НАЗОВИ МЕ ПО ИМЕ * ADINI SEN KOY * С ЕРКАН МЕРИЧ И ХАЗАЛ СУБАШЪ ПО TRT1 - ТЕМА 1

• 171 294
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
# 121

Хайде малко релакс след края на предаването.
Да освободим напрежението с чашка чай, в компанията на мениджърите.

# 122
  • Русе
Габи  Hug те ще се освободят от напрежението, ама ние... йок още  ooooh!

Иска ни се и превод, защото... на мен поне много ми харесаха в студиото. Водещата ми допадна и с това как ги представи, и после в разговора с тях. Еркан... ми се видя доста притеснен в началото, а и после често прокашляше. Докато Хазал бе по-спокойна и ако не беше изчервяването и в някои моменти можеше да ме заблуди, че не се притеснява толкова  Wink

smile3503 newsm53 smile3521

# 123

- втора част

https://www.youtube.com/watch?v=o1kMXgO1CvQ - първа част

Хубав ден! Peace Peace

# 124
  • Русе
Надин  Hug сега остава и превод да излезе...  Simple Smile

А до тогава...  Simple Smile

И понеже ''отричат'' да са влюбени, трябва  Wink и да ни го докажат  Joy Joy Joy

# 125
Да не си мислим, че са все прегърнати...
Ето и една, на която Еркан си е сдържал ръцете.

# 126
  • Русе
Габи  Wink и друг път Еркан си стиска ръцете или ги мята все едно не знае къде да ги вмести  Wink, затова и навярно беше дистанцията на канапенцето в студиото, макар че до края на предаването сякаш я поскъсиха де...  Joy Joy Joy

# 127
Голям ден днес, момичета! newsm81 Толкова положителни емоции с нашите АСК! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Толкова зареждаща неделя! loveuuu loveuuu loveuuu Даже не искам да свършва! txtloves txtloves txtloves
Нарекох днешният ден ЗехОм ден! Two Hearts Two Hearts Two Hearts

С това се започна!

Момичета, на вас направи ли ви впечатление, че Еркан беше малко смутен, устата му пресъхна по някое време, устните си облиза веднъж...малко скован, притеснен! Горкият! А нашата перличка...тя винаги е смутена и притеснена! Но затова пък такова НЕ казаха за отношенията си, че ние им "повярвахме"!  Wink Wink WinkМного бяха "убедителни"! Wink Wink Wink

# 128
  • Русе
Гале  Hug точно ЗехОм или ХазЕр ден си беше, чудесно забавление в дъждовната неделя  Grinning

Отричането колкото и пъти да го гледам, а нали е и без превод... ами много убедително е, само  hahaha че в обратна посока  Joy Joy Joy

И като гледам... много масово им повярваха де  Joy Joy Joy, затова и навсякъде е всеобща радост от видяното.  Peace

# 129
Да, Цвети! Прекрасен ден! newsm51 newsm51 newsm51
Пускам видеото, което пуснаха в предаването! На фона на песента Adini Sen Koy!

# 130
  • Русе
С такива приятни и весели млади хора как може да не си прекараш чудесно времето  Simple Smile

Едно предаване с тях - и колко много усмивки носят.  Peace

А колажите... край нямат, много хора искат да споделят това, което те са видели.  Simple Smile

# 131

Великолепна! txtloves

Великолепен! txtloves

Великолепни! txtloves

Любов!

# 132
  • Русе
Как играта наужким, заради Айше...

... се превърна в истина  Simple Smile  Heart Eyes

# 133
Цвети, най-после някой да надникне в темата! bouquet bouquet bouquet
Играчка..плачка...казват! Ама през плачката на Хазал...каква любов само процъфтя! loveuuu loveuuu loveuuu
Фото от днес от интервюто! newsm78 newsm78 newsm78

Мноооого смешно, че не са „влюбени”! Сякаш сме повярвали!!! #Crazy

ЙООК!  Wink                                                ИИЧ!!! Wink

И една красива песен : Adını Sen Koy // Ömer & Zehra yeni klip // Kıraç – Sevgilim (Влюбени)

# 134
  • Русе
И докато излезе превод на цялото предаване, което се надявам да стане... можем да видим поне това, което най-много интересува зрителите, въпросът, който всички очакваха - влюбени ли са наистина Хазал и Еркан? Преводът от турски е от руските ни приятели, та... ако не е пълен, ще разберем когато излезе нещо подробно  Wink

Водеща: Всеки иска да разбере, вие влюбени ли сте? (следват погледи един към друг)
Еркан след въпроса казва: Да...на много хора им е интересно!
Еркан към Хазал: Влюбени ли сме? (следва смях...)
Хазал тихо казва не!
Еркан: (след смях и покашлюкване): Не сме!

И да сложа пак видеото, за да се види и как реагират  Wink, защото думите са едно, ама... какво виждаме е друго  Simple Smile

И с това... от мен спокойни сънища!  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт