Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 026
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 930

Сбъдваща, много ми е любопитно кой точно университет си избрала.
При вас партитата изненада са често срещани. Сигурна ли си, че първородният не подозира нищо?
[
Между Пловдивския, Варненския, Свищовския и УНСС избирах. Леле, колко отдавна беше. В София, разбира се.

Не са често срещани изненадващите партита тук. От познатите ни деца никой не е имал такова. Сигурна съм, че синковеца не подозира, заклех другите родители да не казват на децата си, сигурна съм, че не са им казали. Мобилния му е прибран от няколко дни, всичките му гости са по пътувания някакви, няма как да е разбрал. Жалвах се тук, голямо организиране му дръпнах. Все едно планирахме банков обир, бяха дни наред обяснения и размяна на мейли и съобщения.

# 931
Даун, не се ядосвай, тъпанари има навсякъде, но горкото куче. Представям си и синът ти как се чувства, та дори и да имаше акцент. Много знае онзи салкъм къде е Европа.
Ние в интерес на истината такова отношение не сме срещали тук, дори напротив.

# 932
Сбъдваща, много се вълнувам на такива парти-изненади Grinning Снимай му физиономията на първородния Grinning
Дребното се прибра у дома.Госпожата беше много развълнувана и доволна, харесали са ги и са поканени на фестивал във Варна септември месец.И аз съм доволна Grinning
Даун, много мразя прости и ограничени хора Rolling Eyes

Чета коментарите за това, че някои потребители не се харесвали и се замислих.Няма потребители, тук в темата, които да не понасям или да ме дразнят/с изключение на 1 Wink/.Всеки един приемам като индивидуалност и особености, и с удоволствие ви чета.Няма как да имам непоносимост към някой, все пак не живеем заедно, за да се налага да се изпитва прага ми на търпимост Laughing

# 933
То най-смешното е, че онзи го е казал за оправдание, мислейки си, че моето е местно Simple Smile и ще му се зарадва на коментара. Добре че е кротко детето и избягва конфликти.

# 934
Даун, оня е кретен!  Sick
Миналата година имах рожден ден/парти изненада. Добре му се получи на ММ. А аз бях много, много щастлива.
Кате, и аз като теб за темата ни!

# 935
Даун, много неприятна случка.

Мони, аз ненавиждам клубове и не водя децата в такива. Ходехме инцидентно до към 3та година на дъщерята и после край. Само ако ни поканят на рожден ден, 2пъти в годината.
Невероятен развъдник на бацили са.
Дано ти минава бързо на теб.

Сбъдваща, сигурна съм, че ще ви се получи партито. Simple Smile

# 936
Сесили, много гадна, но детето се е държало страхотно. Гордея се с него. Не е изпаднал в паника и не е наритал тъпака, защото ми каза, че не може да направи нещо подобно пред деца.
наистина треньорстворо ще му пасне.

# 937
  • Sofia
Даун,добро дете  Hug и зло куче  ooooh!.
И аз имах инцидент с чужда котка днес Shocked
Скрит текст:
както кротко си шетах в кухнята,вратата на терасата-отворена и виждам как някаква котка-нинджа (не моята) се мята от капака на колата ми върху терасата  Shocked.Докато се осеферя,че всъщност това не е моята котка, която редовно си дреме на въздух...нашественичката разрови плика с боклук,отмъкна си нещо и айде по обратния път скочи долу.  Shocked.Егати нахалните добичета,дворни,значи...ей досега опъвах една мрежа по парапета на балкона. Все пак е на около 4 м височина от земята  Crossing Arms.Моите вместо да ми помогнат, ми се подиграват,какво съм се шашкала.Че то това добиче ще ми се намъкне вкъщи и ми скотавчи моята любимка,а-ма-ха.
Нямам непоносимост към потребителКи в тази тема  Flutter,акО и да изглежда лицемерно. Имам такива, които предпочитам да чета,по някаква причина,но си чета наред и внимавам  hahaha.

# 938
Успях да ви изчета най-накрая.

Джена  hahaha Ние сме на първия етаж и един котак скашаче от паркираната врата на терасата, да ухажва моята. Ама тя е зла и се съскаха през стъклото   hahaha А една котчица как ни скъса мрежата (на приземен етаж) в квартирата посред нощ разказвала ли съм? И легнала да спи върху съквартирантката. Онази ми ти жена пищи, котката се блъска в прозореца (затворения), аз не знам какво точно да направя ....

Мони, дано да ви оставя вече този вирус и да си изкарате почивката разкошно!

Аз знаех, че искам да ставам журналистка от първи клас, има ме записана на аудио касета как обяснявам.  С това си съобразявах избора на гимназия и университет. В последния момент си смених желанието, но в същия факултет. И добре, че, защото след като ме приеха поработих в една телевизия. Ми, не е за мен тази професия. Но пък доживотната хуманитарна насоченост ми е дала много и въпреки, че не работя по специалността си имам постоянно ползи от нея.

При мен се успокояват нещата... Мъжът ми замина на ергенско парти, аз съм се омазала с кокосово масло  Mr. Green Ще си реанимирам тихичко, утре през деня също, най-много да взема един час кормуване. В четвъртък съм на изпит и ако го взема в цялата тая въртележка ще си ударя г*за в тавана и ще се поздравя за желязната психика.

# 939
И аз нямам чак неприятни съфорумки тук, може би защото късно се включих и съм изпуснала нещо. Това, което не ме вълнува просто го минавам по диагонала Heart Eyes Изгоря ми на крушката на фурната, 10 години все пак, или пък от тиквичките Mr. Green

# 940
  • Sofia
Ох, Алечка,с глас се смях  Laughing за съквартирантката и котката  Joy.
Хубаво,че си се поуспокоила малко  Hug.Почивай си и събирай сили, нали ще си сватбарка...ей разсипахте се от сватби, значи  Crossing Arms,и ти, и Мър-ката.

# 941
Е, то и аз понякога чета по диагонала Crazy
Ох, и на мен ми се ходи на чужда сватба Rolling Eyes

# 942
И аз съм на сватба утре, заразно е явно  Mr. Green

# 943
Дауне, върнах се да те прочета. Имали сме няколко такива случки. Без изключение произведени от много ниско ниво индивиди. Детето ти е пич.

# 944
  • Sofia
И аз съм на сватба утре, заразно е явно  Mr. Green
Ееее,де  Crossing Arms -то не бяха балове,сватби  Hug...ние чаааак през август,на съседите-роднини  Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт