Училищата в район Младост, София - V част

• 99 937
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Жалко, не мога да помогна.

Ние сме в 1 "Г" при г-жа Сивкова. Есента започнаха 18 деца, сега са 24.
Някои дойдоха от съседните класове...

# 481
  • София
В 144 чух, че след 7 клас било малко по-разпуснато, за разлика от начален курс, но дали е истина, не мога да потвърдя. Имам позната, чието дете беше до 7 клас там и беше много доволна, защото учителите били сериозни.

# 482
Здравейте,

записвам се да следя темата, тъй като вече подадохме документи за кандидатстване в няколко училища.
Интересува ме, ако попадаме в 4-та група по адресна регистрация, но пък ползваме 5т. за близнаци какъв общ сбор събираме. И въобще как се изчисляват точките?

# 483
  • София
Оказа се, че първо се гледа местожителството и чак след това допълнителните критерии т. е. първо приемат всички първа група, после всички втора група и т.н.Вие ще сте с повече точки сред кандидатите от 4та група. Все пак се оказа, че училища се намират и за децата от 4та група. Ние сме семейство с три деца и сменян адрес т. е. възможно най-благоприятно бихме били с предимство пред останалите кандидати от 3та група. Лошото е, че не харесвам много училището, в чийто район попадаме и се надявам да приемат детето с кандидатура 4 група с предимство за многодетно семейство и съседен район.

# 484
Здравейте, някой може ли да даде мнение за Луис Карол в 131-во за първи клас? Учители?

# 485
Здравейте,
Моля за мнения за г-жа Петя Карова и
г-жа Милена Лазарова от 144 СУ.
Дайте препоръки!

# 486
Здравейте! Аз се интересувам от учителите, които ще поемат първи клас в 10 СУ - Лили Стойчева, Иваничка Фичева, Любима Попова, Росен Цветков и Донка Петрова.

# 487
  • на тавана в кошницата
Здравейте,
Моля за мнения за г-жа Петя Карова и
г-жа Милена Лазарова от 144 СУ.
Дайте препоръки!
Милена Лазарова е страхотен преподавател. Тя музикалната ли паралелка ще вземе?

# 488
петя карова е невероятен учител, предполагам, че отново води паралелка с рисуване

# 489
Здравейте,
предстои ни да сме предучилищна в 131 СОУ. Бих се радвала на всякаква информация относно учителките, които водя 3те паралелки, както и всякаква информация от 1 ви до 4 ти клас. Училището има нова директорка от няколко години и се надявам да върви в положителна посока. Благодаря предварително на всички отговорили. Simple Smile

# 490
  • София
Една приятелка май отиде в ПГ в 131. Тя е добра и много хубави неща ми разказа за плановете на новата директорка.

# 491
Една приятелка май отиде в ПГ в 131. Тя е добра и много хубави неща ми разказа за плановете на новата директорка.

Благодаря! Знаете ли при коя госпожа са били?

# 492
  • София
А някой има ли пресни впечатления от поемащите първи клас в 39то? В желаното училище не го приеха моя първокласник и засега се очертава да е паралелка с английски в 39то.

# 493
А някой има ли пресни впечатления от поемащите първи клас в 39то? В желаното училище не го приеха моя първокласник и засега се очертава да е паралелка с английски в 39то.
Голямата ми дъщеря е приета и записана там. Похвалиха ми Станка Димитрова и Росица, забравих второто и име. На английския не разчитайте в училището

# 494
  • София
И синът ми е записан. Ще бъде при г- жа Анна Маринова. Запознах се с нея при записването. Освен, че изглеждаше усмихната и сърдечно ме посрещна нищо друго не мога да кажа, защото нямам представа какъв е подходът й като педагог. Дано да си допаднат с детето.

Общи условия

Активация на акаунт