Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 651
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 60
Да се запиша, че ще ми изнягате
Черно коте  Hug Така да те разбирам...

На море сме от 3-ти юли. На мен ми е рано, но сюе в сезон и по-късно ми е невъзможно. А и мразя тълпите през август. Като се върна, обаче и така ме емват, че все едно не съм почивала. Абе няма угодия... Mr. Green

# 61
Чек, млъкни бе, че сега ще се довлека на метлата. То си е като у нас Simple Smile. И тук остров, и тук не са много цивилизовани, с изключения на моя милост Simple Smile.

Лято, да се яви. Търся хотел в Прага. Може и апартамент за около седмица-10 дни.

# 62
  • Sofia
Даун,като си дойдеш в София да си организираме софиянска среща,освен...може и около Хил клиник  Whistling Mr. Green да е,желателно е, даже  Laughing
Пошетах аз,пък прилегнах... hahaha
Скучно ми е без нет на мен, моите не ме забавляват достатъчно  Crossing Arms

# 63
Шантито без нет ще се побърка, недей така! Ще си купи я нови гащи, я нов сутиен и липсата на  възможност света да се наслади на тези покупки мисля, че няма да и се понрави!  Crazy

тъпо ми стана да пиша за почивки и отпуски, а Черното коте, както и много други, да се борят с такива трудности! Наистина, от сърце желая на всички, които имат такъв проблем в семейството, дано всичко се оправи по възможно най-добрия начин. Кураж! Друго не знам какво да напиша, всичко някак си звучи кухо и тъпо.

# 64
Даун,като си дойдеш в София да си организираме софиянска среща,освен...може и около Хил клиник  Whistling Mr. Green да е,желателно е, даже  Laughing
Пошетах аз,пък прилегнах... hahaha
Скучно ми е без нет на мен, моите не ме забавляват достатъчно  Crossing Arms

Джена, с кеф, защото съм замислила разни процедурки и ще трябва някой да ми държи ръката  Grinning.

Дайте адрес за хотелски апартаменти За около месец искам да го наема, а хотел за толкова време, ще ми дойде в повече.

# 65
Ааа, не ме познавате. Naughty Аз съм много дисциплинирана, ако искам.Имам воля, мога без всичко неодушевено. Но не се е налагало.  Simple Smile

# 66
ДжеНа,  мъжа ти върна ли се от Щатите? 
Донесе ли ти нещо розовини  Flutter

# 67
  • Sofia
ДжеНа,  мъжа ти върна ли се от Щатите? 
Донесе ли ти нещо розовини  Flutter
Да. РозАв часовник донесе човекът hahaha,прибавил му и едни гащи,че да не крякам. Доволна съм. Следващият месец-пак,тогава ще го изпратя със списък.

# 68
Искам и аз часовник. Имам поне 5 и на всички им се скапаха батериите. Работи само ръчният, джобен на пра-дядо ми, но верижката му беше трансформирана в гривна от мен преди 20 години. Аз от утре нали ще спилам да пуша и рязко ще забогатея и ще си купя  Crossing Arms

# 69
Здравната ни система е под всякаква критика, тенденциите са след пет години да няма лекари, които да ни лекуват въобще /без значение любезни или не/.Предвид девалвацията и на образованието това са основните причини, които ни карат да се замислим за живот в чужбина. 
Миналата седмица решихме отпуската през август да я караме само на море и то в България. Направихме заптиване до хотела, в който сме почивали последно преди пет години и ни е харесало, съответно казаха, че нямат места. Поогледахме други оферти, но мъжът ми реши, че няма желание да купува хотела и отново ще сме в Италия.
Даун, когато пътуваме в чужбина и наемаме квартира, ползваме този сайт https://www.homeaway.co.uk/ не сме имали проблеми. Проверих, има апартаменти в София, но според твоите изисквания ще видидиш дали нещо те устройва.

# 70
Райър, благодаря ти. Сега ще поровя, защото, може и да ви е смешно, но тук се организира поне година преди пътуването. Аз не обичам така, но....Понякога си мисля, че като букна всичко и ще пукна и накрая ... Mr. Green

# 71
Здравейте на всички в новата тема,
днес изпратих дъщерята на зелено училище и сега ми е мъчно. Много и се карам ама ми липсва детето.
Ние миналата година за първи път отидохме на планирано и платено предварително море в Гърция. хареса ми, юни месец беше, всичко беше ок - времето супер, имаше малко недоразумение с настаняването ама го преживяхме. Единствено беше много далече  едвам стигнахме а на връщане беше кошмар - 3 часа чакахме на Маказа.
Тази година съм решила където ни видят очите и когато дойде.
Пожелавам на всички да оздравяват и да минава лошото.

# 72
Весела, как те разбирам  Sad. в края на месеца пътува детето с баща си за БГ и ще са там цял месец. От сега го мисля. Никога не се е отделял за толкова дълго, а ми е ясно, че е почти на 17 и все по-често ще се случва, което е и нормално.

# 73
Така е, а колко бързо минава това време, докато се обърнеш и вече са големи хора. Но това е живота. Sad

# 74

Аз пък се притеснявам за малката. Единият кучешки зъб остана във венеца и не иска да слезе надолу. Нямам представа дали е поправимо, днес от 4 сме на зъболекар, стискайте ми палци  Confused

Оправя се, с брекети, бях пускала тук снимки на голямата. За жалост и малката е същата картинка, но още не сме сменили всички. Пиши после какво са ви казали  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт