Ясновидци/врачки - тема 33

• 186 303
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, някой ходил ли е скоро при Бойка от Перник? Може ли някой да ми даде телефона й? 🤗🤗 Simple Smile

# 241
Здравейте, някой ходил ли е скоро при Бойка от Перник? Може ли някой да ми даде телефона й? 🤗🤗 Simple Smile

Бойка | 0899 302 926 | Перник Телефоните ги има на първа страница като отворите ГЛАСУВАНЕ .

# 242
Записах се при Сирма за неделя. Реших да се пробвам пак. Може пък аз да не съм права и този път нещата да сработят. От година и половина не ми е гледала по скайпа, нещата са много променени и ми е любопитно дали ще хване ситуацията. Абе шашави сме си в тоя форум! Sweat Smile Начело с мен , разбира се!:satisfied:
Ще очаквам да споделиш за Сирма, аз само по телефона съм се чувала с нея.

# 243
Записах се при Сирма за неделя. Реших да се пробвам пак. Може пък аз да не съм права и този път нещата да сработят. От година и половина не ми е гледала по скайпа, нещата са много променени и ми е любопитно дали ще хване ситуацията. Абе шашави сме си в тоя форум! Sweat Smile Начело с мен , разбира се!:satisfied:

Ще,ще! В неделя след обяд ще пиша как е усетила ситуацията. За развитието, ще почакате.

# 244
  • София
Какво ви е мнението за Анелия Лечева от Пловдив?

# 245
Какво ви е мнението за Анелия Лечева от Пловдив?
Едно време беше много добра. След това нещо се случи с нейното внимание към разчитане на картите и от към прогностика не й се получават нещата. За точно разчитане на моментната ситуация все още се справя завидно добре. Това ми е личното впечатление.

# 246
  • София
При мен Анелия е имала около 60-70% познаваемост, сроковете се разминаваха понякога.  Имаше споделени мнения назад в темите за нулева познаваемост.  Скоро не съм правила консултация с нея. Някой беше споделил, че взима вече по 50лв , много са ми.

# 247
  • София
Да, вече е 50 лева, аз се записах, ще споделя после. Беше много любезна иначе и ме предупреди да имам списък с въпроси, за да не са общи нещата.

# 248
  • София
Много е мила и любезна, умее да предразположи човек. Късмет и да споделиш после Simple Smile

# 249
Здравейте, може ли някой който има впечатления от Емилия от Люлин да пише. Как гледа, на какво, има ли познаваемост и тарифата и.
Благодаря предварително.

# 250
Здравейте.Искам да споделя /т.е. да се оплача/.Впечатлена от интервю във в-к ,,Уикенд,, през юни месец посетих гадателката Станка Ангелова.Останах с хубави впечатления,позна за настоящето,предрече за бъдещето.Понеже срокът на едното предсказание изтече и се случи точно обратното на предсказаното,реших да отида днес отново /да питам аджеба какво ще стане/!!!??? Посрещна ме любезно,припомни ми миналият път за какво съм ходила /след 2месеца!!!/ и седнах на стола срещу нея.,,Приемът,, /гледането беше 8минути /30лв./.Нареди картите,но не всичките,а само 3реда и направи извода:преобладават черните карти,червените са малко-лошо,нямам какво да кажа.Седим,мълчим и се гледаме.След неловко мълчание попита имам ли син.Потвърдих и тя каза,че и там нещата не са много добри.И пак мълчание.Започнах с въпросите,а отговорът беше пак същият:нещата са лоши.Попитах за неща,които ми е казала при предишното ми ходене и единият отговор беше ,,тия месеци,, а другият отговор беше-няма шанс.Това бяха най-безсмислено дадените от мен 30лв./да бях почерпила някой/ и най-лесно спечелените 30лв. от нея.Много ми стана гадно като при влизането започна да ми припомня  за какво съм ходила миналия път-аз отивам за това,което ,,вижда,, а не за спомени,а и нали УЖ клиентите са много-как запомни точно мен???!!!
Не правя анти реклама,а споделям и страдам по безсмислено изхарчените 30лева. bouquet

# 251
Здравейте.Искам да споделя /т.е. да се оплача/.Впечатлена от интервю във в-к ,,Уикенд,, през юни месец посетих гадателката Станка Ангелова.Останах с хубави впечатления,позна за настоящето,предрече за бъдещето.Понеже срокът на едното предсказание изтече и се случи точно обратното на предсказаното,реших да отида днес отново /да питам аджеба какво ще стане/!!!??? Посрещна ме любезно,припомни ми миналият път за какво съм ходила /след 2месеца!!!/ и седнах на стола срещу нея.,,Приемът,, /гледането беше 8минути /30лв./.Нареди картите,но не всичките,а само 3реда и направи извода:преобладават черните карти,червените са малко-лошо,нямам какво да кажа.Седим,мълчим и се гледаме.След неловко мълчание попита имам ли син.Потвърдих и тя каза,че и там нещата не са много добри.И пак мълчание.Започнах с въпросите,а отговорът беше пак същият:нещата са лоши.Попитах за неща,които ми е казала при предишното ми ходене и единият отговор беше ,,тия месеци,, а другият отговор беше-няма шанс.Това бяха най-безсмислено дадените от мен 30лв./да бях почерпила някой/ и най-лесно спечелените 30лв. от нея.Много ми стана гадно като при влизането започна да ми припомня  за какво съм ходила миналия път-аз отивам за това,което ,,вижда,, а не за спомени,а и нали УЖ клиентите са много-как запомни точно мен???!!!
Не правя анти реклама,а споделям и страдам по безсмислено изхарчените 30лева. bouquet

Милена, защо отидохте пак, след като не сте била доволна? А казахте ли й , че не е познала предишния път ?

# 252
  • София
Не мога да се въздържа и пак ще коментирамммммм...... Прави ми впечатление от известно време насам, че в темата пишат доста "нови" потребители. "Страхотни" коментарии пишат и с много "адекватни" реакции в темата и явно и при гадаещите..../споделят го просто/   newsm78

# 253

Милена, защо отидохте пак, след като не сте била доволна? А казахте ли й , че не е познала предишния път ?

Здравей.Написала съм-позна за настоящето и не не ми се искаше да повярвам,че не е познала и за бъдещето.Винаги за всичко давам втори шанс-дадох и на нея,но се разочаровах,а и ,,олекнах,, с 30лв.Може наистина да не е виждала нищо,но защо взе парите-нали не си свърши работата?

# 254

Ще,ще! В неделя след обяд ще пиша как е усетила ситуацията. За развитието, ще почакате.

Разбрах, че Сирма гледа по скайп - какви данни иска? Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт