Училищата в район Младост, София - V част

• 99 933
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
Някой за 131 с паралелка Луис Карол? От сдружението ми направиха изключително неприятно впечатление още на приемния изпит на детето. Много високомерно и надуто поведение.

# 496
На мои познати детето е там в първи клас. Дават добри отзиви.  Нямам лични впечатления.

# 497
Някой за 131 с паралелка Луис Карол? От сдружението ми направиха изключително неприятно впечатление още на приемния изпит на детето. Много високомерно и надуто поведение.
Аз много се чудих за Луис Карол и прочетох много лоши отзиви за отношението на администрацията към родителите и се отказах,за това записах сина ми в обикновена паралелка!

# 498
Аз много се чудих за Луис Карол и прочетох много лоши отзиви за отношението на администрацията към родителите и се отказах,за това записах сина ми в обикновена паралелка!
Да, отношението на Сдружението е отвратително - арогантни и високомерни. Никакъв подход към децата не показаха и пълно пренебрежение към родителите.

# 499
Здравейте,
предстои ни да сме предучилищна в 131 СОУ. Бих се радвала на всякаква информация относно учителките, които водя 3те паралелки, както и всякаква информация от 1 ви до 4 ти клас. Училището има нова директорка от няколко години и се надявам да върви в положителна посока. Благодаря предварително на всички отговорили. Simple Smile

Здравейте, моето дете беше ПГ в 131, при госпожа Оливера Станковска.
Тя води само ПГ класове.
Прекрасна, интелигентна, способна и усмихната учителка, с усет към детето и подход, който ме впечатли.
Децата я уважават и обичат, и до днес.
Дано подаднете при тази госпожа, ще спечелите.

# 500
  • Някъде там...
За 39 СУ от поемащите сега 1 клас, препоръчвам Анна Маринова и Росица Маринова.
Училището е малко, квартално, всички се познават, всичко се знае. Предимно ученици от 1 до 7 клас. Спокойно е, няма инциденти като цяло.
Всеки клас си има своя занималня от 1 до 4 клас, ползва се една и съща класна стая и за основните часове, и за занималнята. Малките са на първите етажи, като на големите е забранено да минават оттам.
Има стол, последната година готвеха ужасно, дано догодина да е по-добре. Само първа смяна са.
На английския в училище не разчитайте особено, ние 4 години всяка година сменяхме преподавателката...
Има шкафчета за всички деца, което е огромно облекчение. Ако си написват домашните в занималнята, ще разнасят празна раница.
Няма униформи, влиза се с чип в училище.
Базата не е особено обновена, в последните години се разчита на родителското настоятелство, което работи здраво и постига резултати. Има 2 пъти годишно благотворителни базари. Библиотеката е обновена, закупена е техника, обновени са някои кабинети.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 18:55 от Жабче

# 501
Здравейте,
предстои ни да сме предучилищна в 131 СОУ. Бих се радвала на всякаква информация относно учителките, които водя 3те паралелки, както и всякаква информация от 1 ви до 4 ти клас. Училището има нова директорка от няколко години и се надявам да върви в положителна посока. Благодаря предварително на всички отговорили. Simple Smile

Здравейте, моето дете беше ПГ в 131, при госпожа Оливера Станковска.
Тя води само ПГ класове.
Прекрасна, интелигентна, способна и усмихната учителка, с усет към детето и подход, който ме впечатли.
Децата я уважават и обичат, и до днес.
Дано подаднете при тази госпожа, ще спечелите.

Благодаря!

# 502
Здравейте. Гледам различни статистики за 81 СУ и ми прави впечатление, че резултатите  от ДЗИ  в  12 клас са добри - малко по-високи от близкото 125-то и съпоставими с резултатите на 127-мо и 7-мо, които се водят за едни от добрите училища за деца, които не са изкарали космически балове на НВО в 7 клас. Може ли да ми дадете мнение за езиковата паралелка в 81 след 8 клас -  доволни ли са децата и добра ли е средата.

# 503
  • София
Гледам справката на РУО София-град за свободните места за първи клас след трето класиране. За 39 СУ са посочили 88 свободни места. Това дали е някаква грешка се чудя, обявили са прием 7 паралелки, значи даже половината не са запълнили.

# 504
Гледам справката на РУО София-град за свободните места за първи клас след трето класиране. За 39 СУ са посочили 88 свободни места. Това дали е някаква грешка се чудя, обявили са прием 7 паралелки, значи даже половината не са запълнили.
Не е грешка .. така е

# 505
Не е ли малко множко. Миналите години не бяха ли 3 паралелки...или 4 ?
Знам, че има една с английски и математика, една с рисуване и май една или две обикновени.....

# 506
  • София
Според сайта им след 3 класиране има 6 своб.места за първокласници. Учудена съм че формират 7 първи класа, 168 деца, струва ми се доста.

# 507
Според сайта им след 3 класиране има 6 своб.места за първокласници. Учудена съм че формират 7 първи класа, 168 деца, струва ми се доста.
На първо класиране бяха класирани 150 деца... върти ми се че на второ бяха обявили 27 бройки

# 508
За 131 училище някой да знае кои госпожи ще са на първокласниците? Паралелката ни е Луис Карол?

# 509
Здравейте
Дъщеря ми,ще бъде 1 клас на есен в 81 СОУ
Моля за мнения за училището и учителите от  1-4 клас и за занималнята в училището,защото чувам много различни мнения.
Благодаря предварително:)

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 11:48 от Ива Лулчеви 656064

Общи условия

Активация на акаунт