Хидратирай се и спечели с Банкя и Роса!

• 8 222
  • 353
  •   1
Отговори
# 330
Старая се да пия по 2 литра течности - вода, чай,

# 331
Децата ми нон стоп бягат с бутилка вода Роса в ръката си. Аз изпивам поне по 3 литра на ден вода. Мажем яктивно телата си и с хидратиращи лосиони.

# 332
През лятото наблягаме повече на водата,като избягваме подсладените и газирани напитки,ограничаваме се до 1 кафе на ден,защото го пием предимно със захар...

# 333
Пием много вода и в момента на наблягаме на дините.

# 334
Ежедневно пием по минимум 2 литра вода, особено през лятото в големите горещини - и повече. А тук последните дни е ад....

# 335
  • плевен
Най- добрата хидратация е прием на чиста вода. Напоследък консумирам само Банкя.

# 336
  • София
Какви са твоите ритуали за хидратация, за теб и за семейството ти

Всеки ден се стремя да пия достатъчно вода. Овлажнявам и лицето си с хидратиращ крем. Много харесвам минерална вода Банкя и предпочитам да купувам от нея.

# 337
2 или 3 шишета от 1,5 л. в хладиника  да се изстудя добре , след което се пресипват в 0,50 л. шишета  пият се много по бързо и лесто и 3-те шишета  са изпити до края на  деня.

# 338
Винаги имам шише вода до себе си - обикновено минерална. Старая се да пия поне 1,5 до 2 литра вода дневно - може и част от нея да е под формата на сок. Приготвм домашна лимонада, сок от бъз, малини, ягоди и така става по-разнообразно приемането на течности.

# 339
  • Пловдив
Не се сещам да пия достатъчно вода, осъзнавам го и въпреки всичко ми е трудно да си създам навик. Гледам да имам винаги лимони под ръка защо така малко по-лесно се случват нещата, по-вкусна ми е водата и успявам да се излъжа сама себе си.

# 340
  • Карлово
Пием обикновено трапезна вода. Всеки по 2л на ден.

# 341
Старая се да пия поне литър и половина вода дневно и по- често.

# 342
  • София
Пия поне 3л течности дневно - минерална или трапезна вода, зимата и чай.

# 343
Пия доста вода, но не съм мерила. Предполагам, че над 2 литра

# 344
Пия по два литра топла вода.

Общи условия

Активация на акаунт