Хидратирай се и спечели с Банкя и Роса!

• 8 468
  • 353
  •   1
Отговори
# 30
Пия вода (около 1,5-2л) и чай (зелен/билков, изстуден и без подсладители - поне литър).

# 31
За да пием повече вода, я смесваме с газирана и редуваме изворна и минерална.

# 32
  • Пловдив
Пия много вода всеки ден. Задължително започвам деня си с голяма чаша топла вода, последвана от още една с нормална температура. Ходя много пеша, спортувам, не пия газирани и сладки напитки, затова винаги имам бутилка вода с мен.

# 33
И  зиме и лете пия много вода, между 2,5 и 3 литра вода. Чувствам се свежа.

# 34
Вкъщи се хидратираме с пиене на вода  и неподсладени билкови и плодови чайове. Чиста вода най-малко 1.5 литра изпива един човек.

# 35
Старая се да пия поне 2 литра вода на ден, съпругът и децата също гледам да са добре хидратирани.
Понякога освен вода, децата искат и приемат други течности като сокове и фрешове, но въпреки това винаги държа количествата вода да са по-големи от останалите течности, които приемат.
Добрата хидратация се вижда по състоянието на кожата и тялото на всеки.

# 36
  • София
Винаги си купувам булитка с вода, но не от 0,500 мл а тези от литър на банкя, удбно е за фитнеса и се поддържам хидратирана.

# 37
Винаги започваме деня с чаша вода на гладно, а през деня носим бутилки с нас, за да не забравяме да пием редовно. Вкъщи на видно място държим кана с вода, за да се сещаме всички да се хидратираме.

# 38
Не излизаме от вкъщи без пълни бутилки за многократна употреба с вода.

# 39
  • София
Сутрин, щом стана, чаша вода. Сега в жегите се старая да пия повече от 2 л.

# 40
  • София
Ритуалът ми е да държа вода до себе си на бюрото. Така като видя бутилката се подсещам да пия. Иначе може през целия работен ден да не се сетя и веднъж.

# 41
Пием по 2-3 л. вода на ден.

# 42
  • София
Стремя се да изпивам по 2-3 литра на ден

# 43
  • София
Пия по 3 л на ден.

# 44
Старая се да пия вода често, но не винаги се получава. Сложила съм си аларма на гривната да ми сигнализира на всеки час. Стоя основно на сянка през обедните часове.

Общи условия

Активация на акаунт