Десети клас 2017/18 - тема 77

• 85 414
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
То остана ли някой втора смяна? Нашите ги прехвърлиха първа, след като среден курс завърши годината /заради другото училище, с което са в една сграда/  newsm78
То не че сутрин им е хладно в стаите, слънцето директно пече вътре.

# 136
Тази сутрин на спирката едно девойче от нашата гимназия го свалиха от автобуса, защото му беше прилошало, добре че беше със съученичка та изчакаха татко да дойде.Автобуса беше от малките и много, много пълен. Бързичко се съвзе, но  си помислих как ще тръгнат да се прибират на обяд, моя и сенната хрема го е натиснала, едвам диша.

# 137
  • ГОре на черешата...
Опитах се да се примъкна, ама явно постът ми е изтрит като спам Rolling Eyes.
Та сега да кажа "здрасти", надявам се не сте ме забравили. Беше/все още не е свършила де/ луда учебна година за мен, все още мърдам .. Crazy.
Последни 3 учебни дни за Калоян, четвъртък и петък на екскурзия до Балчик, той е във възторг, любимото му градче, тръпне отново да обиколи уличките му. Дано класната им разреши да идат и на плаж, липсва му и няма как да е другояче - от бебе, та до 10 годишен летувахме все там. Учебната година за него премина спокойно, сега чакаме резултат от втори сертификат на Кеймбридж, с който приключва обучението си. чак ми е странно, след 10 години...
Дано всички деца са здрави и ги очаква едно прекрасно лято! Hug

# 138
  • нейде там, където ....
То остана ли някой втора смяна? Нашите ги прехвърлиха първа, след като среден курс завърши годината /заради другото училище, с което са в една сграда/  newsm78
То не че сутрин им е хладно в стаите, слънцето директно пече вътре.

Да, в нашето училище има втора смяна. Не че се скъсват от учене, де. Ще имат доста свободни часове в оставащите дни до края на учебната година.

mari_eta,  Hug

Flash*, всичко е добре, когато свършва добре. Аз все още не бих разрешила купон с преспиване, без възрастен, на който да имам доверие.

# 139
  • Варна
jd, и аз мислех, че не разрешавам ама на, не можах да откажа. И не, че съм си променила мнението, при следващ опит пак ще се опъвам  Laughing ама ме омагьосват явно не особено трудно моите деца.

п.п. от предния ми пост, сертификата бил С1, не В2.

# 140
  • София
А аз реших, че сте ваканционно настроени и не пишете, а то нова тема и 10стр. #Crazy
Мойто диване и то се измъчи последните 2 седмици. Викам му, че цяла година не съм го виждала така да учи, а той не бил единствен Mr. Green По рисуване му се получиха нещата и ще хване пълната 6ца по бг. стандарта. За немския еквивалент не съм много сигурна, но май там няма да се води на макс.
В събота пътува за Германия, да си върне гостуването Simple Smile и ми е доста притеснено Rolling Eyes За първи път ще излиза зад граница сам, за първи път ще лети, и какъвто е отнесен, а и в тази Германия с тези мигранти... ooooh!
Само се моля да се приберат живи и здрави , а за емоциите не се притеснявам, сигурна съм, че ще са на макс Simple Smile
Алкохол пробва от време на време от нашите чаши за да го опита. По някога си поисква чаша бира, но рядко.  Уж е разумен и не се увлича по такива преживявания, няма интерес и да пуши, но кой знае кога какво ще го тресне  Whistling

# 141
  • Пловдив
Нашите приключиха за днес. С много намалени часове са, но в Пловдив камък се пука от жега. Не разбрах кога ще им дават бележниците. Вчера се чудиха къде да празнуват.

liani, звучи клиширано, но мисли позитивно. Разбира се, че всичко ще е наред. Нали знаеш онази приказка: "...по-добре да ти се случи това, което си мисли партньора ти, а не онова, което си мисли майка ти във всеки един момент...".

# 142
  • София
Нали знаеш онази приказка: "...по-добре да ти се случи това, което си мисли партньора ти, а не онова, което си мисли майка ти във всеки един момент...".
И аз често се филмирам и се плаша от себе си Simple Smile

Моята вчера е била само за 10мин на у-ще Simple Smile Гледали са се с брат си у дома.
Днес трябва да ходят на пицария, запразниха вече. Купили на класната им гривна Пандора, но не от тези с мънистата. Стояла нежно. Ще я подаряват като се съберат в пицарията.

В неделя ми звъня по вайбъра да ме пита как се пуска пералнята Simple Smile Оправи се детето... стъпка по стъпка. Само ми се изправиха косите като започна да блъска капака - "не се затваря". Не питах какъв е бил крайният резултат. Явно всичко е било наред щом не се оплака Simple Smile

# 143
И моята гледа брат си, води го на басейн вчера, днес писали бележници...ще взима стипендия, юху Simple Smile Много е щастлива

# 144
  • София
И моята гледа брат си, води го на басейн вчера, днес писали бележници...ще взима стипендия, юху Simple Smile Много е щастлива

Моята не иска да го гледа. Вчера е било по изключение. Голям егоист е Sad

# 145
  • София
Liani, не се шашкай, ние минахме вече през това и нищо страшно няма. Още повече доколкото разбирам те ще пътуват група с ръководител. Нашите се оправиха 5 девойки на 15-16 г. сами без ръководител и то с прекачване на друг самолет и после влак. Учудващо от цялата фамилия само ние с баща и запазихме спокойствие, в дните за пътуванията до там и обратно се бях превърнала в диспечер, защото родата живо се интересуваше дали детето е стигнало от т.А до т.Б.

И аз да се похваля - моята завършва с пълно 6, догодина ще взима пълна стипендия. До последно не вярваше, защото беше на кантар по 2 предмета. Вчера беше много щастлива. Снощи ходихме на шопинг и се почерпихме по женски.  Утре ще се събират у нас да отпразнуват края на учебната година. Във връзка с това бях помолена да приготвя любимия на цялата компания чийзкейк и да освободим с баща и терена Simple Smile

# 146
  • Пловдив
И аз съм сравнително доволна, една четворка по физика. На цялото неучене това е добре.
Днес ще им дават бележниците и утре нямало да ходят. Класната им имала някакъв ангажимент.
Дано днес пак ги пуснат по-рано, че тук жегата е убийствена.

охлювчето, да ти е здраво момчето и да следва мечтите си.
Да са живи и здрави и другите именици в темата, ако има такива.

# 147
Честит имен ден на имениците !

Днес са с намалени часове.Обади ми се щастлива и доволна, ще взима стипендия.Финишираме с шестици и  три петици  по география, физика и психология. Оценката по психология ли оставаше в дипломата за 12 клас?

# 148
  • София
Уф, моята има няколко четворки - математика  Crazy, история, биология и химия.
Класната ѝ подарила книга на АЕ. Прати ми снимка на корицата с текст "Подарък от класната към една ученолюбива ученичка".
Класната е писала в ученическата група във ФБ. Харесала си е подаръкът. И на мен ми хареса на снимката. Сега знам какво ще ми подари моя мъж Simple Smile

# 149
  • Пловдив
Честит имен ден на имениците !

Днес са с намалени часове.Обади ми се щастлива и доволна, ще взима стипендия.Финишираме с шестици и  три петици  по география, физика и психология. Оценката по психология ли оставаше в дипломата за 12 клас?

Да, психологията от 9-ти клас влиза в дипломата за средно образование.

Общи условия

Активация на акаунт