Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 037
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 915
  • sofia
Аз не проследих какво се случва и защо в Каварна няма вече рок фест. Скоро гледах интервю с Цонко, та той каза, че и Джулая ще е в Тутракан Simple Smile
Joy Joy Това е велико. Към Дуранкулак, не става ли? Поне да има море.

На Каварна съм била на летен лагер в пети клас.

# 916
Те хората и без Цонко си посрещат Джулая по морето, но това не пречи да си направи собствен в Тутракан. Mr. Green

# 917
  • София

Честването на бебето включва обяд за петдесетина човека с печено агне. Комплексирах се направо, като се роди сина ми черпихме само с бонбони, а мъжа ми в работата - с уиски и фъстъци  Blush Ама като се вземе предвид, че не съм правила никакви питки, прощъпулки, и всякакви други неща, които се "правят" за бебета, почерпката с бонбони си е направо екстра Grinning

Бърдс, да не забравиш след 18 години да ни разкажеш за бала на това бебе. Залагам на 200 души Party

Благодаря за поздравите! На класирането ще е черпнята.

# 918
Аз тази година мисля да посрещна залеза на Джулая. По план заминаваме на 01,07. Дано не ни мине котка път.

# 919
  • Euskal Herria
Миналата година посрещнахме първото утро на юли на път - нейде по френските магистрали
Скрит текст:

# 920
ЕлиТ, точно буквално го свързах с меренето на улиците и предложих специалност в духа на темата, която да се свързва с хобито на щерката на Чек. Нищо лошо!

# 921
  • някъде ... тук ...
Яна, яки са снимките Simple Smile И ние една година посрещахме изгрева в колата на път за Черноморието.

Тъй като Златото е роден на 30.06, то много често съчетаваме РД и Джулай.
Тази година и с море, но не българското.

# 922
  • Germany
Чак сега ви изчетох. Днес хич не съм във форма. Гадният вирус олепи и мен и цял нощ прекарах в тоалетната... Сега съм малко по добре. Стиснете палци, моля, утре да съм пушка, иначе ще трябва да си остана вкъщи, а мъжът ми и децата да заминат на ваканцията сами...
За готвене сте си говорили - не обичам да готвя, но го правя всеки ден. Тук е скъпо да се яде по заведения и кухнята е доста еднообразна. Обичам, като отидем в Италия и не се занимавам с готвене няколко дни. Днес така или иначе съм на солети, а децата на мусаката от вчера..

# 923
Ч
За готвене сте си говорили -
и за мода, и за мода! Но отричат! Simple Smile)

Така ли ще ме оставите сега да не знам модните тенденции а?

# 924
Мони, айде стига бе. Разказа ви играта тоя вирус.

# 925
  • някъде ... тук ...
So, виж в темата на Ша Simple Smile Може някой да покаже Crazy
Аз не ги знам, та си трая и само зяпам.

Мони, ще се оправиш Hug

# 926
  • Mediterraneo
So, виж в темата на Ша Simple Smile Може някой да покаже Crazy

Много плахо започна Шанталова с показването, само пръсти, заровени в пясък, но все някога ще покаже и гащи! Модни, разбира се!

# 927
Да кажа, че Джулая и миналата година беше на брега на Тутракан, така че няма да е за първи път.
Нашето семейство също не залита по черпеници. Има събиране за раждането и до там. После първи рожден ден по- голям(включвам баби и дядовци). Кръщенета- само с кумовете, които са и кръсници. Децата ми още си чакат прощапулниците. Отлагахме за новата къща, че да има двор, после да бъде Новолуние.....и все нещо се туткаме, то и мераци нямам, де, ама децата напират.
Сбъдваща, много ми е любопитно кой точно университет си избрала.
При вас партитата изненада са често срещани. Сигурна ли си, че първородният не подозира нищо?
ДжеНа, селфи с колата, но ти да си от вън, а не вътре! Все пак и на твоята хубост да се нарадваме!
Hug
Мони, оправяй се!
So, за цветове- пудра, беж, жълто....това се сещам на първо четене. Е и шаренийките.

# 928
  • Germany
Мони, айде стига бе. Разказа ви играта тоя вирус.

Мдааа, такова чудо не ни се беше случвало досега... Вече съм убедена, че всичко тръгна от клубчето, в което празнувахме рожденият ден на малкият. От 11 деца, 6 са се разболяли. Май догодина ще празнуваме вкъщи...

# 929
Синът ми се прибра от разходка с кучето и е имал доста гадно преживяване. Друго куче - стафи - е нападнало нашето, при което, олигофрените са пратили 6-7 годишната си дъщеря да прибере стафито. Кучетата вече се били сбили и синът ми ги е държал за каишките докато не е дошъл бащата.

От там се е развила доста гадна сценка. бащата, явно някакъв ред нек, е казал, че кучето му е ок и френдли, защото дори и "сокър" фенове не закачало, а дори и източно европейци.

От там, синът ми, който няма акцент, му обяснил, че е източно европеец и все пак поне е възпитал кучето си да не напада.  Абе, съжалявам, че аз не съм била там. детето каза, че е можело да го напсува и набие, което е вярно, но вярвало, че не е редно да прави подобно нещо, срещу по-слаб човек.

Още съм бясна. Ако аз бях, нямаше да се държа така цивилизовано. Кучката сега ближе рани, а детето се върна да прибере повода и, защото за нашийника и я е теглил до тук.

Общи условия

Активация на акаунт