Ясновидци/врачки - тема 33

• 186 025
  • 732
  •   1
Отговори
# 630

...като почне да ти говори неверни неща, че си омъжена, а не си...., че мъжът ти изневерява, а ти нямаш мъж, че детето ти ще се омъжи...., а ти не си раждала...Всичко се вижда веднага! Но след като си дошла трябва да платиш таксата за лъжите  - те това е лошо!

....Също така те виждам след време в Чужбина , сватба , кръщане , имоти .Ти си силна , ще се справиш.Много ти злобеят хората , много те харесват мъжете  , ала ти който харесаш няма да стане .....
Няма лошо това да е украса към вече нещо вярно , което е казано - в противен случай - шарлатанство.

# 631

...като почне да ти говори неверни неща, че си омъжена, а не си...., че мъжът ти изневерява, а ти нямаш мъж, че детето ти ще се омъжи...., а ти не си раждала...Всичко се вижда веднага! Но след като си дошла трябва да платиш таксата за лъжите  - те това е лошо!

....Също така те виждам след време в Чужбина , сватба , кръщане , имоти .Ти си силна , ще се справиш.Много ти злобеят хората , много те харесват мъжете  , ала ти който харесаш няма да стане .....
Няма лошо това да е украса към вече нещо вярно , което е казано - в противен случай - шарлатанство.
Всичко това е шарлатанство! Гаданието трябва да се свежда към конкретни неща, които стават при човека, които го вълнуват, интересуват!

# 632
  • София

Е много ясно, раздяла виждала, друг мъж ще срещна, адвокат или съдия или прокурор (брей), с тоя сегашния няма да стане ( а уж бяхме кармично свързани, докато ни смяташе по рождените дати, после изведнъж кармата изчезна, когато хвърли картите)...ама отиди при Гюкчен и всичко ще се оправи...то било лесно бе... 

# 633
Здравейте,
Ходих при Ваня Спасова, но засега не мога да изкажа мнение. Може би след време. Нещата, които ми говори, са за година напред, така че...
Моля дайте повече мнения за Светлана от Сухата река. Знам че има доволни, но четох и негативни мнения. Ако имате скорошни наблюдения, ще бъде супер.

# 634
Здравейте,
Ходих при Ваня Спасова, но засега не мога да изкажа мнение. Може би след време. Нещата, които ми говори, са за година напред, така че...
Моля дайте повече мнения за Светлана от Сухата река. Знам че има доволни, но четох и негативни мнения. Ако имате скорошни наблюдения, ще бъде супер.

А как ти се стори Ваня? Как влезе в ситуацията? Аз все още събирам мнения и много се чудя дали да не я посетя...

# 635
А как ти се стори Ваня? Как влезе в ситуацията? Аз все още събирам мнения и много се чудя дали да не я посетя...

Не мога да дам еднозначен отговор засега, защото повечето неща, които каза, са за бъдещето. За връзката ми се ориентира добре, но в началото почна повече за това да говори и след като й казах, че ме интересува работата, се концентрира върху този въпрос. И при трите вида карти ми говори едно и също, вероятно е излизала една и съща информация, не знам. Много е приятна жената, но само след време ще мога да кажа дали си е струвало.

# 636

Не мога да дам еднозначен отговор засега, защото повечето неща, които каза, са за бъдещето. За връзката ми се ориентира добре, но в началото почна повече за това да говори и след като й казах, че ме интересува работата, се концентрира върху този въпрос. И при трите вида карти ми говори едно и също, вероятно е излизала една и съща информация, не знам. Много е приятна жената, но само след време ще мога да кажа дали си е струвало.

Здравейте,искам да попитам Ваня къде приема, София или Пловдив?Може и да е писано назад в темите,но........къде да чета?Благодаря!

# 637
  • София

Здравейте,искам да попитам Ваня къде приема, София или Пловдив?Може и да е писано назад в темите,но........къде да чета?Благодаря!

Ваня Спасова приема в София, жк Лагера, бл. 55, вх.3, ет.2 Тел 0897930331

# 638
Привет и от мен.
Някои да е ходил при лечителя Красимир Петков от Кривина?

# 639
  • София
Здравейте,
на 22 септември ходих при една жена от Вършец. По принцип снаха ми и майка й са супер доволни от нея. Много неща, които и аз ги знам, са казани от нея и са факт. Последното, което беше казала на снаха ми лятото е, че пи раждането, което беше на 14 септември, ще има два екипа и така и стана. Та аз веднага, разбира се, се затичах към Вършец. Като цяло съм доволна, защото аз общо взета имах два въпроса. На единия в началото не ми даде ясен и конкретен отговор, И аз все въртях темата към този ми въпрос, но накрая ми повтори нещо два пъти, така че да ми стане ясно точно какъв е отговора й на единия ми от въпросите. За другия ми въпрос трябва време да мине. Много интелигентна жена, бивша медицинска сестра. И тъй като съм с операция на крака и затова я питах. Каза, че я е видяла и е успешна, надявам се да е така. Така казват и от болницата. Няма телефони никакви. Каза ми, че й пречат на способностите й. Приема от понеделник до петък от 14 ч до 17 ч. Пари не взема никакви. Носи се само нещо сладко, което го взема. Както не приема и на големи Християнски празници. Определено бах бих отишла. Трябва човек да отиде с кафе. Може от кафемашина да си го вземе. Аз предпочетох да си го направя вкъщи. Не гледа в чашата или в бурканчето, а само те кара да отпиеш и си задаваш въпросите. Това е от мен.

Здравейте,
за съжаление разбрах в събота че леля Снежа от Вършец е починала.

# 640
Е много неприятно...направо не мога да повярвам.  Бог да я прости.

# 641
Здравейте! Някой дали може да ми препоръча врачка за София или околностите? Ще съм много благодарна- може и на лично съобщение.

# 642
  • София
Здравейте! Някой дали може да ми препоръча врачка за София или околностите? Ще съм много благодарна- може и на лично съобщение.

К'во?! Wink

# 643

К'во?! Wink

Айде 33 теми отначало сега Grinning

# 644
  • София
40 лева за по-малко от половин час, пригответе си още за разваляне на магия,  която задължително намира на всеки тази измамница Grinning

На мен не ми е говорила изобщо за магии. На моя приятелка, която също ходи при нея, не е и споменала дума за магия.

На мен също ми каза, не виждам магии и негативни неща, но ако искаш ходи при ходжа, който може да те изчисти, но аз не виждам. Това и бяха думите.

Общи условия

Активация на акаунт