Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 101 080
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Здрави и честити да сте всички празнуващи днес!
Аз ям череши,но мисля за бира а преди малко ме черпаха с едно страхотно винце,Дукеса Лиа,мисля,че беше....
А съм на работа  Mr. Green

# 406
Ох...да не пропусна някой  Flutter

Жаки, да ти е жива и здрава прексрасната Мия, нека болежките и да приключат веднага и да няма повече  Heart Eyes

Джена...още много години любов и разбирателство  Heart Eyes

Бъни, стискам палци и за теб  Praynig

Сбъдваща, всяко дума от поста ти подкрепям  Peace  Особено частта за моторджиите, моля се с две ръце дъщерите ми да стоят далеч от такива, наистина. Братовчедка ми загина с такова момче, не мога да го преживея още, когато писах, че малката ми дъщеря се роди, за да замести една огромна липса- за нея говорех точно. Прекрасно, умно дете, едно на родителите си беше  Cry  Всеки решава за себе си, всеки си има тръпки някакви, аз не съм "адреналинка" изобщо  Naughty

# 407
На моята дъщеря й се клатят две зъбчета. Миналия месец навърши 5 години. Не е ли малко рано?
Не. На мойта дъщеря, на 5 години и 3 месеца паднаха първите два /долни/ в рамките на две седмици. Вече имаме нови, постоянни на тяхно място. Сега се оплаква, че горните се клатят и тях чакаме.

# 408
  • Ямбол
...
Лили, жива да си, стана bouquet Аз се мъчех с контрола и стрелкичка, а пък за шифта изобщо не го знаех. Супер!
Супер. Сега имам да щипя едни козуначени бузки. Ако ме разпознаеш в Бургас някъде, да не си мълчиш.

# 409
Има деца, при които смяната на млечните зъби започва по-рано.
Калина също около 5г и половина започна да ги сменя. Отделно, че тя имаше и един медиоденс, който извадихме след около половин година, откакто порасна.

Това момиче много ми заприлича на Жаки. Simple Smile

# 410
Жаки и малкото Жаки съм ги виждала, красавици и двете, ама Мия все изпускам  Flutter

# 411
И аз за малко да попитам - това да не е Жаки /в другата тема/ Joy

# 412
  • София
Сесили, не знам кое е показаното от теб момиче, но е много красиво.  Peace

Колкото до зъбчетата, на Кати също започнаха да падат на 5 год. Мисля, че по това време започнаха да й растат и постоянните кътници. Но тя е извън всякакви правила, много бързо се развива, което не е плюс, божа работа си е.

# 413
Здравейте,
честита да е рожденичката на Жаки, много добро дете ми изглежда.
Честита годишнина и на Джена, да сте здрави и да се обичате.
За какаовото масло мога да препоръчам на Палмърс, има го в магазините за бременни, в които продават козметика за бременни. То не е толкова твърдо и мирише супер. Много съм доволна от него, има и спрей  но не мисля че е 100 % какаово масло.
Тук при нас има мото клуб но тези дето членуват в него хич не са известни с хубаво. Повечето са с някакви провинения, присъди и т.н. Та нямам високо мнение за така наречените рокери, особено като знам че и повечето слушат чалга.

На моята голяма дъщеря и паднаха първите зъби в 3та група на детската градина, та не е хич рано.

# 414
  • София
Ако ме разпознаеш в Бургас някъде, да не си мълчиш.
Трудна работа. По писания все още не успявам да разпознавам хората Mr. Green Сериозно, никога не съм те виждала. Иначе - бузки да искаш Hug

Това, че повечето рокери слушат чалга ме остави безмълвна Joy Аз не познавам никакви, но все си мислех, че рокът е рокерската музика Wink

# 415
  • София
На м оят син още не са му се разклатили зъбчета,а гледам на неговите приятелчета даже паднали,сега на 6 ще става.  
Разбира се всички мотористи са лежали в затвора не знаете ли  JoyНаправо ме убивате с тези  думи.А за чалгата направо мямам думи.

# 416
Много е лошо, когато правим изводи за цяла една група хора само от собствените си наблюдения. Нито всички мотористи са пияници и слушат чалга, нито всички мюсюлмани са терористи, нито всички цигани са крадци и т.н.

# 417
Не можах да ви изчета, но видях за Мия.

Жаки, да е жива, здрава и много щастлива.

Честито и на Джена и Мари. Стейси да се оправя и да задържа с непушенето.

Ох, това с генерализирането и на мен ми е супер непонятно, но разни хора разни разбирания. А пък и нищо лошо не виждам в пиенето на бира по принцип.

# 418
 Hug
Много е лошо, когато правим изводи за цяла една група хора само от собствените си наблюдения. Нито всички мотористи са пияници и слушат чалга, нито всички мюсюлмани са терористи, нито всички цигани са крадци и т.н.

202uu

# 419
  • югозапад, под "Марков камък"
Честит Рожден Ден на Миа , да е здрава и винаги усмихната bouquet

Джена, честита ви годишнина, обичайте се силно още дълги години !

Вчера беше тържеството на щерката по случай завършването на 4 клас. Имаше много емоции и смях, и сълзи. Госпожата се беше постарала много с изненади и стихове за децата, много ще ни липсва.

Общи условия

Активация на акаунт