Хидратирай се и спечели с Банкя и Роса!

• 8 285
  • 353
  •   1
Отговори
# 345
Когато излизам си нося вода. Когато съм на работа, държа бутилка до мен, за да не забравям да пия.

# 346
Пиене на много вода и хапване на плодове като диня,пъпеш,нектарини.
Понякога добавям във водата на децата малко мента,лимон и сок от бъз-така пият доста повече вода.

# 347
Ритуали - не, напомняне - да. Бутилки навсякъде, при всяко излизане на разходка, на тренировка или игра в парка. Имам приложение на телефона, което на всеки час подсеща да се пие вода. На децата съм взела симпатични бутилки с любими герои и така е по-лесно и те да се подсещат да пият, когато си видят "любимците" наоколо.

# 348
Стремя се да пия минимум 1,5 л. вода, а сега в горещините - 2 литра.

# 349
Пия по 2 литра на ден вода , като много пъти я съчетавам с тънко нарязана краставица и лимон

# 350
  • There I was on a July morning
В офиса си купувам всеки ден по една бутилка 1,5 л  вода и я изпивам. В колата също държим бутилки с вода и вкъщи естествено пием. От напомняне нямаме нужда, организмът сам си я иска.

# 351
Лошото е, че  не пия достатъчно вода.

# 352
Опитвам се винаги до мен да има бутилка с вода, за да се подсещам да пия по-често през деня. Понякога добавям вътре лимон и парче краставица за повече свежест.

# 353

Изтеглени са потребителите, които печелят по три стека вода (6 бутилки х 1,5 л). Това са:

MIK
mistbo
Cool_baby

Честито!

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 18.07.2025 г. и да посочат, че са победители в играта на Банкя. Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

- три имена
- адрес за доставка (моля, отбележете само желан офис на Спиди)
- телефон за връзка

Общи условия

Активация на акаунт