Препоръчайте препарат против акари

• 19 491
  • 76
  •   1
Отговори
# 45
Змимка, много те моля, дай линк към тези уреди. Имам спешна нужда от такива. Вече се побърках от сърбежи.
Живея под наем и всеки ден чистя моята стая. От някъде се появяват мъхове по земята, мисля че е от матрака. Едвам изкарвам и ден, без да е отново набоклучено. За първи път в живота ми се случва подобно нещо!

https://robosector.eu/index.php?route=product/product&search … BX7+PRO+ANTI-MITE+

Нашата е такава. Взех я комбо с робот за прозорци, съответно калкулирано общо цената е още надолу.

Ето и комбото:

https://robosector.eu/index.php?route=product/product&path=1 … mp;product_id=769

За всякакви повърхности, аз минавам и декоративните възглавници и играчки от леглата на децата, веднъж минах и пода им.

# 46
Много благодаря 💐
Този сайт не ми е познат. Мога ли да му се доверя? От него ги поръча или?

# 47
Да, от него ги поръчах.

# 48
Имате ли подобрение,използвайки ги?

# 49
Ние нямаме алергии и астми и не мога да кажа дали има подобрение в тази насока. Аз усещам въздуха много по-свеж в стаята непосредствено след минаване с уреда. В скрит коментар ще сложа снимка какво извадих от матраците на децата (три броя), при условие, че предния уикенд бях минавала с обикновена прахосмукачка всеки един обстойно. Всичко това те го дишат. Съжалявам, че не снимах какво извадих от нашия матрак НЕПОСРЕДСТВЕНО след като съм го минала с обикновена прахосмукачка.

Скрит текст:

*В горния коментар написах "После се чудим защо децата са с алергии" - не визирах моите конкретно, а по принцип децата, защото има бум на алергии и астми сред тях.

# 50
Здравейте,

Моля тези, които ползват препарат против акари да препоръчат този, от който са доволни.
Детето ми има алергия към акари доказана с кожен тест и търся с какво да пръскам матрака и.

Благодаря предварително на отзовалите се по темата. 

Моля, bouquet нека не обсъждаме матраци.

Споделете как и дали се справихте с алергията при детето Ви.
Кое имаше ефект  в борбата?

# 51
Първо искам да кажа, че прахосмукачката е от Алиекспрес и е по-евтина там.

Второ - с чистене, пръскане мазане няма да се справите. И с хомеопатия не успях. Сега се насочвам към сенсибилизация.

# 52
Не мисля, че в Алиекспрес е оригинална, там продават реплики на всичко. Пазарувам от 12 години нон стоп от този сайт. А и от там няма да се признае никаква гаранция. Както и да е. Просто показах у дома с какво се борим с акарите и съм доволна.

# 53
Абсолютно същата е прахосмукачката. От Алито имам купени 4-5 прахосмукачки и всичко е топ. И за гаранция и за качество и за резервни части.

И как пазарувате 12 години от сайта, като фирмата, негов собственик "Техно Мобил Плюс" ЕООД е регистрирана 2017, а сайта е започнал дейност 2020 година?

Развалих ли алъшверижа?

# 54
Дорис, мисля че тя визираше Алиекспрес, не българския сайт, който сподели.

# 55
Първо искам да кажа, че прахосмукачката е от Алиекспрес и е по-евтина там.

Второ - с чистене, пръскане мазане няма да се справите. И с хомеопатия не успях. Сега се насочвам към сенсибилизация.

Да,не се заблуждавам ,че има друг начин освен сенсибилизация за трайно справяне.Макар ,че и там няма гаранция.
Още не сме минали на алерголог,да видим какво ще каже.
На колко е детето? В какво се изразява реакцията при него- прочетох ,че е силно алергично.

Вчера гледах този спрей Exaller в аптеката.Засега не го взех.Аптекарят не беше много убеден ,че действа.
Килимите изхвърлих,мисля и матрака направо да го сменя.

# 56
Ами дамата няколко пъти в постове споменва този сайт робонещо си и ми се наби на очи Simple Smile Не вярвам аз, че доволните клиенти не пропускат да кажат сайта от където са купили Wink

# 57
Ами дамата няколко пъти в постове споменва този сайт робонещо си и ми се наби на очи Simple Smile Не вярвам аз, че доволните клиенти не пропускат да кажат сайта от където са купили Wink

Точно Алиекспрес имам предвид Simple Smile Другият сайт го открих наскоро, след като разбрах, че кумата ми е много доволна от такава прахосмукачка и ми прати сайта.

# 58
Аз я помолих да сподели линковете. Тя не беше споделила от къде ги е купила, само вида и името.

# 59
  • на Мелмак
Едно е да имаш алергия, съвсем друго е да чистиш и да си доволен.
Дъщеря ми също е с алергии. Така ми продадоха и Рейнбоу-а. Той върши работа, но е сложен за ежедневна употреба. Най-доволна бях от техния пречиствател за въздух. Но нашите алергии са други. Ужасно е да нямаш общо взето какво да направиш.
Успех на всички с алергии Hug

Общи условия

Активация на акаунт