Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 6

  • 186 651
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
  • Мнения: 8 163
Бърза веган баклава с орехи. Нямах време да навивам корите, затова ги наложих.

Гарнирана с млади, био листа на маточина, отгледана с веганична пермакултура в New York Botanical Garden.

# 316
  • Мнения: 22 867

Вкъщи гювеч с пилешко,


пилешки пържолки на скара,


и Сиропирана баница Хармоника или по-лесната баклава bouquet

# 317
  • София
  • Мнения: 15 846
Лабрекс, дъщерята се залепи на топчетата и каза,че иска, та ако може да ми кажеш, какво е и как се прави. Hug

# 318
  • Мнения: 22 867
Лабрекс, дъщерята се залепи на топчетата и каза,че иска, та ако може да ми кажеш, какво е и как се прави. Hug

Тайна, лидълски полуфабрикат, става за минутка, картофени топчета. Някъде из руските сайтове попаднах на рецепта за домашно приготвяне, но така и не открих къде съм я записала.

Открих брошура - картофени ноазети, до опаковката със зеления фасул. Peace

Последна редакция: нд, 23 юли 2017, 21:51 от labrex

# 319
  • София
  • Мнения: 15 846
Лабрекс, дъщерята се залепи на топчетата и каза,че иска, та ако може да ми кажеш, какво е и как се прави. Hug

Тайна, лидълски полуфабрикат, става за минутка, картофени топчета. Някъде из руските сайтове попаднах на рецепта за домашно приготвяне, но така и не открих къде съм я записала.

Открих брошура - картофени ноазети, до опаковката със зеления фасул. Peace
Много ти благодаря за бързата реакция! Лека вечер!

# 320
  • София
  • Мнения: 12 247
От днес:
Заледен шоколадов фъдж на клечка


Оригинална мексиканска пилешка салата. Уникална е, за тези които обичат пикантно и люто.



Котлетите с тъмна бира от Merelenda. Ми... какво да кажа, фантастични  са, но моите са с глазирани моркови за гарнитура, че нещо ми е тежко в това горещо време с картофите.. Merelenda, благодаря!!  Hug За обяд имах гости и се представих повече от добре!!


# 321
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 42 013
"Разплаканият сладкиш" на Лабрекс Flushed
почти не остана, но все пак имаше едно парче да се разплаче на следващия ден




# 322
  • София
  • Мнения: 15 846
Една фокача набързо.

# 323
  • там където има винаги вятър
  • Мнения: 2 700

Ммммм - чудна е!!! Може ли рецептата  Praynig

# 324
  • София
  • Мнения: 15 846

Ммммм - чудна е!!! Може ли рецептата  Praynig
Ами то си е най-обикновено тесто с мая, за хляб.Само където формата му е друга, че беше късно да пека дебел хляб и настъргах кашкавал отгоре.Точни мерки нямам, защото винаги съм готвила на око - брашно към 600-700 гр, пакетче мая Йоткер, по 1 голяма щипка сол и захар, вода около чаена чаша, голяма,не я сипвам наведнъж, няколко капки олио, за нелепнещо тесто.А тестото замесих в машината, там си втаса веднъж, втори път оставих да втаса, след като го сложих в тавата, за половин час.Пекох на 180 - 200 гр.

# 325
  • София
  • Мнения: 15 846
Равиоли.

Скрит текст:





# 326
  • Мнения: 9 485
факир си на тема паста вече  Heart Eyes и у нас фокача става от всяко тесто  Laughing с повечко подправки и сиренца само да е.

шишчета от пилешко месо при мен http://pep-4o.blogspot.bg/2017/07/blog-post_25.html

 

чисто бял бобец Grinning http://pep-4o.blogspot.bg/2012/09/blog-post_29.html 



http://pep-4o.blogspot.bg/2009/10/blog-post.html  пица пак

# 327
  • София
  • Мнения: 15 846
Пеп, твоите неща повече ми харесват.Но си е удобно и бързо с тая паста.Един час със замесването на тестото, с почивката му от половин час - до изяждането. Joy

# 328
  • Мнения: 9 485
'щот чуждата кокошка е патка, нали  Mr. Green  Вярно е бърза пастата, добре, че в последните години и аз имам съмишленици у дома, та хапваме. Не знам защо много хора се плашат от правенето и.

# 329
  • София
  • Мнения: 15 846
'щот чуждата кокошка е патка, нали  Mr. Green  Вярно е бърза пастата, добре, че в последните години и аз имам съмишленици у дома, та хапваме. Не знам защо много хора се плашат от правенето и.
И аз държах няколко години машинката да си почива, докато се реша. Joy

Общи условия

Активация на акаунт