Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 023
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Даун, и от мен Hug

Ужасно ви завиждам за разкрасителните процедури Confused Не исках много - един педикюр и боя в корените, че сивеят вече Sad Даже кърма бях изцедила и замразила, че да имам едни 3-4 часа. Ама няма Sad Мъжа ми като замина, сега няма как да оставя бебето само с батковците. Тъй ще си ходя, като Тарзан...

# 991
Добро утро! Ние потеглихме за България. Моля, стиснете палци да пътуваме безпроблемно!

# 992
  • някъде ... тук ...
Моите се качиха в лодките. Аз съм пас, много екстремен ми иде рафтинга, а и пусти страх.

Лято,безпроблемно пътуване ви пожелавам  Hug
Яко море и хубаво време на Жаки  Simple Smile

Даун, виртуално рано за рев имаш от мен  Hug
Имам час и нещо да си вися, та може да поревеш и в чата Simple Smile

# 993
  • Варна
Ох, Даун, като те чета си мисля, че след десетина годинки ще реагирам точно като тебе по отношение на дъщеря ми. Но какво да се прави, жените сме си емоционални и повече ги преживяваме тия неща. А истината е, че сега се започва одисеята, оттук нататък ще стискаш зъби, че детето все повече ще се отделя от теб. А той как възприема идеята за месец далеч от теб и само с баща си, на другия край на света? Казвал ли е нещо? И ако не е тайна, на коя дата е роден, че ми стана интересно от един твой предишен пост, че бил половин везна и половин дева. Да не се окажем на една дата родени с него.
Аз се събудих супер наспана преди 7 още и се развихрих. Закуска, пазаруване, хвърлих боклука, опатках една пералня, сменях чаршафи, къпах се. Понякога като ме хванат лудите отмятам куп работа за нищожно време. Остава ми да мина с прахосмукачката и да сготвя нещо бързо и вкусно. Заредила съм с отложен старт още една пералня и като свърши урока по английски на детето ще е изпрала и само ще намятам нещата в сушилнята. Утре го пиша яко почивен, ще изкарам целия ден с дъщеря си, ще й ходя по акълите, ще се намахаме със сладолед и ще я гледам с кеф какво говори и какво прави, надявайки се да запомня някои  "бисери", че всичко се забравя. Толкова бързо растат... Понякога изпитвам угризения, че нямам повече време за нея.

# 994
Наревах се, докато го няма детето. Още ми е самотно, но и това ще мине. Поговорих с причтелка и ми олекна.

# 995
Даун, хубаво си направила, че си поговорила с близък човек.
Трябва ти другарче в живота, колкото и изтъркано да звучи.

# 996
Даун, аз минах малко преди теб по този път. Колкото и да не ми се вярваше, свиква се. Сега от негово име купувам подарък, че имат годишнина с гаджето.

# 997
Всичко е ОК Simple Smile. просто ми е леко тъжно и се разкапах. Утре съм шофьор, така че правя едно бързи ризото и ще си лягам.

# 998
  • Бургас
Мъжа ми като замина, сега няма как да оставя бебето само с батковците. Тъй ще си ходя, като Тарзан...
Ела в Бургас и ще те уредя Simple Smile В блока има и козметик и фризьор, а аз отсреща в парка ще пазя бебетата Simple Smile

Даун  Hug

Минах аз през маникюристката, междувременно просветна и извеждам дЯцата на разходка.
Не ми се готви днес, та се очертава я пица, я спагети. Ама то  и онзи ден цял ден се каних на едни тиквички и тъкмо ги бях отписала и ми дойде желание все пак да ги изпържа.

# 999
Аз се наклепах с боя, след малко ще се къпя, ако мъжът ми е оцелял след днешната обиколка, защото аз не бих, да съм готова за довечера да излезем с приятели някъде.
Имам едни тиквички, които трябва да сготвя днес утре, уж да ги направя на "спагети" ги взех, много са вкусни така между другото, обаче ме домързя, утре може и да се спретна...

# 1 000
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Дааа, другар си трябва на човека и рамо, на което да се опре, като загуби опора или  да поплаче, когато му се плаче.
Скрит текст:
А аз загубих това рамо точно когато не трябваше, когато трябваше да сме двама, за да се подпираме в слаби и трудни моменти. Защото в последната трета от живота на човек му е най-нужна опора. Моята ме предаде и отиде на онова, надявам се, по-хубаво място, от което никой не се е върнал. Снощи, в 3 през нощта ме напусна...И сложи край на най-хубавата част от живота ми - семейната. Вече два месеца и половина плача всеки ден и мислех, че съм се наплакала, обаче май тепърва започва същинската част...

# 1 001
Ох, Светалчо Hug моите съболезнования  Hug разплака ме Sad

# 1 002
  • Бургас
Светълчо, плача с теб. Сили ти пожелавам и те прегръщам силно.

# 1 003
svetal4o, много съжалявам. Това е от онези моменти, в които няма какво да кажеш на човек, за да го утешиш, няма какво да направиш, за да намалиш мъката му... Аз вярвам, че един ден ще се срещнем с хората, които сме загубили, че любимият ни човек отива на място, където среща други хора, които е загубил и са му липсвали, вярвам, че нищо не е само земно. В тези моменти може би тази вяра и надежда ни крепят.
Светъл път на душата му! Теб, ако можех, бих прегърнала много силно Hug

# 1 004
  • В Космоса
Светалчо, Cry Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт