просто мястото на това дете не е там. Амбициите са много хубаво нещо, но когато цената за постигането им е приемлива. За мен не е приемливо дете на 14 да започва гимназиалния си живот по този начин. Това е прекрасен етап от живота, и заслужава по-добро начало.
Повечето деца на приятели около нас са по-големи от сина ни, нагледала съм се на какво ли не, и съм си извадила необходимите изводи. Имам преки наблюдения над доста училища в София - и елитни, и не чак толкова. Много мога да пиша, но нито имам желание, нито има смисъл.
Важното е родителите да правят най-доброто за децата си по своите си критерии, и децата да са живи и здрави.
Нямам кой знае какъв интерес към самите групи, защото съм ги слушала вече по много пъти, но ще се видим с приятели, а и искам да видя организацията с очите си.
Звучи логично и разумно, макар аз да съм на различно мнение
А пазара в Аспровалта май беше всеки понеделник.
А това, че нямат време не го вярвам. По-рано ще станеш. Да, гадно е, но ще имаш време да закусиш. Не да мъкнеш банички, пици и кафе в градския транспорт.