Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 639
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 75
  • някъде ... тук ...
Иска ми се да кажа, че се свиква.
Обаче това не означава, че не рефрешвах през 30 секунди полета на синковца, докато не видя, че са кацнали успешно в Италия.
Иначе ... има телефони, фейс, месинджър, вайбър и прочее начини да си говорим и да се виждаме, докато не е вкъщи.

Коте
, кураж от мен Hug

Даун, виж и в airbnb.com. Май има и за София Peace
Кога се очаква да идваш насам?

# 76
Моят се е метнал на мен и няма проблеми със зъбите. Аз имам дълбока захапка, но иначе всичко е ок.

Сега ще го накарам в БГ да отиде при приятелката ми на преглед. Другата ми дружка, ще ч цаня да го мъкне на козметик. Дано с нея отиде, защото тук е драма да го завлека.

Ели, юли догодина Simple Smile. Искам да остана поне 5-6 седмици, като две ще са скандинавия и Прага, две Хърватска и Испания.

# 77
  • Euskal Herria
А като дойде време да учат някъде далеч... Децата винаги ще си бъдат деца за нас, дори и на по 30 да станат. Сега поне има интернет, възможности ежедневно да се виждаме, чуваме, пишем.

# 78
А като дойде време да учат някъде далеч... Децата винаги ще си бъдат деца за нас, дори и на по 30 да станат. Сега поне има интернет, възможности ежедневно да се виждаме, чуваме, пишем.
Hug, знам. Сега ми е тежко, защото е за първи път. Ще трябва да свиквам Simple Smile, а уж съм tough mum.

# 79
Даун, не само за България можеш да търсиш апартамент. Ние ползваме хотел до пет нощувки. За по-дълъг от това престой винаги наемаме квартира /с малки деца е по-удобно/. Като ти гледам програмата навсякъде ще си достатъчно дълго и ще покриваш изискванията за минимален брой нощувки.

# 80
Даун, не само за България можеш да търсиш апартамент. Ние ползваме хотел до пет нощувки. За по-дълъг от това престой винаги наемаме квартира /с малки деца е по-удобно/. Като ти гледам програмата навсякъде ще си достатъчно дълго и ще покриваш изискванията за минимален брой нощувки.

Много ти благодаря. Може би за Прага ще ползвам и вероятно за Словения и Испания. В Скандинавия искам някакъв круиз по фиордите. А в БГ искам да имам място, където ще си метна багажа.  Повечето време ще съм в Трявна и планирам и до Варна и Бургас да отида, но не ми се мъкне всичко по хотели.

# 81
Момичета, чувствам ви много близки, благодаря ви  Hug
Захирче, такъв е живота Hug

Последна редакция: вт, 06 юни 2017, 07:30 от blackcat6

# 82

Изтрих ти поста, за да можеш и ти да си го изтриеш ако искаш по-късно.  Hug Не се чувствай виновна, защото детето ти ще порасне силно. Много ми е мъчно, че се сблъскваш с това. Пиши, ако те отпуска.

# 83
  • Sofia
Коте,...дева такава  Mr. Green Hug,стига се извинява  Naughty.Темата е за всичко.Който каквото и когато му е на душата  Peace.Прекрасно ти е момчето.Браво!
Моят е вейка още и богданчо.

# 84
blackcat6, кураж и от мен  Praynig

Не виждам защо всичко тъжно или сериозно трябва да се слага в скрит текст, само глупости и празни приказки ли трябва да пишем тук, и аз ви чувствам много близки, самия позитивен тон дава  тонус. Големи хора сме, когато ни хване ще се лигавим, когато трябва ще се стягаме и ща даваме съвети, ще стискаме палци- кой каквото може  Heart Eyes

И аз имам много угризения към децата си, изяждат ме отвътре, но...друг вариант нямам  Cry.

# 85
  • София
Едвам пиша с едната ръка, но мн исках да кажа на Котето, че я прегръщам Hug

# 86
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Даун, ако те устройва малко апартаментче на Руски паметник, ще те свържа с една приятелка, която го дава.  Тя го е направила точно с такава цел - да го дава под наем за по-дълго време на временно пребиваващи.

# 87
  • София
Коте, детето ще се справи. Гледай ти да си добре, защото когато ти си добре и то ще е добре.
В този смисъл е важно да изказваш какво ти тежи и да не задържаш твърде много в себе си, защото вътрешното напрежение много разболява. Така че кажи си спокойно!
И при нас не всичко е розово, но някои трудности ги преодоляваме, но за други си трябва човек да изплаче,  за да може да продължи напред bouquet

# 88
  • Варна
Коте, може само да се радваш, че детето ти реагира толкова зряло и разумно в такава ситуация. Това означава, че си се справила като родител. В крайна сметка нали основно за това живеем като стане дума за децата ни Simple Smile

# 89
Момичета, кураж Hug миналото лято минахме през този ад със свекърва ми.
Човек трябва и да се съхранява, колкото и егоистично да звучи, живота продължава и трябва да се мисли и за децата.Темата е и за добри и лоши споделянки, той и живота е такъв-с добри и лоши моменти.
По въпроса:цяло лято сме на море, хубаво ще е есента да отидем на планина.

Общи условия

Активация на акаунт