НАЗОВИ МЕ ПО ИМЕ * ADINI SEN KOY * С ЕРКАН МЕРИЧ И ХАЗАЛ СУБАШЪ ПО TRT1 - ТЕМА 1

• 171 297
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте Hug

Момичета HugБлагодаря ви за всичко,което сте споделили,за многото
снимки,материали от интервюто.
Бяха много убедителни и двамата,че не са влюбени Joy Joy,ние им повярвахме , а най вече те. Joy Joy Laughing

Успешна нова седмица,дами bouquet

# 136
  • Русе
Добро утро!  Hug

Вичи  Hug нали...  Wink много убедителни бяха Хазал и Еркан в отричането  Laughing

Толкова, че и да повтаряме кадри от вчера... поне на мен са ми все така хубави  Wink

Ама и как да е, като още онзи Зорба така гледаше Капчицата Зехара, а уж всичко беше на игра...  Crazy

И... нещо зад кадър на предаването  Wink докато певицата пее -  hahaha да видим какви са коментарите  Joy Joy Joy

https://webgram.co/p/BVfEmr9lb_W

Прекрасен да е днешният ден, а и цялата предстояща седмица за всички!  Peace

Последна редакция: пн, 19 юни 2017, 08:41 от Cveti67

# 137
  Момичета,какво сте направили вие? Три дни ме нямаше,а точно 33 коментара ... Heart Eyes Heart Eyes
   Цвети,Габи,Гали,Вичиблагодаря за изчерпателната информация и материал... Heart Eyes Heart Eyes

Каква красота!... Simple Smile Simple Smile

А тук ,според мен малко тъжен Еркан...Затова,че му се наложи да каже "не" на въпроса за севгили или не... Simple Smile Simple Smile

Хубава вечер,момичета..Днес нямаме новини от нашите,но вчерашните още ни "горят"... Heart Eyes Heart Eyes

# 138
  • Русе
Здравейте!  Hug

Вили  Hug добре завърнала се! Както виждам изненадата ти е харесала  Simple Smile

Хубави са ни главните герои от събитията в последните дни  Wink и много радост ни донесоха с всичко случило се, а и чак тъжен...  Wink не е Еркан. Вярно, сякаш малко гузен и напрегнат е, че колкото и да твърди нещо, май не останаха вярващи в това, а тъкмо обратното се получи, но... ще се правим, че сме повярвали колко му е  Wink Ще си слагаме нови кадри с Хазал и Еркан или пък от АСК и ще чакаме следващите новоизлезли снимки.  Peace

И нещо забавно от АСК, но сглобено от фен  Laughing

https://webgram.co/p/BVhdlMqgG-7

https://webgram.co/p/BVg6WaygIm6

# 139
Здравейте Hug

Мили дами HugБлагодаря ви за всичко споделено.

Цитат
Мать Омера возвращается назад! 😳😨🖐🏻❤

В новом сезоне нас ожидает много интригующих сцен. Он заставит всех нас удивится. Помимо реальной семьи Зехры, нас ожидает появление матери Омера в их жизни. Как известно, в первом сезоне нам начали открывать занавесу тайны разлада между Тахиром Керванджиоглу (отец Омера) и Хильми Йылмазом( отец Мерта), что хорошие друзья разошлись из-за любви к одной женщине (матери Омера). Известно, что после смерти отца, мать ушла из дома без ответа и привета. Во втором сезоне, мать вернется чтобы рассказать свою историю. Как отреагирует на это Омер? Ведь он сам видел ее уход, и после стал испытывать ненависть к женщинам? А сейчас он заново начал испытывать доверие к женщинам влюбившись в Зехру. Как в связи с возвращением, мать Омера повлияет на его отношения с Зехрой?!

#adinisenkoy #Тыназови #ZehMer #new #Offscreen #instagram

Хубав и спокоен ден,дами bouquet

# 140
  • Русе
Добро утро!  Hug

Вичи  Hug интересна подсказка, харесва ми да чета подобни и дори да се опитвам и да гадая по тях занапред, но...  Peace и от опит вече знам и да не им се доверявам напълно.  Simple Smile Често между истинските факти в тях се намират и доста заблуждаващи неща, та...  Wink за тези, които все още нямат поглед върху тях да кажем - истинското действие ща ни покаже колко от подсказките, които виждаме и ще се случи в сериите.  Peace

И така... като нямаме нови серии можем да се радваме на новини или на кадри по избор от епизоди или от зад кадър от сета, а днес ми се иска да сложа и малката ни кукла  Simple Smile

Хубав ден на всички!  Peace

# 141
  ДОБРО УТРО С НАШИТЕ ЛЮБИМЦИ...

И ЕДНА ДОЗИЧКА И ОТ МЕН С МАЛКОТО НИ МОМИЧЕНЦЕ..

ЦВЕТИ МНОГО МИ ХАРЕСА ИЗНЕНАДАТА ВЧЕРА...ПРЕДАВАНЕТО Е БИЛО ВЪЛНУВАЩО,А ПЕСЕНТА С КЛИПА ...СУПЕР,А И КАК ИНАЧЕ...ТЯ СИ Е  "НАШАТА"  ПЕСЕН...
  НАШИТЕ С АЙКУТ,ЕДИН ОТ ГЕРОИТЕ НИ,КОЙТО СЪЩО МИ ХАРЕСВА...

СЕМЕЙСТВОТО НА ЗЕХРА-СЕСТРА,МАЙКА,КОЯТО СЕ ИЗПЛАШИ И ИЗБЯГА,НО СЕ ГОВОРИ,ЧЕ 2 СЕЗОН ЩЕ СЕ ВЪРНЕ,НАДЯВАМЕ СЕ ПРОМЕНЕНА....И ЕСТЕСТВЕНО МОМЧЕТО ОТ КВАРТАЛА,КОЕТО Я ОБИЧА И КОЕТО ПРИЧИНИ ДОСТА ТЕРЗАНИЯ НА ОМЕР И ЗЕХРА..
  ЗОРБА В ДЕЙСТВИЕ...

# 142
  • Русе
Здравейте!  Hug

Днес има новина за АСК - от 26.06. започва повторение по ТРТ1, с две серии на ден.

За нас, които го гледаме с превод и повтаряме, когато искаме и намерим време за това, не е кой знае каква новина, но... турската публика много се радва, а пък и за нас донякъде ще има ефект все пак.  Wink
Надявам се това да поосвежи материалите в нета  hahaha и ние ще си украсим темата с тях  Laughing

Иначе днес Хазал е пуснала нова снимка с приятелки.

И както винаги не тя е снимала, а и не е в центъра на вниманието - скромно ни е момичето  Simple Smile

Добавям и весела снимка от сета, а за надписа...  newsm78 изобщо нямам понятие какъв е  Wink

# 143
ЗДРАВЕЙТЕ  ХУБАВИ МОМИЧЕТА РАДВАМ СЕ ЧЕ СЪМ СРЕД ВАС КАЗВАМ СЕ ЕЛЕНА НО СЪМ ГОТИНА БАБА  ТЪКА МЕ НАРИЧАТ МОИТЕ ДВЕ ВНУЧКИ  МНОГО НЕЩА НАУЧАВАМ ОТ ВАС  ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ  СТРАХОТНИ СТЕ МНОГО МИ ХАРЕСА И ПРЕДАВАНЕТО  С ЕРКАН И ХАЗАЛ  ПРИЯТНА ВЕЧЕР МИЛИ МОМИЧЕТА  ЩЕ ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ

# 144
  ЗДРАВЕЙ  ЕЛЕНА, И АЗ  СЪМ ОТ КГБ (КЛУБА  НА ГОТИНИТЕ БАБИ),НО САМО НА ЕДНО ВНУЧЕ....ТА ДОБРЕ ДОШЛА И В КЛУБА НА ...АСК....
   ЦВЕТИ ,ПОВТОРЕНИЕТО НА СЕРИИТЕ ЩЕ ЗАРАДВА ПОВЕЧЕ ТУРСКИТЕ ЗРИТЕЛИ,ЗАЩОТО СИ Е НА ТЕХНИЯ ЕЗИК,А НИЕ,АКО ИМАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ... Simple Smile Simple Smile
    НОВА СНИМКА ИМА НА ХАЗАЛ...
ПОЧТИ В СЪЩОТО ВРЕМЕ И ЕРКАН КАЧИ НОВА,НА ГОСТИ НА СВОЙ БРАТОВЧЕД..
А ТАЗИ Е ЗА ЛЕКА НОЩ....

# 145
Здравейте мили АСК-и!
Днес денят мина, като ни зарадва с 3-4 нови снимчици!  Grinning Grinning Grinning
Да е честито на абсолвентката...Красавица Хазал!

Момичета, попаднах на описание на зодиите на Хазал и Еркан. Направих превод от руски и ги пускам сега в скрит текст, че са дългички! Сякаш са писани един за друг!

Скрит текст:
Еркан е зодия е Лъв!
Мъжът Лъв – той е душата на всяка компания, притежава харизма и добро чувство за хумор, способен е да подобри настроението на всеки. Около него винаги има много жени, които претендират да бъдат негови любими. На Лъва му е приятно тяхното внимание, но спътницата в живота си той избира сам и не търпи натрапчивост. Влюбеният Лъв е способен да премине през планини заради своята избраница, но на ревнивата представителка на слабия пол такъв съюз няма да й донесе тихо и спокойно щастие.По този начин ще възникват двусмислени ситуации и ще има много поводи за ревност. Мъжът Лъв цени свободата си, ето защо по-добре е тя (свободата) да му се предостави доброволно. Ако неговата възлюбена искрено му се възхищава искрено и го цени високо, то той сам ще се постарае да й отдел повече време, но всякакви опити да бъде ограничен, ще прекъсне връзката.
Лъвът е успешен в работата си и цени сигурността в живота. Той лесно се издига в кариерата, понеже умее да се разбира с хората и с началници и сериозно се отнася към задълженията си в работата. Като правило, неговата работа е пряко свързана с общуването. Мъжът Лъв се чувства в собствени води, когато излиза пред голяма аудитория. Той притежава дарба да убеждава, ето защо сред представителите на тази зодия има не малко музикални звезди и дори политици.
Хазал е зодия Телец!
Телец — това не е просто истинска жена, това е супер жена, която притежава всичко, което може да даде майката-природа на жените! Красива, грациозна, винаги свежа и обаятелна, със спокоен мек поглед, също такъв глас и плавни, премерени движения, тя предизвиква най-приятни емоции. Около нея е много приятно и тя действа успокояващо. Тя е добър слушател, изтънчена и приятна събеседница, с жив ум, и недопускаща груби и резки изказвания по адрес на някого.
Жената Телец е мечтата на силния пол. Те са превъзходни съпруги, които уважават мъжа до себе си, без да претендира за лидерски позиции в брака. Въпреки това, не унижават жената в себе си,  държат се с голямо достойнство. Тяхното предназначение е да са опора на съпрузите си,  да се грижат за домакинството и да са добри майки.
Венера, планетата на любовта управлява зодия Телец.Ето защо, жената Телец е романтична, но не бърза в любовта. Отначало иска да се убеди, че е направила мъдър избор. Тя иска да види, че нейният партньор има такива качества, които тя търси. Телецът – това е бавни и устойчивия знак от Зодиака. За да се завоюва любовта на жената Телец, трябва доста време. Но усилията в чакането ще си струват и щебъдат възнаградени в нейната вярност и преданост. Когато тя отдаде своето сърце – това е завинаги,ще остане вярна съпруга и в най-трудните моменти. Тя цени самостоятелния мъж, който е способен да създаде здраво семейство. Животът с жената Телец е хубав, в него винаги ще има някакво особено благоухание.
Хазал - Телец, Eркан - Лъв – ще ги съберат ли звездите?!?
Съвместимостта на зодия Лъв и зодия Телец в любовта и в брака е най-голяма! Това определено е здрав съюз. Те постоянно противостоят един на друг във всички сфери на отношенията, но именно с това те се допълнят, създавайки едно цяло.
Това е здрав съюз. За мъжа Лъв – жената Телец е идеална във всяко отношение. Тя е това, което му е нужно на него! Прибирайки се у дома, той иска да види загрижена жена, която му е приготвила вечеря, почистила дома, нахранила децата и изпрала и изгладила дрехите. На Телеца точно такива отношения му се струват най-добри! Тя му предоставя лидерството в семейните отношения. Двамата ги устройва такъв брак.
В интимния живот съвместимостта на Лъв и Телец също е много голяма, те много си подхождат.
Дружбата между мъж Лъв и жена Телец е възможна, но не е изключено постепенно сближаване и преход от общо общуване към романтични срещи.

# 146
ГАЛИ,БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕВОДА НА ЗОДИИТЕ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 А ЕТО И НАЙ-НОВАТА СНИМКА НА НАШАТА МИЛА АБСОЛВЕНТКА
   КОЛАЖ ОТ НОВИТЕ СНИМКИ НА ЕРКАН И ХАЗАЛ...
АЙКУТ С НЕГОВ ПРИЯТЕЛ ПРЕДИ И СЕГА...

# 147
Здравейте Hug
Мили дами HugБлагодаря ви за всичко споделено.
Гали HugБлагодаря ти за превода  на зодиите.

Хубав и спокоен ден,дами bouquet

# 148
  • Русе
Добро утро!  Hug

Богата вечер сме имали снощи - чудесни снимки на тези млади хора  Peace

Особено на Хазал... нежна, усмихната, така естествена и с ненабиващо се в очи присъствие, въпреки популярността и в последно време.  Simple Smile

Не напразно всички се изказват толкова хубаво за нея и както не веднъж сме чували... ''може ли човек да не хареса Хазал''  Simple Smile

И нещо много красиво от туитър...

https://twitter.com/toprakkrall/status/876799264260849665

Прекрасен да е днес денят и дано ни зарадват с още нещо красиво!  Peace

# 149
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА,ТЪЙ КАТО ДНЕС НЯМА НОВОСТИ,ВСЕ ОЩЕ,НЕКА СИ ПРИПОМНИМ ИЗМИНАЛИ МОМЕНТИ Simple Smile Simple Smile
КОЛКО СМЕШЕН БЕШЕ ОМЕР,КОГОТО СЕ ПРАВЕШЕ НА БОЛЕН,ЗА ДА ПОЛУЧИ ВНИМАНИЕТО И ЗАГРИЖЕНОСТТА НА ЗЕХРА
И НЕКА СИ ПРИПОМНИМ КАК ИЗГЛЕЖДАХА ЗЕХРА И ОМЕР В НАЧАЛОТО НА СЕРИИТЕ...

Общи условия

Активация на акаунт