Ясновидци/врачки - тема 33

• 186 100
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
40 лева за по-малко от половин час, пригответе си още за разваляне на магия,  която задължително намира на всеки тази измамница Grinning

Здравей,
Това ли е номерът, на който си се свързала с Диди - 0876077731? Питам, тъй като има голямо разминаване в описанията и си мисля, че може да става дума за различни жени. Хубав уикенд на всички Simple Smile

# 616
  • София
Да, същата е, на мен ми го дадоха също тук във форума, казва се Даниела иначе.

# 617
Да, същата е, на мен ми го дадоха също тук във форума, казва се Даниела иначе.

Мерси. И на мен са ми казвали, че семейството ми има магия и знам колко е гадно.

# 618
  • София
Ужасно е наистина, но аз не и вярвам, защото тя не видя нищо от моята реалност. НалИ по това можем да се ориентираме дали реално виждат нещо или налучкват. Не позна нито за семейството ми, нито за работата ми, нито нещо за миналото ми, нула разбираш ли. Налучкваше някакви факти и гледаше как реагирам. На какво отгоре да и вярвам на прогнозите и на становищата,  че и при други измамници като нея да ходя...още повече да ме объркат и още пари да хвърля но вятъра...

# 619
      Коментирали сме го много пъти, че голяма част от тези предлагащи платени услуги са по-скоро психолози отколкото хора с дарба, както и рекламите.
      Разберете, че хората които имат дарба не вземат пари. При тях е колкото се остави. Има доста такив, които имайки дарба се полакомиха за пари и след време дарбата я няма. Ама таксата остава за едни приказки.Трудно се намира човек с дарба. За тези които се притесняват дали имат нещо направено, има доста писано за това как се прави самодиагностика - с яйце, със свещ, с кибритени клечки, .... могат да потърсят да пропрочетат и да опитат. От това няма да имат вреда. В последствие вече ако има нещо да търсят човек който може да им помогне. 

# 620
Скрит текст:
От години имам регистрация тук,  но главно чета теми,  мнения.. По тази тема обаче имам какво да споделя.  
От Варна съм и ще разкажа за някои от ясновидците тук и моя опит с тях.  
1 номер.  Добринка от Игнатиево
Сестра ми беше ходила при нея,  супер впечатлена до детайли на цвят на къща,  който не е често срещан. Аз от тази жена не видях нищо .. Изреди цялата азбука,  после започна с магиите,  родови проклятия,  измисляше си неща за личните ми отношения. За мен е супер прехвалена.
2 номер.  Мъж, живее на зеленчуковата борса. Имена няма да използвам УМИШЛЕНО. Отидох супер случайно на шега,  заради приятелка и сестра ми. Влязохме 3те аз отидох за компания само. Искаше първо на мен да гледа,  позна ми доста неща,  каза доста неща за бъдещето, но останах предубедена към него.  На сестра ми и 3тото момиче също позна,  но не е нищо шокиращо. Така.. Решихме да заведем нашата майка, при което от сядането до тръгването майка ми беше платно.  Започна я с това че е трябвало да има 3то дете - Факт. Че се е върнала на скоро от чужбина с баща ми от болница - факт. Да не се радва на добрите новини,  няма да трае още дълго - никой не може да постави точно лечение на баща ми.  Бъдеше - от 3 Места ще получиш неочаквани пари - винаги сме живяли по бедно,  затова майка ми се изсмя и му каза че тото дори не пуска. Човека се засмя и каза ще видиш. След около 3 дни - факт че ги получи случайност или не. И парите не бяха никак малко и бяха супер неочаквани.  Говори още на майка ми, но поста ще стане много дълъг.  Майка ми решава да заведе нейна колежка.. Излиза и тя платно.. Не съм присъствала,  вярвам на майка си..  
3 номер.  Пак няма да споменавам имена умишлено - жена.  Не вярваща на това което чувам от 2ри номер,  решавам да си запиша час, изключително трудно обаче при една жена,  която вече гледа само в София,  нахалство звънна,  от приятел знам че всичко му е познала.. Прясно ми е от вчера.. 2 часа стоях при нея.. На 89% се припокриване нещата с номер 2,  като беше изключително точна в това какво заболявания има баща ми,  какво е моето състояние,  човека с когото се занимавам в момента до килограми и височина,  за миналото ми и много неща за бъдещето ми,  като казва и лошото не си мислете че  ми е сложила розовите очила.
Като заключение,  все още не вярвам че ще се случат някои неща,  но въпреки това аз съм доволна единствено от хора,  които може да ти кажат нещо за твоето минало КОНКРЕТНО, само тогава съм склонна да повярвам и за бъдещето.
И тримата нямат тарифа,  колкото пари желаеш,  толкова оставяш. Надявам се да съм била полезна по някакъв начин.
можели координати на мъжа до зеленчуковата борса

Последна редакция: сб, 04 ное 2017, 13:47 от AnMary

# 621
      Коментирали сме го много пъти, че голяма част от тези предлагащи платени услуги са по-скоро психолози отколкото хора с дарба, както и рекламите.
      Разберете, че хората които имат дарба не вземат пари. При тях е колкото се остави. Има доста такив, които имайки дарба се полакомиха за пари и след време дарбата я няма. Ама таксата остава за едни приказки.Трудно се намира човек с дарба. За тези които се притесняват дали имат нещо направено, има доста писано за това как се прави самодиагностика - с яйце, със свещ, с кибритени клечки, .... могат да потърсят да пропрочетат и да опитат. От това няма да имат вреда. В последствие вече ако има нещо да търсят човек който може да им помогне. 
Гадаят по пътя на логиката..., ръководейки се от личния опит и нищо конкретно по случая ти не казват!

# 622
  • София

Благодаря за споделеното мнение, не бях наясно, че има методи за самодиагностика, все още преглеждам старите теми. Ще проверя как става. Hands Clap

# 623
Нека всеки да споделя своето мнение от личното си  посещение при някой от ясновидците които се коментират , било то положително или отрицателно.
Нека имаме база на която да преценим дали да посетим един или друг ясновидец.По този начин някои от нас могат да спечелят с избора си , а други да се предпазят.
Относно това с препоръчването на ходжата за разваляне и Гюкчен/ ако е тази която са я давали по господарите/ , дава отговор на това доколко е добра и самата ясновидка която ги препоръчва.
Преди време също се коментираше за Емилия /Пиротска / че много познавала , е при мен абсолютно нищо
- никаква познаваемост, общи приказки.Други обаче са били много доволни от нея.
Досега съм давала пари като такса само на астроложка , за гледане на кафе преди време -колкото и оставиш.
Пък и за да оставиш пари като такса , ясновидеца се задължава да ти познае на 50 -80 % - Това е платена услуга , за която трябва да получиш и нужната и вярна информация.
Той трябва да е сигурен в това което казва .
Ако ясновидеца ти каже колкото оставиш така той си оставя вратичка ако не познае , защото той най добре си знае възможностите и дарбите - След това някой ще каже  - ...на мен не ми позна , но нали няма такса !  така че ..... Naughty

Последна редакция: сб, 04 ное 2017, 18:26 от mimi_8686

# 624
Трудно е да се определи колко е добър един ясновидец. Това, че те праща при ходжа или при някой друг за да развали негативно въздействие не е критерий. Има такива които само гледат и не развалят. Има и такива които само правят/развалят без да имат ясновидска дарба. е има и такива които и гледат и развалят.Този който има дарба да гледа може да каже за миналото неща, които само питащия си ги знае и това за мен е показателно. Също така виждат и кой какво е направил ( като негатив ). Но много рядко са хората с такава дарба а и много се пазят, защото околните с недоверие гледат на тях.
    Не съм съгласен с това, че ясновидеца като каже колкото оставиш или както прецениш си оставя отворена вратичка.Разговарях с мой приятел преди време, той беше в САЩ. Там бил ходил при ясновидец, който му казал някой неща които с течение на годините се сбъднаха. Той имал твърда такса, защото плащал наем за мястото където гледал. Е моя познат му оставил повече отколкото била таксата му, понеже му е казал някой неща, които той си ги е знаел само.

# 625
Много се съгласявам с теб Lan_7 , но родната действителност е такава че срещу такса много рядко може да попаднеш на добър ясновидец .Ако един такъв с такса ми каже толкова истини за мен , и след време те се сбъднат и ми е помогнал ще му дам 3 пъти повече от таксата му , което съм го правила преди време.
Когато човек е доволен , той благодари.
Това за магиите е също така , и доколкото знам всеки от нас има някакви вибрации и ако човек който ти прави магия  не е на твоята вибрация  не може да те сполети магия , но ако е над твоята честота - можело.  !!!Това съм чула , нз дали е така!!!
Така е и за развалящите - едни ги виждат други не ,  зависи как и от кога са направени

# 626
Трудно е да се определи колко е добър един ясновидец. Това, че те праща при ходжа или при някой друг за да развали негативно въздействие не е критерий. Има такива които само гледат и не развалят. Има и такива които само правят/развалят без да имат ясновидска дарба. е има и такива които и гледат и развалят.Този който има дарба да гледа може да каже за миналото неща, които само питащия си ги знае и това за мен е показателно. Също така виждат и кой какво е направил ( като негатив ). Но много рядко са хората с такава дарба а и много се пазят, защото околните с недоверие гледат на тях.
    Не съм съгласен с това, че ясновидеца като каже колкото оставиш или както прецениш си оставя отворена вратичка.Разговарях с мой приятел преди време, той беше в САЩ. Там бил ходил при ясновидец, който му казал някой неща които с течение на годините се сбъднаха. Той имал твърда такса, защото плащал наем за мястото където гледал. Е моя познат му оставил повече отколкото била таксата му, понеже му е казал някой неща, които той си ги е знаел само.

Много лесно може да се види и да се определи.

# 627
Цитат
Кажи тогава как може лесно да се види и да се определи.

# 628
Цитат
Кажи тогава как може лесно да се види и да се определи.
...като почне да ти говори неверни неща, че си омъжена, а не си...., че мъжът ти изневерява, а ти нямаш мъж, че детето ти ще се омъжи...., а ти не си раждала...Всичко се вижда веднага! Но след като си дошла трябва да платиш таксата за лъжите  - те това е лошо!

# 629
  • София

...като почне да ти говори неверни неща, че си омъжена, а не си...., че мъжът ти изневерява, а ти нямаш мъж, че детето ти ще се омъжи...., а ти не си раждала...Всичко се вижда веднага! Но след като си дошла трябва да платиш таксата за лъжите  - те това е лошо!
[/quote]

Нещо такова се случи при мен с Диди, разведена съм била според нея, а аз не съм се омъжвала, в чужбина съм щяла да ходя, а аз оттам се връщам след 12 години странство и не искам да чувам повече, апартамент съм щяла да купувам, а аз съм новодомец и се нанасям все още...и ей такива...бездарна работа.

Общи условия

Активация на акаунт