Ясновидци/врачки - тема 33

• 186 280
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Ами ние всички носим мартеници за здраве, което си е древен езически обичай и няма нищо общо с християнството. В същото време много от тези които носят мартеници продължават да пият, да пушат, да се дрогират... Едва ли някакъв талисман от каквато и да е вяра би помогнал на хора, които сами не искат да си помогнат, но ако все пак ни се случи нещо хубаво много лесно го приписваме като заслуга на нещо което носим с нас за късмет. Така че всичко е относително и много зависи ние лично в какво вярваме.

# 271
Здравейте,
Някой има ли актуален телефон на Теменужка от Пловдив. Аз имам някакъв стационарен, на който никой не вдига... И също, ако някой може да препоръча и друг ясновидец, който приема в Пловдив и от който сте доволни, ще съм благодарна! Simple Smile

# 272
Здравейте, рядко влизам и пиша тук, но искам да споделя и да поискам мнение и от вас. До доста хора се допитах през последната година, но само от няколко съм доволна. Елвира беше първата, с която се свързах чрез контакт взет от тук. Нещата, които ми каза и на доста от тях не обърнах внимание до момента вече са факт. За много от тях ми се искаше да не е била права, но уви. Леля Димитринка от Поморие от нея бях останала със смесени чувства, още повече не ми допадна като човек. Отидох с няколко конкретни въпроса и за тази една година също вече са факт. Стефан от Айтос той говори единствено за настоящето в моя живот. Започна с точния брой на хората, които изпратих през тази една година и продължи сам с нещата, които ме мъчат. За бъдеще не ми каза нищо, освен че имам магия и тя погубва хората около мен. Друг досега не ми е казвал, че имам магия. Опитах да се свържа с Елвира, но отсреща се обади мъж, който каза,че отсъства от страната до първите дни на октомври, писала съм й и още нямам отговор. Върнах се при леля Димитринка, но този път почти не ми отговори на въпросите. Много моля за мнение към кого мога да се обърна в района на Бургас и дали друг е ходил при Стефан. Чух за жена Нина от Камено, но не намирам нищо за нея.

# 273
Здравейте, рядко влизам и пиша тук, но искам да споделя и да поискам мнение и от вас. До доста хора се допитах през последната година, но само от няколко съм доволна. Елвира беше първата, с която се свързах чрез контакт взет от тук. Нещата, които ми каза и на доста от тях не обърнах внимание до момента вече са факт. За много от тях ми се искаше да не е била права, но уви. Леля Димитринка от Поморие от нея бях останала със смесени чувства, още повече не ми допадна като човек. Отидох с няколко конкретни въпроса и за тази една година също вече са факт. Стефан от Айтос той говори единствено за настоящето в моя живот. Започна с точния брой на хората, които изпратих през тази една година и продължи сам с нещата, които ме мъчат. За бъдеще не ми каза нищо, освен че имам магия и тя погубва хората около мен. Друг досега не ми е казвал, че имам магия. Опитах да се свържа с Елвира, но отсреща се обади мъж, който каза,че отсъства от страната до първите дни на октомври, писала съм й и още нямам отговор. Върнах се при леля Димитринка, но този път почти не ми отговори на въпросите. Много моля за мнение към кого мога да се обърна в района на Бургас и дали друг е ходил при Стефан. Чух за жена Нина от Камено, но не намирам нищо за нея.
Ако ти се разкарва до Хасково, ще ти дам кординатите на Татлъ Ходжа и ще ти каже дали найктина имаш магия.

# 274
Пак да питам някой/я от Варна или региона ? Вече се виждам в чудо!  Sad

Доволна съм от Маргарита, приемаше на ул.Цариброд 10, сега не знам дали е още там, една стара сграда, от 11 до 13 ч. без събота и неделя. Жената е пряма, два пъти съм ходила при нея и съм си тръгвала супер позитивно настроена. А проблемът ми е сериозен, но тя ми вдъхна увереност и ми даде полезни насоки. Те, ясновидците са и психолози. Описа много подробно ситуацията и как ще се развият нещата в бъдеще, макар че това което ми каза,и това което се случва сега, са коренно различни неща.Но тя ме уверяваше, че ще стане както е казала. Предстои бъдещето да покаже.

# 275
Някакви нейни координати и каква такса взема ?

# 276
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=806929   тук е даден телефона и

# 277
Таксата и е 20 кинта, обаче не ми вдъхва доверие.  Thinking Ще пропусна.
Та отново да подновя питането за мъж и жена от Златни Пясъци които гледат ?
Също така и за жената от ул. Дубровник
А имало и някаква дама която живеела до Спешния център ....

# 278
Orry, явно си доволна от Елвира. Имам нужда да говоря с ясновидка по важна за мен тема. Видях, че от анкетата има публикувани 2 пъти името Елвира, не знам две различни жени ли са. Едната с  e1wira@dir.bg, а другата? с импулсен телефон 0900 630 80. Как се свърза с нея, защото аз не мога да пътувам и бих желала да говоря с ясновидец по телефона. И колко струваше. Много ми е важно да говоря с изпробван човек, а видях, че ти и други са доволни от нея. Hands Pray

# 279
 На мен Божидара ми каза много верни неща когато й писах преди 2 месеца. Даже почти 3. и тъй като имаше развитие по моя въпрос реших да й пиша пак защото по онова време позна. Не отговаря.....
Какви са ви мненията за Бойка от Перник? Ходих при нея, доста неща позна и каза но искам да знам дали случайно е станало при мен или наистина има дарба. И последно някой ходил ли е при Станка Ангелова? Приема на Мария Луиза в една стара къща.

# 280
На мен Божидара ми каза много верни неща когато й писах преди 2 месеца. Даже почти 3. и тъй като имаше развитие по моя въпрос реших да й пиша пак защото по онова време позна. Не отговаря.....
Какви са ви мненията за Бойка от Перник? Ходих при нея, доста неща позна и каза но искам да знам дали случайно е станало при мен или наистина има дарба. И последно някой ходил ли е при Станка Ангелова? Приема на Мария Луиза в една стара къща.

Ако не бяха изтрили публикацията ми относно посещение при Станка Ангелова заради укор към мен от потребител с ранг ,,ентусиаст,,-сега щеше да има отговор на въпросът ти.Как да сме си полезни? bouquet

# 281

Ако не бяха изтрили публикацията ми относно посещение при Станка Ангелова заради укор към мен от потребител с ранг ,,ентусиаст,,-сега щеше да има отговор на въпросът ти.Как да сме си полезни? bouquet

Аз съм ходил при нея веднъж. Каза ,че това което искам да стане няма да стане докато не ми развали проклятие от преди 9г и ми поиска 330 лв. Освен това каза неща които сама си позна, не съм я насочвал. В смисъл,че не беше разговор само за магии и проклятия, жената каза някои неща.

# 282

Аз съм ходил при нея веднъж. Каза ,че това което искам да стане няма да стане докато не ми развали проклятие от преди 9г и ми поиска 330 лв. Освен това каза неща които сама си позна, не съм я насочвал. В смисъл,че не беше разговор само за магии и проклятия, жената каза някои неща.

На мен преди 4 години нищо не ми каза, освен че имам магия и ще ми я развали срещу 660 лв. Явно е огладняла, щом е свалила цената наполовина!  Laughing

# 283
Не съм ви чела отдавна, но искам да попотам тази Сирма гледа ли по скайп и такаксата е 30 лв., така ли? Видях, че сте споменали Валентин Начков и тъй като отдавна се каня да го посетя искам да попитам и неговата такса каква е и какви са актуалните отзиви ? А таксата на Емилия от Пиротска каква е? И нея смятам да посетя. Да видимкойще ми говори за магия,защото вече съм наплашена Simple Smile
Една от феноменките от център Изида ме шашна миналия месец с това, че трябва да работи върху мен енергийно и това ме притесни.

Последна редакция: сб, 26 авг 2017, 21:30 от moonlight_80

# 284
Хора в св. Неделя всеки четвъртък от 10ч се чете Кипрянова  молитва. Прави се водосвет, носят се дрехи и питка и се четът имената на близките хора за здраве.Дрехите е хубаво известно време да се носят. Аз мисля така да разваля моята магия. Хубаво е да се отиде 3 поредни четвъртъка и да се напръска дома със светената вода. И да не се яде месо в деня и може и деня след ритуала. Другото което знам че работи е да си купите бял тамян от църквата и няколко зрънца да се поставят в чаша с вода, което да изпиете. Вярвайте и всичко ще ви се подреди. Зарежете тея ходжи и шарлатани печалбари.
Успех на всички.

Последна редакция: нд, 27 авг 2017, 11:02 от Elynor

Общи условия

Активация на акаунт