Хидратирай се и спечели с Банкя и Роса!

• 8 473
  • 353
  •   1
Отговори
# 15
Винаги косим ботушки с вода с нас и се стараем да пием поне по 1,5 л вода на ден. На детето често предлагам и напомням да пие вода.

# 16
Старая се да пия вода в големи количества, поне 2л на ден, и също така да хапвам повече зеленчуци и плодове, които съдържат вода.

# 17
Пия много вода , в горещините три, четири литра.

# 18
Елементарно - пием вода. Лятото особено много, в тая жега просто няма как иначе. Аз редовно пия по 1,5-2л (а през лятото дори повече) на ден, въпреки че другите в семейството пият по-малко

# 19
  • Бургас
Непрекъснато напомням да се пие вода.
Аз си пия. Даже малко прекалявам.

# 20
Опитвам се да следя колко вода пия, но не ми се получава Simple Smile
Малкият ми син пие по 2-3л на ден, непрекъснато търси да пие, даже нощем се буди, още от съвсем малък. Опитвам се да пия с него винаги като поиска, иначе аз самата не се сещам...

# 21
  • Sofia
Пием доста вода лятото, но най-вече газирана. Пием и доста бира. Така се хидратираме в горещините.

# 22
  • Бургас
Пиене на много вода! По 2 л най-малко. Целогодишно. Бира също!
Зимата и чай.

# 23
Семейството ми пием само вода,никакви сокове или газирани напитки! Затова водата е неизменна част от ежедневието ни. Аз лично обичам да си слагам и резен лимон за свеж вкус през лятото!

# 24
Без ритуали и напомняне сме в къщи. Просто обичаме да пием вода.

# 25
Добавям към водата ни резени плодове, краставица и пресни подправки, също лед и така увеличаваме изпитото количество, а и се глезим мъничко. Стараем се да пием много вода. Малкият също го научихме да пие много вода, трябва да опитаме пак и с чая.

# 26
Пия поне 2 л вода на ден.

# 27
  • София
Пием много вода, а в горещите вземаме по 2 разхладителни душа на ден.

# 28
Ритуалите за хидратация са да рием повече вода, особено сега в горещите дни, когато е възможно си вземаме душ

# 29
У дома се пие много вода, като ние пием изворна. Понякога добавяме лед, мента, лимон, боровинки или др.плод и става още по-свежо.
ММ пие повече вода, когато в нея има и плодове, а аз предимно чиста. 👌🏻

Общи условия

Активация на акаунт