Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 6

• 186 620
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Откраднах си го! Много ми хареса!  Благодаря!  Simple Smile Само ако разрешиш да те попитам, на снимката в тенджерката, междудругото чудесни снимки, освен авокадото забелязвам и още неко като млечни парченца някакво твърдо сирене ли е или нещо друго?
 Та, да питам аз за тези клечки за сладолед, от къде се намират???  Нямам си такива и сладолед на клечка не мога да завъртя.  Sad

Последна редакция: вт, 11 юли 2017, 23:17 от marchеva14

# 241
Откраднах си го! Много ми хареса!  Благодаря!  Simple Smile
 Та, да питам аз за тези клечки за сладолед, от къде се намират???  Нямам си такива и сладолед на клечка не мога да завъртя.  Sad
Тия дни Пепчо ми сподели откъде, ама забравих Satisfied
Пак ще я питам, че и аз искам един на клечка да правя.

# 242
  • Norge
Сем, сърдечно брагодаря за помощта!  bouquet

Мереленда, ето и обещаното Simple Smile
Обаче замених почти изцяло водата с кисело мляко  Blush
Благорадя за вдъхновението!

# 243
С кисело мляко сигурно са по-крехки Simple Smile
Много красива снимка.

# 244
  • София
Доядоха ми се соленки.Другото "готвене" беше мляко с грис.

# 245
цяла армия от соленки  Wink
Нелка, Алби, Merelenda, големи  подстрекателки сте с тия крекери  Heart Eyes и голяма въздишка по изчистените, красиви Нелкини снимки  bouquet
Лабрекс, чудни кифлички си направила, радвам се, че сте харесал и  Hug
chrissy, страхотен е пая! Честита да си  bouquet на големи патерици Simple Smile

от мен посъбрано от последната седмица, отзад напред  Laughing печено пиле Пири-пири - или просто люто пиле http://pep-4o.blogspot.bg/2017/07/blog-post_12.html

и поббългарено, печено с картофи

Печено сирене в лозов лист http://pep-4o.blogspot.bg/2011/07/blog-post.html

руло от тиквички  отново http://pep-4o.blogspot.bg/2017/07/blog-post_5.html

Сладко-киселият сос от кайсии - готов http://pep-4o.blogspot.bg/2015/07/blog-post_28.html?m=0

кюфтета от тиквички от днес. http://pep-4o.blogspot.bg/2010/01/blog-post_5203.html

суши

# 246
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
FlushedFlushedFlushed не е толкова красив като оригинала, но се хареса много

пълнеж от праскови и пъпеш Flushed

Благодаря, chrissy!

# 247
  • München, Deutschland
Пепи, благодаря ти. Simple Smile Харесах си рулото от тиквички, май и аз ще направя. Simple Smile

Добри
, страшна си, зарадвала си хората у вас. Звучи ми апетитно да сложа пъпеш. Simple Smile
Тайне, като гледам твоите, и на мен ми се доядоха.  Mr. Green

# 248

И аз си харесах рулото от тиквички! Heart Eyes bouquet

Закуска,

пиперени манджи

и проба на мързеливи макарони - всичко сурово в тавата под фолио за 30-ина мин. във фурната

# 249
  • София
Селска манджа свински врат с картофи, в кастрона на баба, и смути-таратор. Simple Smile Сложих всичко за три часа в мултито и даже не се разбра,че готвя нещо, нито съм висяла до топла печка.

# 250
Оф, Тайне, как ме изкушаваш... Чак ми иде да "запаля" и аз моето. Прияде ми се манджичка.

# 251

Откраднах си го! Много ми хареса!  Благодаря!  Simple Smile Само ако разрешиш да те попитам, на снимката в тенджерката, междудругото чудесни снимки, освен авокадото забелязвам и още неко като млечни парченца някакво твърдо сирене ли е или нещо друго?
 Та, да питам аз за тези клечки за сладолед, от къде се намират???  Нямам си такива и сладолед на клечка не мога да завъртя.  Sad

Много благодаря!!!  Hug Хах, наистина прилича на сирене/кашкавал. Авокадо нарязано на кубчета е Simple Smile

Ето тук има клечки за сладолед Simple Smile

# 252
Скрит текст:

Много благодаря!!!  Hug Хах, наистина прилича на сирене/кашкавал. Авокадо нарязано на кубчета е Simple Smile

Ето тук има клечки за сладолед Simple Smile

marchеva14 , ето още:тук, тук, тук, тук(само че в момента нямат), тук също от аптеки съм купувала преди години, май шпатули ги водеха, в Джъмбо имаше пластмасови за многократна употреба, възможно е и дървени да предлагат, но не видях. Peace

# 253
Лава кейк у нас е сладкишеството днес.

и кисело зеле с глиган InnocentAnimal Pig2

# 254
  • Norge
Meреленда, Пеп-чо, благодарност, мили ми другарчета, за добрите думи!  Hug
То си е грехота като се сетя да снимам на няколко години веднъж, да не се постарая поне мъничко.  Blush
Крекерите точно станаха по-мекички, да. И за тях отдавна се говори само в минало време  Grinning
А аз самата се възхищавам не по-малко на всичко, което вие показвате!  bouquet

Днес, в слънчевия ден, една супа (преди пържолите).

----------------

Сем-че  Hug Да дам последен отчет за свинските джолани.  Grinning
Пресни И вакуумирани в Норвегия няма.
Всичко, което е в такава опаковка, е осолено (Lettsalted).

Прясно, необработено се купува само от места, където има щанд за месо с обслужващ персонал зад него.
Там може и да се поръча на практика всичко месно, което иначе липсва в стандартните магазини.

Общи условия

Активация на акаунт