Ясновидци/врачки - тема 33

• 187 328
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Изгрев.Поне така пише на картата.Мен ме заведе приятел при нея.Аз вече не знам на кого да вярвам.Това е.По-объркана съм от преди.

# 586
  • София
След като притяелката ми разказа каво е станало, аз не влезнах. ВИдяхме как кокошки,
 които беше искала за разваляне на магия, съпруга й ги закла и сложи във фризера.....Иска и някакви яйца, избирала от 10 яйца оставяла по 1-2 за разваляне, другите не били годни, но не ги връщала на хората....Измамница е Джамиле.

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 22:10 от Amiamo

# 587
Не ми е клала кокошки.Пребая на сина ми срещу страх.Иска ми и яйца.Първите ми ги върна всичките,защото не ставали.Вторите си избра три и ми ги върна.Не знам.Явно при всеки е различно.А и Столопиновов и Изгрев не са ли едно и също.Не знам.

# 588
  • София
Различни квартали са. Ти си преценяваш!

# 589
# 590
Благодаря! Успях!
На едната снимка е ул. Варвара и по навътре имаше много маси със столове и насядали цигани, но в движение само това хванах.

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 22:25 от iorry

# 591
  • София
май не знам как да кача снимки

[/img][/img] - неправилно

В първите скоби НЕ СЕ  слага наклонена черта - правилно. Исках да покажа, но без снимка не става. Simple Smile

# 592
Здравейте, искам и аз да споделя ,че вчера за втори път ходя при медиум Виолета в Пловдив.Първия път беше преди 3 месеца,но трябваше някои неща да станат.Ако някой има починал близък и иска да се свърже с него,чрез нея е възможно.Първия път отидох скептично настроена ,но видях ,че се изписват неща ,които само аз зная, без  да говоря изобщо ,повярвах и ето вчера пак се уверих след разговор чрез нея с починалия ми съпруг.Изписват се неща ,които няма как да знае тя. Виолета в Пловдив приема в Коматевски възел, взима 20 лв. и тел. 032/211913

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 08:15 от Анонимен

# 593
  • София
Добро утро.
Вчера ходих при Ваня Спасова и определено мога да кажа, че съм доволна. Три от нещата, които ми каза се припокриват с казаното от Диди. Ще видим как и кога ще се сбъднат нещата. Попитах я колко време трябва да мине  от картите и пак да отида. И тя ми обясни, че като започнат да ми се сбъдват нещата тогава, защото ако не са започнали и отида пак същото ще ми излезе на картите. Което ми направи добро впечатление, защото можеше да ми кажи ”ооо, другия месец с петдесет лева в ръка те чакам”. Това е от мен. Хубав ден на всички Simple Smile

# 594
Добро утро.
Вчера ходих при Ваня Спасова и определено мога да кажа, че съм доволна. Три от нещата, които ми каза се припокриват с казаното от Диди. Ще видим как и кога ще се сбъднат нещата. Попитах я колко време трябва да мине  от картите и пак да отида. И тя ми обясни, че като започнат да ми се сбъдват нещата тогава, защото ако не са започнали и отида пак същото ще ми излезе на картите. Което ми направи добро впечатление, защото можеше да ми кажи ”ооо, другия месец с петдесет лева в ръка те чакам”. Това е от мен. Хубав ден на всички Simple Smile
      Здравейте,може ли да ми дадете кординати на Ваня Спасова?50 лв. ли взима,множко ми се вижда за първи път да идеш и да не знаеш ще ти познае ли нещо?!Благодаря!

# 595
А Диди в събота приема ли?

# 596
А Диди в събота приема ли?

Да, мен ме прие в събота и то към 18:00 часа. Ще споделя мнение, ако нещата се случат или не, тъй като срокът не е чак толкова далече.
А тази Ваня казва ли например: след 2 месеца, или март месец... или и е "ще се случи, ама и аз не знам кога"?

# 597
Добро утро.
Интересно. На мен двете ми казаха противоположни прогнози....

# 598
  • София
Добро утро.
      Здравейте,може ли да ми дадете кординати на Ваня Спасова?50 лв. ли взима,множко ми се вижда за първи път да идеш и да не знаеш ще ти познае ли нещо?!Благодаря!

0897930331 Ваня Спасова

# 599
  • София
Никой нищо не ми каза за Гюкчен ! Sad

Общи условия

Активация на акаунт