Хидратирай се и спечели с Банкя и Роса!

• 8 293
  • 353
  •   1
Отговори
Всеки ден минава толкова бързо, че често пренебрегваме едно от най-простите неща, които могат да променят начина, по който се чувстваме – водата. А знаеш ли, че загубата на едва 2% от телесната маса, причинена от дехидратация, може да повлияе на концентрацията, настроението, енергията и издръжливостта ни?

На 23 юни – Световния ден на хидратацията – Банкя и Роса дадоха официален старт на националното предизвикателство Хидратирай се с Банкя и Роса, което цели да вдъхнови хората да превърнат пиенето на вода в естествена част от ежедневието и лична грижа за себе си и своето семейство.

Хидратацията не е просто още една задача в списъка със задължения. Тя е малък, но значим акт на грижа към себе си, част от един по-здравословен, балансиран и устойчив начин на живот. И както в природата промяната е неизбежна, така и ние имаме силата да се променяме, да се грижим по-добре за себе си и близките си. Всеки ден.

Не забравяй и семейството – децата са още по-чувствителни към дехидратация от възрастните. Недостатъчният прием на вода може да се отрази на вниманието, настроението и физическата активност. Затова изграждането на навици за редовна хидратация още от ранна възраст е лесен и изключително важен начин да се погрижим за тяхното здраве. Подсети ги – подай им бутилка вода и превърни хидратацията в ритуал. Малък, но ценен акт на любов и внимание към тях.

Готов ли си за предизвикателства?
Опитай нещо ново с Банкя и Роса. Всеки ден.

Сподели в коментар какви са твоите ритуали за хидратация, за теб и за семейството ти и автоматично ще участваш в томболата с награди от Банкя! На 11.07.2025 г. трима от участниците ще спечелят по три стека вода (6 бутилки х 1,5 л) – за още повече приятни моменти у дома.

А ако търсиш вдъхновение и лесни, достъпни идеи, които насърчават пиенето на вода по осъзнат, ритмичен и приятен начин, открий предизвикателствата на Банкя и Роса ТУК. Направи първата крачка към изграждането на устойчив навик, с който да се чувстваш по-добре.

Не бягай от ежедневието, а остани в него. По-осъзнат. По-балансиран. По-хидратиран.
Започни днес. Твоето тяло ще ти благодари утре.

Запознайте се с общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 13:34 от Реклама

# 1
Старая се да пия минимум 2 литра вода, като в горещини те може и повече.

# 2
Ежедневно пием по минимум 2 литра вода, особено през лятото в големите горещини - и по повече.

# 3
Винаги с мен или около мен имам шише с вода. Гледам да пия поне 2л, но колкото повече е количеството толкова по-добре се чувствам.

# 4
Пия поне 2 л вода на ден.

# 5
  • Пловдив
Нямам ритуали. Лошото е, че  не пия достатъчно вода. Трябва чашата или бутилката с вода да са ми пред очите, иначе не се сещам да пия.
В момента съм в Банкя на санаториум, та уж пия малко повече вода.

# 6
Добра хидратация както вътрешно с пиене на 2-3 л чиста вода дневно, така и външно с морска или минерална баня.

# 7
  • В Космоса
Пия по 2 литра вода на ден, дъщеря ми също държина хидратацията и винаги има бутилка вода до нея.

# 8
Пием повече вода, студен или топъл чай според сезона, по- рядко подсладени напитки. Избираме и подходящи бутилки за вода когато сме навън.

# 9
Не пия достатъчно вода, а много добре знам, че трябва.

# 10
Всички в семейството ми пием по около 2л. дневно вода виждам го от тубата вкъщи. Отделно всеки от нас навън задължително носи със себе си поне едио малко шишенце с вода, понякога си купуваме още.

# 11
Пия поне 3л вода на ден, понякога и повече.
Детето винаги го подканвам да пие вода.

# 12
  • Пловдив
От известно време си взехме машина за газиране и така аз пия много повече вода от преди. Децата задължително си носят бутилки с вода в училище. В къщи имаме студена вода в хладилника. Въпреки че вече са големи, непрекъснато повтарям да пият повече вода Simple Smile

# 13
Винаги си носим вода и пием често. Понякога прибягваме и до напитки с електролити.

# 14
  • София
Стремя се да пия минимум 2 литра вода, като в горещините е повече.

Общи условия

Активация на акаунт