Хидратирай се и спечели с Банкя и Роса!

• 8 261
  • 353
  •   1
Отговори
# 315
  • Хасково
Стремя се да пия минимум 2 литра вода, в горещините си слагам клонче маточина или минта в бутилката. Сутрин започвам с чаша топла вода с лимон.

# 316
В топлото време пия поне по 3 литра вода.

# 317
Пия вода и чайове.

# 318
Всеки от моето семейство пие поне по 1,5 л.вода на ден. В горещините и повече. Водата е жизненоважна не само в горещините.

# 319
Приемаме значителни количества течности през цялата година, през лятото заменяне чая и топлото мляко с вода,айран и фрешове. Хапване много диня, пъпеш и краставици, те са с голямо водно съдържание. Увеличаваме приема на вода ( главно бутилирана) и сменяме супите с таратор. 🌞🌱💙

# 320
В моето семейство се пие вода с лимон, сутрин след ставане.Често си правим през летните месеци и електролитна вода - кокосова вода, сок от лимон, някакъв плод и вода.

# 321
Нямаме ритуали. Всички вкъщи пием по много вода и основно вода, особено сега в горещите дни.

# 322
Нямам ритуали при хидратирането. Старая се да пия по около 2 литра и повече на ден.

# 323
Стремя се да пия поне 1 литър вода на ден. Като цяло в повечето дни не ми се получава.

# 324
Пия редовно по 2л вода. Когато ми се налага да вървя директно под слънцето, намокрям лицето си с вода, както и косата. Водата е истински оазис и е безценна в горещото време. Когато излизам с децата на разходка, задължително нося шише с вода.

# 325
Приемам поне 3л вода на ден.В началото ми беше трудно,но свикнах и се чувствам добре!

# 326
Пия поне по 2,5 литра вода на ден и през 20-30 мин предлагам на малката вода, зощото като се заиграе и забравя за храна и вода 🙂

# 327
Стремя се да пия колкото се може повече вода

# 328
В семейството ми пием много вода, предпочитаме бутилки по 1,5 - 2 л, всеки има по един стек, който изпива през седмицат

# 329
  • някъде другаде
Пия поне 2 литра вода на ден.

Общи условия

Активация на акаунт