Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 6

• 186 472
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Мишелин, добре звучи. Аз така си приготвям елда, но слагам и лук, а понякога и месце. Кус кус повече харесвам, та няма начин да не го одобря.
Добри, какво се чудиш, бягай за още две тиквички. Рулото е "ела ме изяж", особено първата снимка. Не трябва да влиза тук човек, когато е гладен.

# 541
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
то хубаво ще взема още две, но съм сама цялата седмица, а във вторник направих цяла тенджера с месо с лук и гъби, едно рулце от нашата "шунка" - печени свински гърди на фурна и картофено пюре - идеята беше половинката да си взме за село, но той не изчка да станат готови.
снощи пък сготвих половин кило зелен боб за да не се съсипе...
и руло от тиквичка като направя и ще съм готова за смяна на гардероба.

# 542
Направи си само салатка от тиквичката...липсва в менюто ти Wink и чакай гости...винаги сме насреща  Laughing

# 543
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile Simple Smile Simple Smile нямам толкова ракия. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 544
  • София
Simple Smile Simple Smile Simple Smile нямам толкова ракия. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Не се притеснявай, ние ще си донесем.  Simple Smile
Много хубави неща виждам, браво девойки!
 Hug

# 545
  • София
Руло от тиквички[img width=450 height=600]https://imagizer.imageshack.com/img922/3158/RAFYm1.jpg[/i
mg]
Може ли точната рецепта?

# 546
Виж в блога на Пеп-4о,трябва да е това.‎pep-4o.blogspot.bg/2017/07/blog-post_5.html?m=1 нещо не ми се получи линка

# 547
# 548

Здравейте група!
Както винаги е страхотно вкусно тука.
От доста време не съм се появявал по обективни причини, но сега се компенсирам с един невероятно вкусен домашен колбас от пилешки джопанчета
Как се прави съм описал ей тука
https://batimiti.blogspot.bg/2017/08/blog-post_24.html

и

# 549
Привет на всички Simple Smile Много, ама много хубави гозби видях  Laughing

Бърз отчет с октопод на грил

пъдпъдъци с орехово олио, бекон и кедрови ядки с ужасна снимка, но много вкусни

и сурови, матча трюфели за подслаждане на душата

# 550

Лелее, пак сте се вихрили, подстрекателки и подстрекатели такива chef chef chef , много вкусотии, много нещо, разногледа станах! Heart Eyes Crazy Heart Eyes Няма да изреждам, че много страници прехвърлих и голям списък ще стане! Чудни изкушения видях, пак ще има да мисля разни картинки и да преглъщам! Heart Eyes bouquet chef bouquet

Мъфините със стафиди на Pety bouquet, харесали сме си ги вкъщи, пък и бързо стават

и баница, точено/дърпана (щот съм гУлЕЕЕма майсторица Mr. Green), Тайна е за бой, що дни мислих нейната и едва днес сколасах да направя една. На вид не я бива много, но на вкус чудна стана. Даже дребните отбелязаха, че е друга баницата, но много, много вкусна. Пък аз им викам това е истинската баница Simple Smile

Скрит текст:

# 551
  • София
Лабрекс, мойта щерка непрекъснато ме врънка да и направя същата, но тъничката, с коричките точени на машинката, ама аз нещо не се навивам.Хареса и голямата, ама вика оная се топи в устата.

Станала ти е много хубава баницата, и у нас отбелязаха, че е различна и по-вкусна.Ама моите нямаше откъде да знаят, какъв е вкуса на изцяло домашно направената.Все с готови кори съм им правила, село нямаме, майка ми и тя не точи.

# 552
Тайна, нямам такава машинка, първо пробвах да дърпам, но нещо не ми се получи лесно, взех точилката и на намаслен плот и самото тесто намаслих, разточвах до прозрачно, после плънка, навивам и в тавата. Пишман майсторка, но наистина стана много вкусна, та не преживявах много заради вида. Simple Smile bouquet

# 553
ilrai78 - поздравления от теб - това направо си е гордост за мен Flowers Four Leaf Clover
А вие двете с Мишелин - с ребърца? Много е завладяващо като видиш нещо и ти се прияде. Аз винаги се облизвах от ребърцата на Тайна Nerd
Мишелин - добре дошла в темата Flowers Hibiscus; картофките са чудесни! Аз правя такива по малко друг начин. Запържвам леко лука и прибавям смачканите картофи. Добавям и червен пипер. По този начин сигурно е по-леко за стомаха - ще се пробва непременно!
Пеп-4оооо, ох това руло от тиквички Flushed Thinking - ще се пробвам да го правя, няма друг начин
Батето - хахахха ТИ от както "стана писател" съвсем ни забрави?! Ама ти е простено! Да знаеш Flowers Herb -лаврова клонка за теб и успехи с първата ти книга!
vanillla , мила - ти какво го подкара на гурме меню? Страхотен октопод, такъв съм яла преди седем години когато бяхме още у гръЧко?!
Тайна, Лабрекс - големи подстрекателки сте! Ще взема най-накрая да извадя тази машина за паста от шкафа.
Лабрекс-че, дай подсказка къде да намеря рецептата за мъфините. Много апетитни изглеждат.

У дома скромно - пиле с грах и картофки.

# 554

Лабрекс-че, дай подсказка къде да намеря рецептата за мъфините. Много апетитни изглеждат.

У дома скромно - пиле с грах и картофки

sem22, любимата ми манджица пиле с грах и картофки! Heart Eyes Ето рецептата на Pety за мъфините. Изобщо нейните ми се получават винаги, правя и солените, още някакви имаше с ябълки май newsm78 и още други, за които сега в момента не се сещам, но ги намирам в нейната темичка, като реша да ги правя. Peace

Общи условия

Активация на акаунт