НАЗОВИ МЕ ПО ИМЕ * ADINI SEN KOY * С ЕРКАН МЕРИЧ И ХАЗАЛ СУБАШЪ ПО TRT1 - ТЕМА 1

• 171 291
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Привет!  Hug

Надин  Hug грижиш се да не пропуснем поредната красота с нашите герои и да се озвучи темата  Simple Smile

Заети сме, новини няма, та... е тихо тук, но... сега има нови снимки на Еркан, които показват, че почивката е била кратка. той е вече в Истанбул.

А къде е Хазал... все още не е известно  Peace

Обаче..., ако предаването в неделя сутрин и на живо, то трябва и тя да е в Истанбул, а пък и щом събират въпроси от феновете към тях, май започвам да мисля, че дори и да има записана част, то може и да има и нещо на живо. Кой знае, ще видим - остава малко време до тогава.  Peace

# 106
Здравейте АСКи!  bouquet bouquet bouquetНямаше ме два дни, а после два дни компютърът ми сдаде багажа! newsm78
Поздравявам ви с прекрасната усмивка на Хазал!
Добре дошла и на Донка! Нека всички се чувстваме уютно в тази тема!

Доста новини...даже не очаквах!

и без Еркан...няма да минем!

От всичко бях най-впечатлена от публикуваните стихове на Еркан!
И много ми се искаше да споделя с вас. Всъщност какво свършва скоро?
ЖИВОТЪТ свършва скоро! Няма нещо, което да е вечно! Но има неща, които са по-ценни – любовта, приятелството! И докато не е късно…докато не е свършил животът…и ако сме пропуснали да го направим…време е да запълним сърцето и душата си с любов и приятелство!
Турското снихоплетство се различава от нашето изключително много! Никога не бях чела турски поети. За първи път чух стихове във „Великолепният век” и бях поразена! Много мелодичност, много красота и нежност (там стиховете бяха романтични)!
Много исках да ви преведа стиховете на български! Даже го направих за себе си! Но да се превежда турски поет е изключително трудно! Убедена съм, че на турски стихът е великолепен! Предполагам, разбрахте с руския превод за какво става въпрос! Но, ако желаете,мога да ви пусна моята „интерпретация” на стиха.

А клюките в нета са:
1.Еркан е в Истанбул   Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart
2.Хазал е в Истанбул   Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart
3. Езги (Алев) не е с гаджето си...много фенове смятат, че са се разделили, но тя написала, че го е оставила за 2 дни само, и че, ако някоя жена се интересува от него...зает е!!! Така, че сватба ще има юли месец!

Лека вечер на всички! Обичайте се, правете добро! Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 107
ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО МЕ РАДВАТЕ ПРЕКРАСНИ СТЕ  ГЛЕДАМ ФИЛМА ВЛИЗАМ В БГ МАМА НО МОИТЕ МОМИЧЕТА  ГИ  НЯМА  ЕТО ВЕЧЕ СА ТУК ЧЕТА И ВИ СЕ ВЪЗХИЩАВАМ  ВЪВ ВТОРИ СЕЗОН ДАНО ВИДИМ МАЛКО ЦЕЛУВКИ ГЛЕДАМ  ЗЕХРА БРЕМЕНА ЩЕ ЧЕТА ВСЕКИ ВАШ КОМЕНТАР МНОГО МЕ РАДВАТЕ СТРАХОТНИ СТЕ

# 108
  • Русе
ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО МЕ РАДВАТЕ ПРЕКРАСНИ СТЕ  ГЛЕДАМ ФИЛМА ВЛИЗАМ В БГ МАМА НО МОИТЕ МОМИЧЕТА  ГИ  НЯМА  ЕТО ВЕЧЕ СА ТУК ЧЕТА И ВИ СЕ ВЪЗХИЩАВАМ  ВЪВ ВТОРИ СЕЗОН ДАНО ВИДИМ МАЛКО ЦЕЛУВКИ ГЛЕДАМ  ЗЕХРА БРЕМЕНА ЩЕ ЧЕТА ВСЕКИ ВАШ КОМЕНТАР МНОГО МЕ РАДВАТЕ СТРАХОТНИ СТЕ

Здравей и на теб, добре дошла сред нас!  bouquet
Хубаво е и да ни кажеш, как да се обръщаме към теб  Simple Smile - когато е име по-лесно се справяме и без такъв въпрос, но... с теб е различно.  Peace

А по въпроса с целувките... в нашият АСК може и да не ги видим, сериалът се излъчва в по-ранен час, а тогава и публиката е по-различна, а и точно на този канал ТРТ1 също може би и ограниченията са по-големи, така че... този сериал е различен, ама и така си го обичаме.  Peace

Само да има новини и ние всички общо ще се включваме - един носи, друг с превод...

Гале  Hug радвам се, че отново си на линия.  Simple Smile

# 109
  • Русе
Днес няма кой да каже ДОБРО УТРО...

А аз смогвам едва за ДОБЪР ДЕН  Hug, но... кой, когато може  Peace

Хубав ден да е за всички!  Hug

# 110
Няма юни, няма юли... направо- ОмЗе - Женщина августа.

Топъл клип:

Хубав ден! Peace

# 111
# 112
  • Русе
Няма юни, няма юли... направо- ОмЗе - Женщина августа.

Топъл клип:

Хубав ден! Peace

Надин  Hug тази песен май повече на мен подхожда  Wink, че нито Зехра, нито Хазал са августовки, ама... то и с Москва толкова има връзка де Wink - по-важното е, че се получават прекрасни клипове  тази двойка. Скоро май друга такава, с толкова много клипове не е имало (  Wink класиката не броя де там и натрупване има...), а и продължават да излизат и още, и още. И това са тези от ЮТУБ, А колко много има в Контакта...

Ами хубави са и играят много убедително и двамата...

... и хубави селфита прави Еркан  Wink

Донка  Peace

# 113
# 114
  • Русе
И новото от днес  Wink

Момичетата от екипа са имали среща

А Хазал е била сред природата -

... и едва ли е била сама, защото после има видео с Еркан, което май тя е снимала  Simple Smile

https://webgram.co/p/BVcfs-tgnyj

# 115
Здравейте Hug

Цитат
С официальной страницы сериала #adinisenkoy

Завтра в 10:00 у #hayattadindatrt есть два неожиданных гостя !
Вы можете отправить свои вопросы с тегом #HayatTadındaASK...

Приятна вечер, дами bouquet

# 116
  • Русе
Вичи  Hug ти вече напомни за предаването утре с Хазал и Еркан, а аз да сложа и линк за тв-та, която ще го излъчва, защото се оказа, че е друга, а не тази, на която следихме сериала.
Пак е ТРТ, но друго, та... ето това е TRT Haber

http://www.trt.net.tr/anasayfa/canli.aspx?y=tv&k=trthaber

# 117

Въпросът на Мерт и отговорите на Зехра и Омер.

# 118
Здравейте Hug

Хубав и спокоен ден, дами bouquet

# 119
  • Русе
Здравейте!  Hug

Да си напомним, че след минути само започва и предаването с Еркан и Хазал, който има желание да гледа...

http://www.trt.net.tr/anasayfa/canli.aspx?y=tv&k=trthaber  - този при мен не върви, та...

http://www.ecanlitvizle.net/trt-haber-izle/

https://www.canlitv.life/trt-haber

Последна редакция: нд, 18 юни 2017, 11:13 от Cveti67

Общи условия

Активация на акаунт