Лято горещо настава, МАРТенче щедро усмивки раздава- тема 3

• 41 317
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря момичета! Simple Smile
Електра, с вас ни е абсолютно еднакъв режима на хранене.  Heart Eyes
И моя реве като не може да заспи, а вчера не е спал от както станахме в 07;30 дооо след банята 21;30. Май беше от жегата. Милото не я понася. Вашите как се справяха с жегата? Днес го къпах три пъти и го оставих по памперс и заспа докато му вея с ветрилце...кърменето също е кошмар като се залепим...и двамата потни, на нег крачетата потни.
Сега слушам гръмотевиците и се радвам  baby_neutral hahaha
Междудругото видях Катето в една тема в Красива мама. Дали не е изпуснала темата в родени и затова да не ни пише от бебето насам?!  newsm78

# 646
Аз по едно време мислех да й пиша.Явно не й се пише,не знам.
Заспива самичка,слагам я в леглото,гася лампата,давам бибка,пускам бял шум и за 10 мин е заспала.Обаче от няколко дни се върти,вдига си краката ня решетките,шава,малко по-трудно заспива и така докато не се измори и си заспи.Не я люлея,нито я успивам,или много рядко да се случи.

# 647
ние от 4 дена не сме излизали - в къщи на климатика. Горкото се побърква вече.
Днес на обед спа 5 часа - от 1 до 6, непробудно.
Вечер го гушвам и така заспива, след това го слагам в леглото му.

# 648
  • София
Ех, Маги, много кофти Confused Дано намериш решение на проблема скоро.

Моето момче горе-долу има режим, нищо, че е на кърма. Вечер яде към 18:30-19ч, после баня към 20:30, ядене след нея и заспива към 21-21:30. Буди се към 4-5ч, заспива веднага и после към 6-7ч. През деня гледам да му давам през два часа минимум, дори да не си поиска, заради жегите, защото нали вода не иска.  Предлагам и вода като се сетя, но засега отива по блузата, а не в гърлото Sad
Общо взето за през деня като мрънне и предлагам (и тогава се връзва през два часа, освен ако не отнесе плувката и спи повече). Ако не е гладен/жаден - приспивам Simple Smile Вашите бебета плачат ли като им се спи, а не се сетят да заспят? На моето много често вече му се случва. А като го приспя с люлеене и разнасяне спи доста. Може би заради жегата така се отнася.

И ние сме 1 към 1. Все едно аз съм писала поста Simple Smile

# 649
  • София
Моята бухта от няколко дни спи в коридора в количката, дали защото е уж по-хладно или защото му харесва да го возя с количката, не знам. Онзи ден, точно както пишете,  му се спеше, обаче на неговото легло не ставаше, щом помириса количката и заспа. Освен това като е дошъл Сънчо започва да си търка очите като възрастен, много е сладък, само дето понякога ме уцелва точно и си бърка в очите, дори имаше малък кръвоизлив веднъж.

Вече си е малко момченце, гласа му се промени, а днес като го сложих в коша за кола, си седеше без да се изсипва, или както аз му казвам като макарон. А преди седмица ми беше мъчно, че го мъча така свит като пътувахме.

# 650
Дневен режим няма - спи и яде как дойде. Вечер заспива към 22ч., две нощни хранения и изкарваме нощта. Понякога заспивам по време на първото и се събуждам по време на второто  Grinning
Иначе и моя син не може да заспи сам. Става кисел и започва да мрънка. Напоследък сме занемарили люлеенето заради жегите и го приспивам предимно на гърда, чат-пат в количката. 
Обаче нощем гърдите взеха да парят. За охлаждане започнах да пълня една бутилка със студена вода и да си я гушкам в леглото. Няма такъв кеф!
Днес видях, че е наяден на 2-3 места от комари Sad  утре ще взема лепенки с цитронела.

# 651
И аз днес видях, че бебчо е нахапан от комари. Бях му взела една гривна от аптеката, но понеже му е голяма на крачето, всяка вечер я оставям до него в леглото. Снощи обаче забравих и тази сутрин резултата е налице.

# 652
Хихи, не е само моя Убавец така значи Simple Smile
Хм, аз ако го оставя в леглото или количката, дори на гърда може да се съдере от рев. Е, да, рано или късно все ще заспи като се измори, но не ми се оска да го оставам така да плаче. Той просто не знае, че му се спи и става точно кислеляк. Понякога се унася и като го сложа в креватчето веднага започва да плаче. Взимам го и се унася на мига пак. Смешен е hahaha Изчаквам да заспи по-дълбоко и пак го оставям.
Така че гушкам го и го разнасям, люшкам и т.н., като слагам една пелена на ръката ми, защото иначе ставаме вир вода и двамата.
Чувала съм, че момченцата са по-ревливи и по-капризни от момиченцата. Имате ли наблюдение дали е така? Аз съм склонна да се съглася, голям е ревльо шушито Heart Eyes

Много странно, снощи се събуди в 2 да яде. Обикновено пропуска. Може би заради бурята, то беше голямо тропане. Сега се кефя на хлад, ммм Sunglasses Зяпам форума, а той се забавлява сам в шезлонга.
Общо взето като е наспан и нахранен е много готин. Даже памперса не съм сменила още, представям си каква душичка ще стане тогава Simple Smile Смее се, говори си на играчките, зяпа си насам натам. Понякога кой знае какво вижда и изпищява от възторг. Онзи ден за пръв път си хвана крачето и го изучава много любопитно Heart Eyes И той вече си прилича на малко момченце. Даже си мисля, че от самото начало си има вид. Но сега вече съвсем - и перчем има, иначе отгоре е плешив като чичко, а повечето коса е отзад на тила Laughing Има малко косица отгоре, но е редичка и руса и някак не се вижда. Пак е хубав де, нищо, че е плешо Heart Eyes

# 653
  • София
Хихи, Електра и моя младеж има плешиво. Неговото е около цялата глава една плешива линия все едно е протъркано от шапка. Сякаш растат с дни. Днес става и вече е по-голям... Вчера много рева, дали предвиждаше бурята. Едвам се успокои. Заспа в ръцете ми гол по памперс. Не стигнахме до банята. Облякох го към 2ч, като се събуди да яде.

Нашата кола оцеля от градушката, но не и пластмасовата маса на балкона.

Чухте ли какво е станало с д-р Гагова в Шейново? Аз я знам като съм ходила на тонове там и е изключително готина. Егати изродите Sad Дано се възстанови бързо милата!

# 654
И бебка се събуди в 4 и 30 ч.Направо се учудих,хем буря при нас още нямаше.Хапна и пак заспа.Плешиво петно има и тя и то не отскоро,отзад на главата,но и расте и новата коса.И у по-светла отпреди.

# 655
Уау, не съм гледала новините, сега ще потърся.
Аз много я мислих нашата кола, че е на улицата пред блока и няма каско. Ще питам после мм какво става с нея.

Едит: Прочетох сега за лекарката, ужас... И тоя изрод е баща! Горкото детенце...

# 656
  • София
Послушах H/I и не съм го мъчила с вода, днес е отличник , ставах само един път. Wink
Чух, че се задава буря, но явно съм я проспала.
Навън е егати мрака, чак лампи включвам, дано да просветне, че да поизлезем.
Дали са ревливи момченцата, Електра, склонна съм да вярвам . Както каза моя приятелка:по -крехки са.
Моя хубавец има бая коса. Направо впечатлява като развее перчема.Уж щеше да пада коса, но тя порасна още повече. Беше светъл още като се роди, но с времето се очерта като инстински блондин.Метнал се е на дядовците.
Ритуалът по заспиване при нас е направо опасен.Вдига си одеялото към лицето, притиска го плътно.През деня ми е лесно да го следя, но през нощта се притеснявам.

# 657
Аз ползвам чувалче - хем не го завира в устата, хем не се отвива Simple Smile
Май утре чак ще спре да вали. Ама нищо, имаше нужда.

# 658
  • София
Момичета, моля помагайте! Искам да зарадвам сина на моя приятелка с нещо, което ще му е интерсно и забавно/образователно. Абе да се изкефи много. Сега прави 1г., но се развива доста бързо, та да е нещо, което ще му е интересно и като стане малко по-голям. Мислех си за конструктор лего. Има за 1+, но нещо не ме грабват особено. Ще се радвам, ако ме светнете с някакви интересни предложения.

# 659
Оффф,моя мъж има конюнктивит,да ви се оплача.И трябва много да пазим беба.Ужас,толкова му е червено окото.Има и "хубава" страна на нещата,че му дадоха
2 седмици болничен,както не го пускаха нормална отпуска добре ни дойде 😉😁Надявам се,бързо да мине,че са много упорити.

Общи условия

Активация на акаунт